Allehelgensgade Reviews 8

3-star
2-star
1-star

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Rated 5 out of 5 stars

I er så kompetente og omsorgsfulde.

Mine to nu voksne børn og jeg er kommet i lægehuset igennem 16 år.
- og vi har ikke kunne sætte en finger på jeres kompetencer og omsorg.
Fast og personlig læge - men altid en kompetent læge mere, ved den ens læges fravær.
Kæmpe tak for det.

October 6, 2025
Advertisement
Rated 2 out of 5 stars

Vi har hele familien skiftet læge pga…

Vi har hele familien skiftet læge pga oplevet manglende empati fra flere personaler. Vi har uafhængigt af hinanden følt os til besvær. Desuden kritisk at man holder FOR længe på patienter før videre henvisning til specialister. Vores datter har et funktionshandicap, hvor hun ikke er vejledt ift muligheder og rettigheder.

August 5, 2024
Rated 2 out of 5 stars

Ikke en rar oplevelse

Jeg ringede til akuttelefonen uden for lægens normale åbningstid og blev mødt af en sekretær. Hun oplyste, at jeg kunne få en tid kl. 14:45. Jeg troede, konsultationen skulle foregå på Allehelgensgade 22, men det viste sig at være nummer 7 – dette blev jeg ikke informeret om i telefonen. Jeg går med krykker og måtte derfor bevæge mig fra nr. 22 til nr. 7, hvilket tog omkring 15 minutter. Det resulterede i, at jeg ankom et par minutter for sent. Klinikken lå desuden på øverste etage, hvilket var meget udfordrende for mig at nå op til med krykker.

Da jeg ankom, havde jeg desværre glemt mit sygesikringskort. Jeg blev mødt af en ubehagelig og lidt bebrejdende tone i receptionen, hvilket gjorde mig utilpas.

Hos den praktiserende læge blev jeg bedt om at lægge mig op på briksen og tage mine sko af. Da jeg pga. smerter og begrænset bevægelighed ikke selv kunne nå mine sko, spurgte jeg venligt, om hun kunne hjælpe mig. Lægen svarede: "Ja, du kom for sent, så jeg har ikke meget tid. Læg dig op på briksen," hvorefter jeg selv måtte fumle med skoene. Jeg oplevede ingen form for hjælp eller imødekommenhed.

Undersøgelsen bestod i, at hun kort mærkede på mit knæ og konstaterede, at der var væske i det, men mente ikke, det var alvorligt og sagde blot, at jeg skulle hvile benet. Hun havde minimal øjenkontakt og virkede fraværende.

Senere samme aften fik jeg feber i forbindelse med smerterne i knæet. Efterfølgende kontakt med Køge Sygehus tydede på, at det måske ikke blot var væske. Jeg følte mig på ingen måde tryg eller godt behandlet i mødet med den praktiserende læge, og oplevelsen efterlod mig utryg og frustreret.

