Anholt Kro Reviews 21

TrustScore 3.5 out of 5

3.5

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Endnu en frokost på Anholt Kro - stor fornøjelse Denne gang hos de nye ejere. Vi fik den bedste mad, nogensinde, på Anholt Kro. Vi er kommet på kroen i mange år og nyder den hyggelige krohave, robi... See more

Rated 4 out of 5 stars

Company details

1. Inn
  2. Danish Restaurant

Written by the company

Anholt Kro er en Kro midt ude i Kattegat, på Danmark smukkeste ø Anholt. Vi har 11 simple værelser og en dejlig restaurant med hjemmelavet mad.

3.5

3-star
2-star
1-star

Tag ikke på Anholt kro

Nu er vi kommet hjem efter fire dage på Anholt. Vi havde betalt 1275 kr pr nat med morgenmad. Værelse var med eget bad i anneks. Vi havde læst de øverste anmeldelser i Trustpilot. Billeder så fine ud på nettet. Vi troede vi havde købt et kroophold til den pris. Nu ved vi at det langt fra er en anstændig kro der ynder at byde gæster velkomne eller sige farvel ved afrejse. Det er et sted med værelser der lugter stramt af indelukke hvor der ikke luftes ud. Beskidte toiletbørster fugtigt sengetøj udlevering af et håndklæde til tre dage pr person. Sparsom morgenmadsbord. Brandalarmerne gik igang uden grund så blev de bare pillet ned og de sidste to dage var der ingen brandalarm på rummene. De kan ikke kalde sig kro ej heller restaurant. De virkede omsorgstrætte og ude af stand til at yde service i en servicevirksomhed så Anholt kan sige Vi har en Kro. Vi rejste hjem fra en ferie som skulle have givet os et velfortjent pust og afslapning Vi var skuffede

September 5, 2024
Rated 5 out of 5 stars

Lækker mad og god betjening

Vi har spist aftensmad flere gange på kroen og altid fået god mad i rigelige mængder. Lækker jomfruhummer med god mayo, perfekt helstegt rødspætte og god wienerschnitzel med mørt kød uden for meget panering. Sødt personale… varmeste anbefalinger.

August 17, 2024

fødselsdags frokost

fødselsdags frokost med smørrebrød for 11 personer, fantastisk dejligt højt belagt, ikke een gik sulten derfra, stor ros til personalet som er meget nærværende, smilene og tillykke til de nye ejere, vi mødes igen til næste år.

July 26, 2023

Endnu en frokost på Anholt Kro - STOR FORNØJELSE

Endnu en frokost på Anholt Kro - stor fornøjelse
Denne gang hos de nye ejere.
Vi fik den bedste mad, nogensinde, på Anholt Kro. Vi er kommet på kroen i mange år og nyder den hyggelige krohave, robinietræerne, enkeltheden, stemningen. Maden plejer at være ordinær……denne gang super veltillavet, friske råvarer, smørstegt rødspætte. Betjeningen bare i orden!
Vi kommer igen!!,

July 11, 2023

Vi var 6 stk

Vi var 6 stk. på weekend tur til Anholt og bestemte os for at spise på kroen. Jeg bookede bord over deres hjemmeside. Da vi ankom til kroen lørdag, sagde krofatter at det havde vi ikke bestilt. Jeg kunne så vise bekræftelsen på det. Krofatter var meget træt af det da han lige havde overtaget kroen og havde fået at vide, at der var lukket for booking på hjemmesiden. Krofatter sagde dog at vi kunne få 2 hakkebøf, som var dagens ret ( og det eneste man egentlig kunne bestille) og 4 karbonader. Det sagde vi ja tak til. Vi satte os og spurgte om vi kunne få øl. Ja det kunne vi men kun en classic for de havde ingen Tuborg. Det var fint med os. Nu gik krofatter igang med at kigge på hjemmesiden og forsøgte på at gøre så man ikke kunne booke over hjemmesiden. I mens måtte vi vente på at få vores øl. Det tog omk en time før vi fik vores mad og det var bestemt ikke noget at råbe hurra for. Hakkebøfferne var fuldstændig tørstigt, sovsen var meget tynd og der var ikke noget surt til. Karbonaderne var fine men grønærterog gulerødder var i det tyndeste sovs og virkede som om de var færdiglavet fra dåse. Vi kommer ikke igen.

