Company details
Written by the company
Upptäck AB Smålands hållbara livsstil online. Inspiration för en grönare och skönare livsstil med omtanke om både människa och miljö. Handplockat sortiment av inredning, mode och vintage med fokus på kvalitet, naturmaterial och tidlös design.
Contact info
Södra Förstadsgatan 25-27, 211 43, Malmö, Sweden
- 072-248 89 20
- webshop@absmaland.com
- www.absmaland.com
Replied to 100% of negative reviews
Typically takes over 1 month to reply
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.
Väldigt trevlig affär med härlig…
Väldigt trevlig affär med härlig atmosfär. Delikatesser, inredning, kläder m.m. Önskar det fanns en liknande affär i Stockholm.

Jättefina och härliga påslakan
Jättefina och härliga påslakan, dessutom prisvärda. Bra kommunikation gällande frakten.

Sköna lakan!
Fina produkter, väldigt sköna lakan en de är inte de första vi köper från AB Småland!

Reply from AB Småland
Kvaliteten på deras lakan kan tydligen…
Kvaliteten på deras lakan kan tydligen variera kraftigt. Jag fick en uppsättning som var långt under de uppsättningarna jag köpt tidigare. Dessvärre gjorde jag misstaget att tvätta dem direkt vilket jag alltid gör med textil. De kunde då inte erbjuda retur och föreslog inte någon annan kompensation heller.

Reply from AB Småland
Beställde påslakanset och dito…
Beställde påslakanset och dito underlakan. Inte samma lila tyvärr!

Reply from AB Småland
Lakanen färg på bilderna motsvarande…
Lakanen färg på bilderna motsvarande inte färgen i verkligheten.

Bästa, kraftigaste underlakanen!
Dessa underlakan är bäst. Kraftig kvalitet, håller länge (genom många tvättar) Snygga färger. Vill inte ha några andra 🌺

Reply from AB Småland
Fina grejer och bra kvalitet
Fina grejer och bra kvalitet. Senaste beställningen var det fel i lagersaldot och flera av grejerna jag beställt fick avbeställas. Väldigt trevlig kontakt vid info om detta. Dock saknar jag helt svar på min fråga om summorna i återbetalningen som såg lite knepiga ut för mig. Rekommenderar ändå butiken.

Tallrikar med defekter
Jag beställde en uppsättning tallrikar. 3x6 st (mattallrikar, assietter och djupa, ). Jättefina men några av dem hade märken undertill och en annan tallrik hade ett märke i glasyren. Jag påpekade det och fick svaret att "märkena bedöms ligga inom vad som kan förekomma vid tillverkning och hantering".
För mig är det andrahandssortering. Vi tycker olika helt enkelt.

The Trustpilot Experience
Learn more about other kinds of reviews.
Learn about Trustpilot’s review process.
Here are 8 tips for writing great reviews.