Allelaegerne Reviews 73

TrustScore 2.5 out of 5

2.4

See what reviewers are saying

Rated 1 out of 5 stars

Værste oplevelse til dato! Vores egen læge er på ferie hvor Alle lægen varetager deres patienter. Jeg står med en lille pige på 2,5 år, der har udslæt på hele kroppen, ligger og skriger om natt... See more

Rated 5 out of 5 stars

Har aldrig haft et bedre lægehus end her. Lægerne anklager ikke en for at overdrive, man bliver taget alvorligt. Man bliver sendt til sygehus og får taget MR/CT/Ultralyd etc. før fysisk diagnose, som... See more

2.4

2-star
1-star

Jeg havde SÅ god en oplevelse.🙌🏼

Jeg havde SÅ god en oplevelse.🙌🏼
Jeg kan slet ikke genkende de andre anmeldelser. Jeg følte mig for første gang SET af en læge, og kunne mærke det var en der lyttede og ville tage mig seriøst. Så kæmpe TAK!!!🤞🏼🤞🏼🤞🏼

April 17, 2026
Rated 1 out of 5 stars

Virkelig skrap og sur receptionist som…

Virkelig skrap og sur receptionist som ikke tager patienterne seriøst. Det virker som om det er en ulejlighed at man ringer. Er det ikke hendes job som receptionist?? I sidste ende var det der fik mig til at skifte læge.
De aflyser derudover ofte tider både lang tid i forvejen og på dagen man skal til læge. Så kommer man bag i den lange kø igen, og har endda prøvet at min nye tid også blev aflyst…
Synes Jeppe som er læge var rar, men det opvejer ikke alt det andet i den klinik:(

January 1, 2026

Værste oplevelse til dato

Værste oplevelse til dato!
Vores egen læge er på ferie hvor Alle lægen varetager deres patienter.
Jeg står med en lille pige på 2,5 år, der har udslæt på hele kroppen, ligger og skriger om natten og virkeligt ikke har det godt.
Den mest usympatiske sekretær tager telefonen, informere om de er underbemandede, og ikke kan undersøge hende - de kan tage hende ind om 8 dage???!! Og ellers bare en besked om vi må ringe 1813 når de åbner efter 16!!!!
Om 8 dage med et akut problem, om 8 dage hvor vores egen læge er tilbage.
Det er den ringeste oplevelse jeg længe har været udsat for. Kan bestemt ikke anbefales!!!

February 9, 2026
Rated 1 out of 5 stars

Generelle oplevelser på stue etagen…

Generelle oplevelser på stue etagen ifm. bl.a. blodprøver. Uprofessionelt og bare slet ikke rart - har været der mange gange og aldrig haft en god oplevelse, hvorfor jeg også skifter læge. Har sågar oplevet at der ikke engang bliver hilst, når man kommer ind.

Derudover bare generel travlhed og hyppig udskiftning mellem hvem man kommer ind til. Så det er ikke særlig personligt derinde - meget offentligt og at folk skal hurtigt ind og ud. Den følelse har man.

January 22, 2026

Værste lægehus nogensinde

Ubehagelig oplevelse med læge Hanh Bich Thi Pham
Lægen virkede fra starten som om, hun bare ville have mig hurtigt ud ad døren, som om min konsultation stod i vejen for, at hun kunne komme hjem. Mine symptomer blev ikke taget alvorligt, og jeg måtte selv spørge ind til, hvilke blodprøver der skulle tages, før hun overhovedet viste mig det.

Det værste var dog hendes kommentar, da jeg spurgte, om jeg kunne få tjekket D-vitamin. Hun sagde:
“Det er en dyr prøve, og det er typisk kvinder med tørklæde og brun hud, der mangler D-vitamin.”
Hun kiggede derefter direkte på mig og tilføjede: “Men det er du jo også.”

Jeg bærer ikke tørklæde, men jeg har mellemøstlig baggrund — og at få smidt sådan en stereotyp og diskriminerende bemærkning i hovedet i en lægekonsultation er fuldstændig uacceptabelt. Jeg blev dømt ud fra mit udseende i stedet for at blive behandlet som en patient, der kom for at få hjælp. Det gjorde mig utryg, og jeg mistede totalt tilliden til hende som læge.

December 10, 2025

professionelt og godt lægehus

Jeg har nu haft dette lægehus i godt 6 måneder, og har intet negativt at sige herom. Jeg er blevet taget godt imod af alle læger og sygeplejerske, jeg har været inde hos. Og især Betina har været en kæmpe støtte for mig personligt. Så sød og professionel hele vejen igennem, og gør lige dét ekstra altid for, at man bliver hjulpet og, der tages hånd om problemerne. Alt i alt et super godt og tilfredstillende lægehus.

December 2, 2025
Rated 5 out of 5 stars

Jeg har haft dette lægehus i snart en…

Jeg har haft dette lægehus i snart en menneskealder, og til tider været kritisk. Men det sidste år har været positivt, både hos sekretærer, sygeplejersker og læger. Alle har været professionelle, venlige og lyttende. Synes I gør det godt 😊

November 26, 2025
Rated 1 out of 5 stars

Sekretærerne er de mest ubehøvlede og…

Sekretærerne er de mest ubehøvlede og uprofessionelle jeg nogensinde har oplevet. De sidste to gange er jeg blevet mødt af en sekretær i telefonen som siger til mig jeg ikke skal komme fordi det ikke er slemt nok, selvom det har endt med at jeg har været nødsaget til at tage til vagtlægen og blevet indlagt.

September 9, 2025

Hanne Heje kan IKKE anbefales

Hanne Heje kan IKKE anbefales. Jeg kan se på andres’ anmeldelser, at jeg ikke er alene med min holdning. Jeg synes, at Hanne virkere overfladisk, passiv aggressiv respektløs, og falsk.

