LØB JERES VEJ
Jeg har boet hos Annex Ejendomme på to forskellige lokationer, primært på grund af deres lave depositum. Desværre må jeg sige klart: DET ER PÅ INGEN MÅDE DET VÆRD.
Begge steder var bygningerne i meget dårlig stand. Der var eksempelvis kun én gammel vaskemaskine til 10–20 beboere, og den var oftere ude af drift end i funktion. Når den gik i stykker, kunne der en uge, før den blev repareret.
Lejlighederne og fællesområderne var generelt beskidte og uhygiejniske. Et “depotrum” jeg blev fik med blev mine opbevaret ting spist af rotte og der var rotte l.o.r.t alle steder. I en af lejlighederne var der en vedvarende kloaklugt. Viceværten, Jesper, forklarede det med, at “vandet bare skulle løbe igennem hanerne”. Problemet forsvandt dog ikke, og det var først, da jeg selv truede med at tilkalde en vicevært på deres regning, at der blev reageret.
Derudover var der utryghed i ejendommene. Der opholdt sig ofte personer prostituerede og misbrugere, og deres kunder ringede på tilfældige dørklokker, så man blev vækket om natten.
Kommunikationen fra administrationen var også stærkt kritisabel. Deres juridiske repræsentant, Karina Bak, fremstod ubehøvlet og uden forståelse for beboernes situation. Ved aftalt fraflytningssyn mødte viceværten op for sent og meddelte, at synet ikke kunne gennemføres, fordi han havde glemt at koordinere med en maler. Der var ingen forudgående besked eller undskyldning – hverken fra ham eller efterfølgende fra administrationen.
Generelt oplevede jeg en gennemgående ligegyldighed over for beboernes problemer. Det virker som en organisation, hvor manglende vedligeholdelse og dårlig service er normen.
På en af lokationerne (Lollandsgade) var der desuden problemer med isoleringen – den lå løst og utilstrækkeligt på loftet, hvilket resulterede i træk og MEGET høje varmeregninger.
Jeg kan på ingen måde anbefale Annex Ejendomme – særligt ikke til unge, ældre eller familier, som har brug for trygge og ordentlige boligforhold.