Alverdens Fliser ApS Reviews 30

TrustScore 4.5 out of 5

4.4

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Jeg købte fliser til min kælder hos Alverdens Fliser, og det er jeg rigtig glad for. Hele oplevelsen fra start til slut har været professionel og god. Jeg skulle selv lægge fliserne og jeg fik ud... See more

Rated 5 out of 5 stars

Købte fliser, køkkenbordplade og køkken vask. Vi havde ledt efter det helt rigtige/bedste i flere butikker, først i Alverdensfliser fik vi både fliser, bordplade og vask i god kvalitet, hjulpet af sup... See more

1. Countertop Store
  2. Tile Store

Written by the company

Vi har her på siden valgt at vise et bredt udvalg af vores sortiment inden for keramiske fliser, granit, marmor samt bordplader.

4.4

3-star
2-star
1-star

En rigtig god oplevelse

Jeg skulle selv lægge fliserne og jeg fik udførlig vejledning og råd hertil, og er rigtig glad for resultatet!
Kvaliteten på fliserne og købsoplevelsen har været helt i top, og jeg vil helt sikkert benytte mig af Alverdens Fliser igen til fremtidige husprojekter.

Kan 100% anbefales herfra.

December 1, 2025
Rated 1 out of 5 stars

De ligger konstant ansvaret over på…

De ligger konstant ansvaret over på andre (leverandører mm). Lige meget hvad man spørg om referere de til nogle samarbejdspartnere. Altså er det jer man betaler eller hvad i alverden foregår der?!
Alt for lang ventetid, og magen til 2 tosser. Det er jer der får pengene, det er jeres ansvar. Utroligt I kan have 4.5, giver ingen mening. Hold jer væk fra Alverdens Fliser, de lover det ene og det andet, og der sker ingenting. Bemærk også at I skriver under på en kontrakt der gør at de intet ansvar tager selvom bordpladen kommer et halvt år efter bestilling!!!!

May 23, 2025

Hej Kirsten,

Tak for at tage dig tid til at sende os din anmeldelse. Jeg kan dog komme i tvivl om du har anmeldt det korrekte firma, da den seneste kunde vi havde ved navn Kirsten ligger tilbage til 2021. Ligeledes kan jeg se på din Trustpilot profil at du har gået under navnet Mogens. Mogens har heller ikke handlet bordplade hos os.
Det ordrenummer du refererer til, kan vi ligeledes heller ikke genkende. Jeg har af flere omgange prøvet at ringe til dig uden held, på det tlf.nr du har oplyst, da jeg igennem Trustpilot spurgte om dine kontakt/ordre oplysninger. Den e-mail adresse du har oplyst, er heller ikke at finde i vores system.

Du er mere end velkommen til at kontakte os, så vi forhåbentlig kan få en dialog, såfremt du har været kunde hos os.

Alverdens Fliser / Lars

Rated 5 out of 5 stars

Et valg, som giver daglig fryd for øjet.

Vi er super lykkelige for vores nye Silestone Bohimian Flame bordplade, med klippegrå håndvask og armatur. Passer perfekt sammen. Lykken blev fuldendt, da vi så at deres udvalgte montører kunne lægge en fin glansfuld fuge, som fuldender det endelige resultat.
Lars og Claus er venlige og imødekommende, får hurtigt handlet på forespørgsler og der er en ret tydelig skriftlig kommunikation, som jeg sætter stor pris på.
Leveringen tog 8 uger fra opmåling, det var hele ventetiden værd. Der betales et delbeløb ved afgivelse af ordren og resten når bordpladen er sat i.

May 13, 2025

Særlig god service

Vi manglede akut fliser til et badeværelse med vandskade. vi kunne ikke udskifte væggene, men kun den nederste bane. Hvis ikke vi skaffede den rigtige flise, ville det komme til at se besynderligt ud. Flisen produceres ikke længere. Klaus skrev en besked - han havde en god nyhed. Han havde ved et tilfælde søgt på DBA til en anden kunde, og faldt over vores flise. Han guidede mig endda igennem til den rette side. Dertil fik vi en masse fif da vi besøgte butikken. Det var en service ud over det sædvanlige. TAK.