July 29, 2025

Super søde! Anbefaler!

Jeg forstår slet ikke de dårlige anmeldelser, de er mega venlige og har kun haft gode oplevelser med dem. Har været til et par konsultationer hos dem og er meget tilfreds.
De er professionelle og samtidig kan man have det sjovt med dem. Jeg anbefaler dem kraftigt.

June 30, 2025
Rated 2 out of 5 stars

Jeg synes det er ret uprofessionelt

Jeg synes det er ret uprofessionelt, at der på en skærm i lægehuset skrives "Anmeld os gerne på Trustpilot - Vi foretrækker de gode anmeldelser på nettet - Hvis du er utilfreds vil vi hellere have at du fortæller det til os, så vi kan gøre noget ved det."

At bede om gode anmeldelser på Trustpilot, men dårlige anmeldelser verbalt, er jo et forsøg på at danne en falsk forestilling om hvor gode oplevelser folk har hos jer.

Udover denne lille detalje er det også et lægehus med rigtigt meget udskiftning i personalet. Jeg har flere gange oplevet at min faste læge forsvandt, og det kan være svært at få opbygget et tillidsforhold. Desuden er der også meget lange ventetider.

April 9, 2025

aflyst tid uden grundlag

Havde bestilt en tid hos deres fys, som jeg skulle vente 14 dage på. 7 dage forinden aflyser de uden at give et grundlag. Nu har jeg bestilt en tid og skal igen vente 14 dage. Forhåbentligt aflyser de ikke igen. Synes simpelthen at det er for dårligt, at man ikke får nogen begrundelse.

April 14, 2025

Utrolig usympatisk sekretær

Utrolig usympatisk sekretær. Bliver mødt med en ugidelig og træt/sur energi og halv provokerende svar på (indlysende) spørgsmål Jeg tænker ikke det uden grund deres trust pilot anmeldelser er så dårlige

April 2, 2025

Jeg har været patient siden 2007

Jeg har været patient siden 2007. Jeg er tilfreds det er jeg men jeg kunne også godt tænke mig at der ikke var så stor udskiftning må jeg indrømme. Det var der ikke i den gamle Klinik. Jeg har kun haft 1 ubehagelig og dårlig oplevelse udad ALLE besøg og det var af en ung studerende der ikke
undersøgte mig selv om jeg bad ham om

det. Det gav store konsekvenser og udfordringer for mig mange mange måneder bagefter og det forsinkede en operation i 9 måneder pga ham. Heldigvis var han der ikke længere da jeg skulle til ny konsultation og der har ingen som helst problemer været siden. Det synes jeg er vildt godt det var i 2023👍👍👍👍

March 1, 2025

Psykiatrisk sygeplejerske

Klinikken har ansat en psykiatrisk sygeplejerske Camilla O, hvilket har haft så ufattelig stor betydning for mig.
Jeg er sendiagnostiseret autist (år 2019) og fejlbehandlet i psykiatrien med antipsykotisk, antidepressive og adhd medicin siden 1997. Camilla er den første der stillede sig undrende, overfor alt det medicin og kunne pege på alle de mange problemer, jeg havde i min krop, som skyldtes bivirkninger ved medicinen.
Jeg har haft mange læger i årenes løb og når jeg har nævnt nogle gener, har det aldrig ført til noget. I dag kan jeg se, at de ikke har haft nok viden omkring psykiatrisk medicin.
Jeg er SÅ taknemlig for at Camilla har hjulpet mig ud af alt det medicin.
Og jeg er dybt rystet over, at man i psykiatrien kunne tage SÅ meget fejl.
Hvis ligende fejl skete i somatikken ville det svare til, at man behandlede en patients brækkede ben med kemoterapi i over 20 år.

Derudover har jeg altid været enormt glad for Trine Hahn. Hun arbejdede for Nikolaj, da han havde sin egen klinik og Trine har altid været skarp og med en enorm sygeplejeviden, ligesom hun altid udføre sit arbejde perfekt. Jeg har altid været enormt tryg ved Trine og jeg håber hun bliver i klinikken mange år endnu.

P.s det ville være dejligt, hvis der ikke var så stor udskiftning af læger.

March 26, 2025
Rated 1 out of 5 stars

Læge afbestiller i tide og utide

Jeg har gentagende gange fået afbestilt min tid på dagen uden nogen bemærkning på, hvorfor dette er tilfældet.
Utroligt når man har skulle tage fri for at tage til lægen, og når man ringer dem op siger de selvfølgelig undskyld, og det er beklageligt osv. Men de kommer ikke selv med nogen løsninger eller hjælper.
Dårlig service og lægehus.
Hvis jeg kunne give det 0 stjerner, så havde jeg gjort det.
Total uprofessionelt.

March 17, 2025
Rated 1 out of 5 stars

det er foringe man er ved jesper læge…

det er foringe man er ved jesper læge og fotalte ham jeg ikke have sovet i 10 dage ja men svare det kan vi tage om 3 månede og jeg har kraft sådan læger burde vide hvad han lave han have ikke en gang læst min papir men jeg vel på de kraftig ikke anefale de læger vh svend kristensen

March 6, 2025
Rated 1 out of 5 stars

Forfærdelig dårlig over telefonen.

Forfærdelig dårlig over telefonen.
Beder om at få en akut tid, hvor den første ledige tid er til januar, altså om 3 uger, hvor jeg er rejst væk i 3 måneder.
Så finder hun en tid den 30 som den eneste dag jeg ikke har mulighed for at komme ind. Så det mit eget problem at jeg ikke kan få fri.
Man skal da kunne komme til sin egen læge når det brænder, og ikke 1 måned senere
Så dårlig service!!

December 19, 2024