Nyder virkelig at bo her og har ingen…
Nyder virkelig at bo her og har ingen planer om at flytte væk
Allerød Kommunes
Uglevang 1, 3450, Allerød
No history of asking for reviews
Nyder virkelig at bo her og har ingen planer om at flytte væk
Jeg havde lavede meget i madkundskab når jeg kom til at gå op i klassen når jeg nu skulle tilbage skulle jeg gøre alt. Det gjorde mig sur
Den værste kommune i nordsjælland, ingen hjælp at hente her hvis du har brug for det
Allerød kommune har snydt og bedraget.
Købte en grund af Allerød kommune i 2018, grunden og papirerne blev gransket og vi købte grunden uden yderligere forbehold.
Da vi skal til at bygge opdager vi at der er sat to brønde på grunden, de er hverken tinglyst eller med i Homes salgsopstilling, Allerød kommune undskylder sig med at Birgitte Bøllehus skulle have skrevet det ind og at de har glemt tinglysningen, så de ekspropriere 86m2 væk og efter 9 måneder tilbyder de os 30.000 for ekspropriationen og 20.000 for en sten faskine de havde "glemt" en faskine der dokumenterede kostede os over 60.000.-
Da vi nægter at ville nøjes med de 50.000.-, bliver vi fortalt af hans dyrby Koch og Pia oddershede at hvis vi går i medierne eller på fb, så får vi kun halvdelen af de 50.000.-
Allerød kommune og Home er de største svindlere......
Hvis i har sager med Allerød kommune, så tag en bisidder med, gerne en journalist
Meget dårligt valgt sted til coronatest … og lange køer hvor alle står tæt!!!!!!! Hvad tænker kommunen på?
Mest løgnagtige kommune i landet. Snyder og bedrager. Stjæler fra folk, sletter og fjerner vigtige papirer så de kan lyve overfor politiet. Laver falske politianmeldelser og er ligeglade med om folk begår selvmord på grund af dem. De burde alle blive fyret!
Sørgeligt! noget af det mest sløve jeg har oplevet til dato!! Har siddet her i over 2 timer og fået afvide hende man skulle snakke med er til frokost og så kommer hun ned og står og tager folk først som intet nr har og bare snakker!?
I skal virkelig tage jer sammen! Elendig service
Som en lille familie på 3 der har vi været ekstremt uheldige i vores liv gennem det sidste år (arbejdsløshed, sygdom, endog meget voldsomme oplevelser for begge børn, jeg ikke ønsker at komme ind på her) og da verden blev for stor for mig, bad jeg kommunen om hjælp.
Og jeg er dybt imponeret over hvor professionelle folkene er- de evner at fremstå så de bliver ens faste holdepunkt og hjælper, er klar til at tale når som helst, med gode råd og hjælp, mere end ens bedste venner. Det sådan man hjælper folk tilbage på sporet og til et normalt liv igen.
Jeg kan kun give folkene på Allerød kommunen top karakter for deres utrolige arbejde.
Som beboer i Allerød Kommune oplever jeg et stadigt ringere serviceniveau af borgerne i "min kommune".
Udover manglende afhentning af affald (på 6. uge), til trods for særskilt betaling her af, har jeg ej heller fået fjernet sne på den offentlige vej ud for mit hus i endnu længere tid.
Denne oplevelse, sammenholdt med gentagende sager om forkert formøbling af kommunens (og mine) midler, senest en arktitektkonkurrence på en ½ million danske kroner efter massive besparelser var nødvendiggjort, gør at jeg kun kan afskrække en hver der overvejer at flytte til denne kommune og dermed "benytte" kommunens serviceudbud.
Den indbetalte skat, svarer slet ikke overens med det serviceniveau man som borger i kommunen får.
Dette er årsagen til min bedømmelse af Allerød Kommune.