September 2, 2024

Verdensklasse vejledning og service

Da vi er igennem en større renovering af vores hus, var vi på udkig efter nye fliser, tilfældigt faldt vi over Alverdens Fliser i Ballerup. Fra start følte vi os velkommen og der blev lyttede til vores behov, og udvist stor forståelse for at vi ikke lige var på hjemmebane
Positiv overrasket blev vi da vi ved besøg i forretningen/showroom fandt ud af at Alverdens Fliser også har gulve i deres sortiment, som passede perfekt da vi også har omkring 100 m2 gulve der skal fornyes. Igen oplevede vi samme professionelle service og vejledning. Jeg har ikke andet end rosende ord og respekt for den vejledning og service man får hos Alverdens fliser, og jeg vil savne dialogen når vi en gang er færdige med alle vores projekter. 5 stjerner er det mindste, men man kan jo desværre ikke give flere.

November 1, 2024

Proffessionel vejledning

I forbindelse med forsinkelse af fliser købt ved anden forhandler var vi ude og se på alternative fliser. Her blev vi mødt af god service, vi fik en vareprøve med hjem, med en anbefaling om virkelig at mærke efter når nu vi allerede havde valgt en flise et andet sted - og at vi ikke skulle haste en beslutning for ikke at vente på det vi egentlig havde valgt hos en anden forhandler.

Selvom vi ikke købte noget fik vi enormt venlig og god service.

July 20, 2024

Fantastisk service og kvalitet

Vi have det bedste oplevelse med valg, bestilling og montering af vores bordplade. Super god professionel vejledning. Kan varmt anbefales.

May 1, 2024

Hej Tulu,

1000 tak for tilbagemelding. Det glæder os rigtigt meget at I har været tilfredse med forløbet og ikke mindst det færdige resultat.

Alverdens Fliser
Lars Brandt

Rated 5 out of 5 stars

God service hele vejen igennem

God service hele vejen igennem. Vi kan varmt anbefale at bruge alverdens fliser. Faglig sparring til valg af bordplade, mulighed for at låne prøver hjem, kom som aftalt at leverede og monterede bordplade.

January 17, 2024
Rated 1 out of 5 stars

Smuk bordplade, elendig service når noget “går galt”

Jeg har købt en super flot dekton bordplade hos Alverdensfliser. Det skulle være et meget stærkt holdbart materiale men det er ikke min oplevelse, efter kun 1 måneds brug imens jeg er gang med at vaske op, rammer jeg med et glas på kanten af pladen og der knækker en flids af kanten. Jeg tænker at det ikke kan passe at en bordplade der koster mere en 60.000(!!) og som bør være meget meget hårdfør kan knække pga et glas! Det burde kunne holde til det, hvis man skal bruge det som en bordplade. Jeg skriver selvfølgelig til Lars med det samme og sender et billede med. Der går et par dage og mandag aften ringer jeg ham op, han siger han har set min email, men det er desværre ikke noget han kan gøre noget ved og at kanten desværre er lidt “svag” ?!? Jeg bliver ret frustreret, og jeg gør ham opmærksom på da hans installatører var ude for at sætte den op at der også knækkede noget af kanten i det hul til komfuret (som jeg også sendte en email til ham vedr. dengang, men fordi komfuret dækker udover lod vi det ligge), så det virker til at der er noget galt med kvaliteten på den bordplade jeg har fået. Lars afviser at der er noget galt med kvaliteten og han siger også at det er lidt udsat, når man vælger at have en underlimet vask i bordpladen fordi kanterne er frie. Jeg er meget frustreret over at Lars aldrig har rådgivet om dette, da jeg købte bordpladen og sagde jeg ville have det med underlimet vask. Han bør som minimum fortælle at de frabeder folk at gøre det fordi kanterne er svage/udsatte. Til det svarer Lars at fordi jeg har købt bordpladen via hjemmesiden og ikke været i butikken og selv spørge, så har han ikke informeret om det. Det er dybt godnat og total ringe service. Jeg er simpelthen så skuffet! Lars sagde dog at han ville kontakte producenten og hører dem ad, men de ville ikke tage imod reklamation heller. Jeg havde aldrig købt så dyr en bordplade hvis jeg havde vidst, at den ville gå i stykker så nemt i kanterne, man har jo pander og gryder i vasken og det er uundgåeligt at de aldrig vil ramme kanten lidt. Lars gav mig en kontakt til nogen der reparerer bordplader. Jeg sagde dog at jeg ikke er sikker på hvor flot det bliver, men jeg kunne være villig til at prøve det som en start, jeg foreslog at han kunne dække det, da jeg mener det er reklamation at bordpladen går så nemt i stykker. Jeg foreslog også han kunne dække at ligge en ny vask i, så kanterne ikke var blottede mere, eller levere en ny plade til det område hvor vasken sidder i. Ingen af delene vil Lars være med til. Mega dårlig service. Alt i alt er jeg bare mega skuffet over kvaliteten på en så dyr bordplade og at Lars ikke har rådgivet mig om det, SELVOM vi kun har haft kontakt på email. Jeg mener det er hans pligt at fortælle de knækker nemt i kanterne og at de anbefaler at man ligger vasken ovenpå, når en kunde siger de ønsker at købe en bordplade og underlimet vask.