June 18, 2025
Rated 1 out of 5 stars

Allehelgensgade 7,2 sal læge der ikke lytter…

Allehelgensgade 7,2 4000 Roskilde læge der ikke lytter og som er meget ubehagelig Anne Katrine berner dette lægehuset hold jer langt væk søg på internettet skriv er lægerne til for patienterne eller sygesikringskortet læst det og det sidste er den læge og lægehus og psykiater søg på.internettet forbyd praktiserende læger at stille psykiatriske diagnoser og udskrive psykofarmaka en til anne katrine berner og søg igen på internettet skriv psykiatrien bør ændres radikalt danmark skal have tvangsfrie hospitaler læst den så hvem lyver det gør den læge og psykiater søg igen på internettet skriv psykolog psykisk syge har brug for teapi ikke medcin læst den en til anne katrine berner min far var ude for fejl på roskilde sygehus der gjorde hans kræft bredte sig og min mor bliv proppet med piller ude mad og vand hun skulle bare dø det var hendes læge jeg har besluttet at ligge sundhedsvæsnet på is på grund af anne katrine berner en ubehalig læge der får støtte af psykiater der har forbindelser til medicinalindustrien i klagenævnet søg på internettet vivian skal tvangsmidicineres fordi hun er uenig med psykiatere jeg er heller ikke enig med psykiater eller læge hvorfor er jeg ikke det søg på internettet skriv psykiatrien bør ændres radikalt danmark skal have tvangsfrie hospitaler læst det der står at hver patient historie skal frem og psykiatere ikke er enig om den enkelt patient diagnose og de bruger medicin bivirkninger til at stille diagnose så hvem lyver ? Jeg har haft konflikt med det boligselskabet jeg bor i flere gange søg på.internettet skriv andre beboer vi har også skimmelsvamp.læst den søg på internettet skriv ja,drabene i fields udstiller et problem, men det er ikke mangel på ressourcer i psykiatrien læst det medicin er medskyldig og flere penge til psykiatrien flere diagnoser og hvordan kan man være psykisk syg når det er medicin der er medskyldig og stoffer ved man jo man bliver arggrasiv af læst selv hvad der står af bivirkninger med fields sagen søg på intetnettet skriv psykofarmaka er nakotika hvor blivet kritikken af læst det søger man igen på kunstig intelegens skriver narkotika bivirkninger læst hvad der står og spørger kunstig intelegens kan man blive aggresiv af narkotika læst hvad der står sådan fungere det danske sundhedsvæsnet psykofarmaka tager man på af overvægt skaber psykisk sygdomme så smart er medicinalindustrien og psykiatrien psykiater søg på internettet skriv psykofarmaka er narkotika hvor bliver kritikken af læst det falske sygdomme og en grund mere til advokat da jeg har spurgt kunstig integens om overdiagnostrik og den diagnose jeg har fået jeg har dog været klar over det var overdiagnostrik da jeg har talt med ham der har med overdiagnostrik at gøre en læge i roskilde sagde til mig at han kendte godt den læge og ville ringe og sige til ham han skulle slette det kan man ha tilid til læger når de siger sådan noget nej skriv på internettet overdiagnostrik som læger bør vi være mere selvkritiske læst det at læger hopper med på den derfor har jeg sagt stop til sundhedsvæsnet og lagt den på is for ever søg på internettet skriv katrine stod frem med kritik af sundhedsvæsenet få dage senere bliv hun opsagt af sin læge læst det min kritik af sundhedsvæsnet er på grund af overdiagnostrik som læger bør vi være mere selvkritiske læst det og søg på internettet skriv psykiatrien bør ændres radikalt danmark skal have tvangsfrie hospitaler læst det og læger der ikke lytter jeg har haft 3 læger der hopper med på overdiagnostrik og så er det farlig medicin der ikke helbreder men gør folk mere syge eller også dør de at sådan en læge kan lave sådan noget derfor er anne katrine berner og den psykiater fuld af løgn og derfor er dette lægehus kun for sygesikrinskortet og mit spørgsmål hvordan kan en læge og en psykiater påstår jeg ikke fejler noget jeg har en gang været på psykiatrien i roskilde det samme påstod psykiatrien i roskilde men det var løgn og render rundt med nakke problemer susen for ørene og spæninger i nakke og skuldre og tågesyn og har eksem astma allergi der høre stress også med søg på internettet allergi giver dig stress og stress giver allergi læst det søg igen på internettet skriv forskere kigger på metale konsekvenser ved atopisk eksem læst det så anne karine berner burde ikke være læge ej heller den psykiater og har mere i nu