May 13, 2023
Rated 4 out of 5 stars

Dejlig tur

Vi blev modtaget med et glas dejlig rosé i den udendørs loungh og blev efterfølgende anvist vores værelse i det lille anneks. Hjemmesiden havde forberedt os på, at kroens værelser var “simple og rene”, og den beskrivelse passer nok meget godt. I hvert fald var værelset rent og pænt - og tilmed hyggeligt.
Køkkenet var ikke åbent for middagsspisning (vi havde ellers hørt så fine anmeldelser), men morgenmaden var fremragende (dejlig kaffe, lune hjemmebagte boller, ost, pålæg, frugt….).
Med som frokostmadpakke fik vi to store pankopanerede fiskefileter pr. prs., groft brød og hjemmelavet remoulade rørt på svampe. Smagte fantastisk!
Vi havde et par dejlige dage og nød den service og hjælpsomhed, vi blev mødt med.

September 14, 2022

Noget af en fuser....

Noget af en fuser..... vi ankom ca kl. 16 og fik en "skideballe", havde en lillebitte bomuldshund med. Fik at vide det stod på hjemmesiden, at man ikke måtte have hund på værelserne. (Det gjorde der ikke, da vi bestilte). Fik at vide kroen havde LUKKET den dag, og vi havde fået et andet værelse end bestilt,da der havde boet en stor beskidt hund, så værelset lugtede.
Værelset en cigarkasse, uden stole, knager, knækkede bøjler, ikke rengjort mm. Sengen var god.
Blev budt på noget at drikke
Påtalte næste dag at vi ville have det større/bestilte værelse. Nu var der lige pludselig skimmelsvampe, dårlig trappe, ville ankomme en familie med 2børn på 2/4 år.. den kom så aldrig.
Mad/vin var god 3 ⭐️
1. Dag kom, vi efter at have spist på havnen, til en total stænget kro, INGEN SERVICE. måtte gå på rov i affaldscontainer efter to glas.
2. Dag spiste vi på kroen.
3. Dag tog vi tilbage kl. 15 for at få en kop kaffe. Totalt stænget. Satte os i haven. Kl. 16 sneg kokken sig ind. Bankede ham op, fik at vide, vi måtte vente til kl 17, så kom hjælpepigen. Ingen henvendte sig. Vi spurgte pigen, hvad menuen bestod af den aften. Det SAMME SOM I GÅR.
Kromutter så vi kun, da vi kom, til morgenmad, ellers var ALT låst af. Nok derfor vi ikke måtte få "vort bestilte værelse" da det lå ovenpå kroen.
4. Dag fik vi morgenmad med på færgen 👍
Man må IKKE LADE GOLFVOGNEN OP.
Haven manglede at blive soigneret, bl a fejet og fjernet visne blomster. Masser af havemøbler, som stod hulter til bulter.
Eneste service. Kromutter ringede efter 2 cykler og cykelsmeden kom med dem. Godt solen skinnede. Pragtfuld natur, strande, hav

August 22, 2022

Reply from Anholt Kro

Tak for besøget Jette. Det var lidt af et besøg med hund der kommer med selvom vi er en hundefri kro, dig på rov i vores affaldscontainere og forventinger om gratis elektricitet :) Vi arrangerede at i fik et værelse i den kategori i havde bestilt, hvor i havde toilet og bad uden at skulle dele dette med andre, hvilket eller ikke ville være tilfældet. I havde ikke informeret eller spurgt om i måtte have hund med, så værelset blev anvist efter de forhold du præsenterede os med. Det er et fint værelse til under kr 1000 med morgenmad for 2.

Det var dejligt at i kunne li mad og vin, det gør vi også meget ud af. En samlet vurdering på 1 stjerne giver ingen mening, men i din verden giver det sikkert perfekt mening :)

Rated 1 out of 5 stars

At kalde det her en kro der mest minder…

At kalde det her en kro der mest minder om et motel, er en tilsnigelse. Billederne på hjemmesiden handler mest om maden. Vi kunne end ikke få en kop kaffe, den første aften, da der var for lidt personale. Intet opholdsrum, ingen kaffeautomat, kun værelse uden en eneste stol, henvist til havemøblerne udenfor i parken. Værelset indrettet med left-over fra loppemarkeder. Vi havde 2 overnatninger, da vi overså at der er flere færgeafgange i højsæsonen, ellers havde vi kun taget 1 overnatning. Det ærgrer os idag, vi kunne have nøjedes med 1 overnatning. Anholt lever højt på sommergæsterne, som mestendels er ny-hippies, så bestil bord i god til ("få fingeren ud", som vi hørte kro-mutter sige til nogle gæster der gik forgæves) også på de få andre restauranter på øen. Rengøring er ikke det man satser højt på, vi er ikke sarte, men havde forventet opholdsrum og mulighed for kaffe/øl/vand. Vi fik 1 middag, brugte 3 timer og 15 min. på to retter pga. ventetid. Kromutter fornemmede nok nogen skuffelse, da der var kaffe på kanden om morgenen, før morgenmaden var klar. Men det kan ikke rette op på vores dårlige oplevelse: ringe service, lav standard ift prisen, selvom de små portioner mad var gode. Vi fik set ørkenen ( som er ørken pga briternes skovhugst i 1809 og aldrig genskabt), sælerne, fuglene, og det var det vi kom for. Vi fornemmer at gæster på Anholt er villige til at punge ekstra ud, fordi...tja...vi gætter på at det er dedikerede turister som besøger Anholt. Nu har vi sat flueben ved Anholt, og kommer der nok aldrig igen.