October 28, 2023

Hej Louise,

Tak for at tage dig tid til fremlægge din version af sagen. Jeg har et par bemærkninger som jeg gerne vil byde ind med.

Når jeg får at vide, jeg yder en elendig, total ringe samt mega dårlig service, kan jeg ikke undgå at blive påvirket at det. Er der en ting ting jeg vægter højt, så er det at rådgive kunder så godt som det er mig muligt, alt andet får jeg ikke noget positivt ud af.

Som jeg forstår dig, går din frustration på, at du mener det er min pligt som forhandler af Dekton at oplyse Dekton kan være udsat/sårbar overfor slag på kanter. Der kan jeg kort sige, at det er jeg ikke forpligtiget til. Når det er sagt, vil jeg naturligvis altid gerne have en dialog med kunder omkring fordele og ulemper ved forskellige materialer. I dit tilfælde har det aldrig været på tale, da det har været sparsomt med dialog, inden køb af bordplade. Du har sendt os en forespørgsel på mail, hvor du af 2 omgange nævner du ønsker en Dekton plade med underlimet vask, hvilket er en løsning, der intet forkert er i og som vi har brugt til mange andre kunder.

Når jeg modtager en reklamation på Dekton lader jeg den naturligvis gå igennem Cosentino(producent) hvor den i dit tilfælde er blevet afvist. Af den grund kan jeg heller ikke tilbyde en ny plade eller stå for reparation af den flig du ved et uheld har slået af.

Alverdens Fliser
Lars Brandt

Rated 3 out of 5 stars

Vi har handlet hos Lars nogen gange og…

Vi har handlet hos Lars nogen gange og købt rigtig mange fliser. Men når noget går galt så finder jeg ikke at service følger med. Vi fik leveret en del 60x60 fliser til vores kælder. En del af fliserne var knækket ved leverancen ca. 5 - vi skar til så netto manglede vi 3. Lars ville bestille hjem med næste leverence. Det er så 6 måneder siden - vi rykker og intet sker.

Vi har fortsat dialogen med Lars og er nu enige om at der bestilles "en" ny flise til os når producenten åbner op for produktionen igen.

Situationen har været uheldig for os alle - men jeg har en erkendelse at at Lars har forsøgt at løse problemet.

May 27, 2023

Vi er sindsygt tilfreds.

Vi er sindsygt tilfredse med vores Silestone og Marmor bordplade og vi synes det er så flot.
Mange tak for en rigtig dejlig købs oplevelse, forklaringer på dumme spørgsmål, et utrolig venlig og kompetent salg, meget professionel opmåling og montering af StonePeople. 😁

Det er ikke tit jeg smiler, mens jeg betaler en stor regning 😁

April 14, 2023
Rated 5 out of 5 stars

Super god service og faglig rådgivning…

Super god service og faglig rådgivning hele vejen igennem processen da vi skulle købe vores Dekton køkkenbordplade.
Alle aftaler bliver overholdt, levering, montering og pris. Alt i bedste kvalitet.
Vores varmeste anbefalinger

March 16, 2023
Rated 5 out of 5 stars

Vi fik nyt køkken i juni måned og…

Vi fik nyt køkken i juni måned og valgte at benytte Alverdens fliser til at levere en flot keramik bordplade, da vi fik hurtigt svar og prisen var absolut den bedste. Der skete så desværre en massiv forsinkelse fra underleverandørens side og det blev slut oktober inden vi fik bordpladen, men Lars fra Alverdens fliser gjorde alt hvad han kunne for at hjælpe og informere os. Jeg vil ikke tøve med at handle her igen og slutproduktet er super flot og ventetiden værd😊

June 23, 2022

Kunden i fokus

Vi har købt bordplade til vores køkken og bryggers hos alverdens fliser.
Lige fra første gang jeg ringede desperat fordi vores oprindelige leverandør ikke kunne levere, til besøg i butikken få dage efter - har været én stor positiv oplevelse.
Der ydes en super service og vejledning, helt i øjenhøjde.
Kun den allerbedste anbefaling herfra.

October 11, 2021

Take a closer look