August 14, 2024
Rated 1 out of 5 stars

Dårlig behandling, mobning, og bedrageri

Klage over lægeklinik Allehelgensgade 22 Roskilde.
Lægen vil ikke have, at jeg kommer med 2 problematikker til Konsultation. Jeg syntes, at det var ikke ok. Det ene ting var noget jeg havde ventet længe – ondt når jeg trækker vejret, og den anden ting var lige opstået i denne uge der gik. De bad om at vælge KUN et problem. Derfor blev jeg bedt om at gå udenfor og tænker over det/vælge. Jeg gik bare ….
Jeg ringer akut og den første sygeplejerske som jeg kommer i kontakt med i telefonen, er venlig, men vender sig mod mig og siger, at jeg havde forladt konsultation. Så hvorfor skulle jeg ringe akut? Men alligevel vil en anden læge ringe op til mig, siger hun.
Jeg venter, og ringer igen. Det er en anden Sygeplejerske, der tager telefonen. Hun siger lige præcis det samme og pointerer, at det er min skyld, fordi jeg havde forladt konsultationen. Jeg siger, at det ikke kan være rigtigt at al snak drejer sig om det og ikke om mit problem. Ovenikøbet anklager hun mig for at råbe, i telefonen. Jeg siger, at jeg ikke råber, så svarer hun " Det er min oplevelse!!!" (Hysterisk), og jeg svarer bestemt " Det er ikke sandt, selvom det er din oplevelse”, og du er" små fornærmet” (har et vidne med mig, som står ved siden af mig og han er dansker).”Jeg har det alt for dårligt til at have denne diskussion”. Når jeg, i det samme øjeblik nævner, at jeg vil klage, så lægger hun telefon på.
Jeg ringer til akut telefonen igen for at høre, hvordan det står til. Hun svarer ” Du står i kø for akut tid, og lægen skal nok tale med dig, som vi aftalte tidligere”, siger den sygeplejerske, som jeg talte i først omgang. Jeg trækker mig tilbage og venter på at blive ringet op.
Jeg blev aldrig ringet op
I det sidste minut, før kl. 16, beslutter jeg mig for at ringe og så tager en anden telefonen. Denne gang var det en læge og hun forklarer, at hun går om et minut.
Jeg synes det er snyd og bedrag at de lover at ringe og ikke gør det, og at de prøver at få mig til at ligne et respektløst menneske.(når det er dem, der er hysteriske, lægger på, og ikke hjælper, da der ikke bliver ringet tilbage )
for så, de på den måde, lettere kan komme af sted med det. De kom også lettere til at tjene penge uden at præstere noget.Jeg føler mig snydt, og dårlig behandlet.

Til sidst vil Jeg tilføje, at jeg ikke vil have mere "hjælpe" fra det offentlige system´, hvis det betyder, at man skal have kontakt med denne slags folk.
Hvis de slet ikke kan præstere en service og gener folk, vil jeg meget gerne vælge det private sundhedssystemet. Jeg ønsker at have pengene tilbage for en service jeg aldrig fik. Jeg vil ikke have mere sygesikringsbevis med mig og betale til offentlige læger og sygeplejersker, som disse her. Aldrig mere! Jeg gider ikke mere jeres inkompetence! Skatten kan sagtens beholde pengene, og anvende dem i den private sektor. Stakkels de patienter der vil komme hos jer, spare dem tid for problemer og sende dem til den private sektor.

Tak for nu,

November 24, 2023
Advertisement
Rated 5 out of 5 stars

Godt valg af læge.

Jeg har efterhånden prøvet forskellige læger, men dette lægehus er det bedste. Der er mulighed for at møde op i akuttid uden først at sidde i telefonen 30min, og det er det eneste sted hvor jeg har oplevet at lægen (Marianne) rent faktisk lytter til en og ikke taler ned til en.

Kan godt anbefales.

August 20, 2014

ubehagelig læge i Allehelgensgades Lægehus 7,2, 4000 Roskilde

Første gang jeg skal til læge, ringer jeg klokken 8, og kommer igennem til sekretæren ca 5 min over 8, bliver jeg bedt om at komme i akut tiden (8.00-8.30). Jeg skal lige ud af døren og hen til lægen, som tager ca 20 min at komme til. Da jeg ankommer 8.35 bliver jeg overfuset af en læge der mener at De har alt for travlt til at folk kommer for sent. Jeg bliver ikke hilst på og ingen prøver at sige ham imod, og da jeg prøver at forklare hvorfor jeg først kom nu, vender han ryggen til og går, med sin kaffe kop i hånden. Det var en fuldstændig uacceptabel opførsel af en person som skulle forestille at være en professionel. Sekretæren var den eneste som tog sig lidt venligt af mig, men ellers var det en meget ubehagelig oplevelse i et lægehus, et sted hvor man burde kunne føle sig tryg nok til at tage hen, også når ens parader er nede.

August 29, 2012

Is this your company?

Get free account

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Learn about Trustpilot’s review process.

Here are 8 tips for writing great reviews.

Take a closer look