August 16, 2022

Reply from Anholt Kro

Tak for besøget og tak for fluebenet. Kaffen er organisk kaffe fra Øens kaffe, æg er økologiske og bollerne er hjemmebagte på øko mel. Der er mange detaljer i vores gamle kro ikke mindst vores personale. Kokken er fra kokkelandsholdet, kunsten på væggene fra lokale kunstnere og der er en masse andre skæve detaljer. Anholt er ikke for enhver og det samme med Anholt kro, en 1 stjerne føler vi er en uretfærdig vurdering, jeg tror faktisk det rette sprogbrug er det er en "urimelig" vurdering. I betalte kr. 950 Per nat inklusiv morgenmad for 2. Skovhugsten på Anholt foregik langt tid inden englænderne besatte Anholt.

:) God sommer

Søde tjenere

Søde tjenere, men lang serveringstid på skod artige plastik haveborde. Værelse uden brandsikkerhed. Ingen rengøring på værelserne og slidt og plettet linned.

August 4, 2022

Reply from Anholt Kro

Hej Karen, tak for besøget.

Dejligt ophold

Vi blev modtaget at noget meget venligt og smilende personale som straks tilbød os en velkomstdrink. Vi fik vores virkelig pæne og rene værelse anvist - vi sov fremragende. Kroen har et super godt køkken, vi var til langbordsmiddag med 8 retter - alle med de bedste råvarer - tror ikke det kan laves bedre nogen steder. Vi skulle tidligt afsted, men fik den fineste madpakke med. Tak for den. Hilsen 2 meget tilfredse kunder.

August 1, 2022

Reply from Anholt Kro

Hej Poul, mange tak for besøget og de pæne ord.

Rated 2 out of 5 stars

Anholt kro har en dejlig have, men snavset fælles bad

Anholt kro har en dejlig have og god morgenmad, men virker uorganiseret og der bliver ikke gjort rent på badeværelserne. I de 3 nætter vi boede på hotellet blev brusenichen ikke gjort rent på det fælles bad på gangen. Det unge personale gjorde deres bedste for at være imødekommende, men det hele virkede lidt tilfældigt og meget uorganiseret. Ved afrejse var kroen lukket så vi kunne ikke aflevere nøglen til værelset - endte med at sende en sms om hvor vi havde lagt nøglen, vi hørte aldrig fra dem... håber de fandt nøglen....

July 27, 2022

Reply from Anholt Kro

Hej Sabrina, tak for besøget, nøglen er fundet.

En skuffende frokost

Stoppede for at spise frokost. Den ventede vi på i 1 time fra vi bestilte. Da den kom var den så lille, at den næsten ikke var til at få øje på…. Et minutiøst stykke smørrebrød til 130,-kr. Det er ikke godt nok!

June 21, 2022

Reply from Anholt Kro

Hej Pia, mange tak for besøget. Vi har efterfølgende ændret vores frokost og har også lavet en stor sildeplanke der er stor nok til 2. Tak for feedback.

Dejligt ophold. Tak

Service i top.
Vi blev mødt af lutter venlige, imødekommende og kompetente medarbejdere, som satte en ære i, at vi fik det bedst mulige ophold. Og det gjorde vi.
Både morgenmad og aftensmad var af udsøgt kvalitet. Veltillavet og en fryd for øjet. Gode råvarer og udsøgt smagssammensætning. Vin af høj kvalitet, også husets vine.
Værelset var lyst og venligt med friske blomster og god kunst på væggene. Gode senge. Vores dobbeltværelse ommøbleredes hurtigt til at bestå af 2 enkeltsenge og et ekstra bord med dug gjorde værelset perfekt.
Fællesbadefaciliteter rene og imødekommende.
Tak fra Lone & Lene

May 15, 2022

Reply from Anholt Kro

Kære Lone og Lene mange tak for jeres besøg og for de fine ord som varmer meget. Anholt Kro

Take a closer look