Alrokobmandsgaard Reviews 13

3-star
2-star
1-star

Et sted i frit fald 🙁

Vi har besøgt Alrø Købmandsgård flere gange, men denne gang med ny italiensk forpagter. Det blev en slem skuffelse.
Vi var 15 personer som havde forudbestilt Bison Steaks og burger. Det var generelt okay selvom et par gæsters køb var for rødt og måtte forbi køkkenet igen. Efter genstegningen blev der ikke serveret med nye pomfritter som for øvrigt også var kolde fra start og som der kun var 7 stk af.
En 250g steak med 9 kolde pomfritter og lidt sovs til 248kr - det er bare alt alt for meget især når kokken ikke har sans for god service.
Vi skulle også have desert. Forskellige slags is og ostekage. Både is og ostekage var helt uden smag.
Og helt gal gik det med kaffen som ikke var varm og en tynd gang sjask - nærmest udrikkelig.
Stedet herunder vedligeholdelse, renholdelse og maden er faldet helt utrolig meget, og vi kan absolut ikke anbefale stedet til nogen længere.
Det er meget ærgerligt for stedet ligger godt og stedet havde tidligere sjæl. Alt der var engang er nu væk - ja selv den lille butik med lokale specialiteter er også væk.
Bliv væk indtil der kommer en ny forpagter, som forstår stedet, kan lavere kvalitets mad og god service.
Én stjerne gives fordi vi fik afslag i prisen da vi
klagede over maden og at Bison kødet var i orden.

April 21, 2025

En glad oplevelse

Ekstraordinært åbnede værten for vores bryllupsdagsselskab den 5. januar, hvor vi var tre generationer samlet.
Maden var god og rigelig. Oveni den venlige betjening var stemningen i top og vores gæster var både særdeles mætte og glade da vi sagde farvel…
…vi ser frem til at besøge jeres anden restaurant (Vecchio Convento) i Odder.

January 11, 2025

En fantastisk søndagsfrokost

En fantastisk søndagsfrokost, så hyggeligt & rart med god & charmerende betjening, absolut 5 stjerner fra os. Et sted vi vil komme tilbage til. Bedste hilsener Dorte de Neergaard 👍🥂🍾🤗🇩🇰

September 29, 2024
Rated 1 out of 5 stars

Vores oplevelse på Alrø Købmandsgård…

Vores oplevelse på Alrø Købmandsgård var desværre en stor skuffelse. Til en alt for høj pris fik vi en oplevelse, der slet ikke levede op til forventningerne. Kaffen var dårlig og smagte som om, den havde stået for længe, og kagen var fuldstændig blottet for smag. Det værste var dog servicen – personalet var uvenlige og slet ikke servicemindede, hvilket forværrede oplevelsen yderligere. Med kombinationen af dårlig mad og uforskammet betjening er det sikkert, at vi aldrig kommer igen.

September 22, 2024

En stor skuffelse

Alrø Købmandsgaard får én stjerne, da udsigten og betjeningen var i top. Men maden forfærdelig. 190 kr. For en fiskeburger med pommefrites, disse var dog gode. Men burgeren en katastrofe. En billig bolle, koldt røget laks, smurt med lidt lyserødt der ikke smagte af noget, rødløgene forfærdelige, og dyppelsen var ketchup og noget hvidt som var ubestemmelig og smagte af ingenting.
Alt virkede som var det taget fra de billigste plastikbøtter.

Første gang jeg skriver en dårlig anmeldelse, men skuffelsen var så stor. Grillen stod tændt, menukortet var lovende og betaler gerne 190 kr. For en burger, men så skal den også være i orden. Sagde ingenting til dem, da jeg ikke ønskede at ødelægge den gode stemning og de får anmeldelsen her igennem.

August 29, 2024

Meget ubehagelig betjening

Vi kom forbi til noget mad en smuk søndag, men blev mødt at en meget arrogant på grænsen til truende tjener. Det var ikke et miljø og en stemning vi havde lyst til at spise i, så vi forlod stedet uden at købe noget mad. Menuen var i øvrigt meget smal i form af særdeles dyre pizzaer og sære bison-burgere.

Uanset pris og kvalitet, så var betjeningen så ringe at jeg vil fraråde enhver at besøge stedet.

September 1, 2024
Rated 5 out of 5 stars

Kanon og lækker rustik madoplevelse.

Kanon og lækker rustik madoplevelse.
Var tilfældigvis ud og køre en tur, og vi anede ikke at der var en restaurant på Alrø.
Vi fik mix grill, som var et lækkert mørt stykke oksekød med grove pommes og rustik salat.
Samt en perfekt flaske italiensk rødvin.
Alt passede perfekt sammen og at sidde ude og kigge ud over markerne med kanon mad og betjening var 5 stjerner værd.
TAK FOR EN FANTASTISK OPLEVELSE.
Vi kommer igen.

August 11, 2023
Rated 5 out of 5 stars

Helt igennem en dejlig oplevelse

Helt igennem en dejlig oplevelse. Maden levede helt op til vore forventninger og mere til. Den var spændende og understøttede den unikke stemning på den flotte udendørs terrasse. Vi kommer snart tilbage.

June 7, 2023
Rated 5 out of 5 stars

Hold nu op en oplevelse!

Hold nu op en oplevelse, lige fra man kommer til man går.
Vi var forbi kort for, at spørge efter en lokal købmand, da vi havde glemt snacks til vores datter, det var der desværre ikke, men lynhurtigt fik vi lidt brød og en pære skåret ud i både til hende.
Vi kommer tilbage 10 minutter senere for at høre om et bord, og de finder os lynhurtigt et bord i skygge og en højstol. Betjeningen er i topklasse og maden ligeså!
Vi fik 2 bisonburgere og en hjorte tomahawk, og det var simpelthen sublimt. Da vi når til kagen, er de så søde, da jeg ikke kan vælge hvilken kage, får jeg lov til at få et halvt stykke af to forskellige og på trods af, at de ikke havde iskaffe bankede de lynhurtigt en sammen.
Omstillingsparat, sød, snaksaglig og opmærksom betjening, der gjorde en indsats ud af at gøre besøget til en oplevelse.

Klart anbefalelses værdig, kunne jeg give mere end 5 stjerner, havde jeg gjort det.

Vi kommer helt sikkert igen, tak!

July 8, 2023

Ikke god oplevelse

Vi var en familie på 10 som besøgte…
Vi var en familie på 10 som besøgte restauranten.
Vi bestilte en stærk Bison burger, men desværre helt uden nogen smag.
Til en anden menu skulle der serveret Bearnaise sovs og brød, det blev glemt. Så vi måtte selv ud og gøre opmærksom på at det manglede.
Da barnaisen kom på bordet, var det i et fyldt syltetøjsglas uden noge ske.
Da bearnaisen kom virke det kun som opskummet mælk fyldt med luftbobler og uden nogen form for smag.
Generet en dårlig og dyr oplevelse.
Der blev ikke fulgt op på besøget med "har i brug for mere vand eller øl eller smager måltidet godt"
Det må blive første og sidste gang desværre

Hilsen Jørn Villads Jensen

May 20, 2023