See what reviewers are saying
Super samarbejde med ATAK og virkelig godt firma, der holder hvad de lover. Min virksomhed Basserne - flyt og service, har haft en god, positiv og udviklende oplevelse af at bruge ATAK. Vi indgik... See more
Jeg fik tilbuddet om at deltage på ATAKs 6-ugers kursus i digital markedsføring og kommunikation - og dét er jeg glad for, jeg gjorde! Jeg fik på kort tid tillært mig/udviklet mine kompetence... See more
Company details
About ATAK Nordic A/S
Written by the company
Strandvejen 8, 2100, København Ø, Denmark
- info@atak.dk
- www.atak.dk
William Atak og hans virksomhed har ved…
William Atak og hans virksomhed har ved enhver lejlighed igennem årene vist sig som kompetent, pålidelig, effektiv og absolut det hele værd i vort samarbejde. De har den varmeste anbefaling herfra!
Atak er professionelle og…
Atak er professionelle og servicemindede til fingerspidserne. Gratis vurdering af sag og lynhurtig respons og ydermere gode forslag. Et firma hvor der 100% styr på tingene. Er dybt taknemmelig.
ATAK: 70 % flere besøgende på hjemmeside
ATAK står for al vores digitale markedføring. Siden opstarten har vi fået 70 % flere henvendelser via SoMe og hjemmesiden. Og dermed også flere leads, der er blevet til nye kunder. Jeg kan varmt anbefale den gode service, høj faglighed og fleksibilitet ift. vores voksende behov for sparring og rådgivning.
Bedste hilsener
Murad Ahmed
Adm. Dir.
Make Sense Film
Professionelt
Hej ☺️
ATAK har hjulpet os med vores digitale identitet og vi glæder os til samarbejdet omkring markedsføring fremadrettet.
Vh
Mads fra Mobilmoods 👌🏼
Professionel, metodisk og højt serviceniveau
Jeg har samarbejdet med ATAK Nordic gennem de sidste fem år omkring foredrag, kurser og kommunikation. Gennem årene har vi oplevet et professionelt team hos ATAK, hvor service og produkt i den grad har levet op til vores forventninger. Jeg sætter særlig stor pris på den metodiske tilgang som ATAK altid har i forhold til løsning af opgaverne. Jeg er ikke bleg for at anbefale ATAK Nordic til andre i vores netværk, og dermed også de varmeste anbefalinger her.
Vi bruger i virksomheden Atak til vores…
Vi bruger i virksomheden Atak til vores digitale markedsføring og generelt håndtering af det online univers. Vi er meget tilfredse og kan ikke forstille mig at vi på noget tidspunkt skulle skifte dem ud. Når man har den bedste service, og stærkeste produkt hvad vil man så bede om mere? Jo det skulle da lige være at de var super søde og imødekommende også.. Hov det er de skam også. Atak kan i sagtens handle med :)
Fra zero til hero - super service
Jeg har været kunde hos atak Firma med min online blomster shop. Dengang jeg selv styret goggle adwords kom der næsten ingen kunde og der røg mange penge for spild trakik. Da jeg gav det videre til Atak firma ændret alting væsentligt. I dag bruger jeg stadigvæk atak Firma og er mega glad for det. Kan klart anbefales.
Udbytterigt kursus.
Deltog i et kursus igennem ATAK
Deltog i et kursus igennem ATAK, hvilket var en fornøjelse. Har lært utrolig meget og har udviklet mine evner betydeligt indenfor Digital Marketing. ATAK har altid været hjælpsomme, venlige og professionelle, de får min varmeste anbefaling :)
Jeg vil anbefale alle at tage ATAKs 6-ugers kursus i digital markedsføring og kommunikation!
Jeg var så heldig at deltage på ATAKs 6-ugers kursus i digital markedsføring og kommunikation - og jeg vil klart anbefale alle, der får muligheden for det, at tage kurset!
Før kurset havde jeg begrænset viden inden for områderne, men det blev der hurtigt lavet om på, og i dag står jeg med skærpede kompetencer, når det kommer til alle aspekter inden for digital markedsføring og krisekommunikation.
Der skal ikke mindst lyde en stor tak til William Atak, som på en inddragende måde formåede at dele ud af sine mange års erfaring og sin viden inden for Reputation Management – en virkelig spændende disciplin, som jeg håber, jeg kommer til at arbejde meget mere med i fremtiden.
William Atak stod i løbet af kurset og efterfølgende altid klar til at sparre og komme med gode råd til fremtidig jobsøgning, og det har jeg i den grad nydt godt af – jeg har således landet mit drømmejob efter kurset!
Der skal lyde et stort, personligt tak herfra.
ATAKs 6-ugers kursus i digital markedsføring og kommunikation
Jeg fik på kort tid tillært mig/udviklet mine kompetencer indenfor bl.a. opbygning af webshops, SEO, Google Ads, E-mail markedsføring, annoncering på sociale medier og konverteringsoptimering.
Stor ros og tak skal det lyde til Gún, vores yderst kompetente og rare underviser. Gün er en god formidler, der hurtigt forstod hvert enkelt kursists niveau og personificerede undervisningen undervejs, så den passede til holdets behov.
Vi havde også fornøjelsen af William Atak, som underviste i Reputation Management, som en ekstra del af kurset, hvilket var meget interessant og absolut nyttig viden. Ydermere havde vi også mulighed for at booke dem udenfor undervisningen til råd og sparring angående jobsøgning, cv og opgaver, hvilket var rigtigt nyttigt.
Alt i alt, følte jeg mig yderst velkommen, alle mine spørgsmål blev besvaret og kom hjem med gode og håndgribelige værktøjer. De har mine varmeste anbefalinger.
Stort tak skal lyde til William, Gün og ATAK teamet for et rigtigt godt og lærerigt kursus.
ATAK 6 ugers - kursus i digital markedsføring og kommunikation
Jeg har været så heldig at være en del af ATAK 6 uger - kursus i digital markedsføring og kommunikation. Takket være William, Gün og ATAK teamet har jeg fået en ny og mere fyldstgørende 360 graders indsigt i digital markedsføring/kommunikation og dens mange aspekter. I undervisningen var der ikke kun fokus på teori men også praksis da fik vi også mulighed for at udarbejde og løse cases hvor vi sparrede med andre kursister som havde en anden faglig baggrund. Reputation management også en del af kurset, hvilket var med til at give mig en vinkel på kommunikation som jeg hidtil ikke vidst noget om og som man desværre heller ikke lærer i skolen. Ydermere blev der også lagt fokus på den enkelte kursist da der hele tiden var mulighed for råd og sparring angående job, cv og opgaver, hvilket var rigtigt nyttigt.
Kan helt klart anbefale ATAK, hvis der ønskes udvikling i dit firma !
Super samarbejde med ATAK og virkelig godt firma, der holder hvad de lover.
Vi indgik aftale med ATAK om Adwords, tilbage i slutningen af november 2017. Efterfølgende får vi en helt del flere henvendelser og derved kunder i butikken 😉
Jeg vil helt klart anbefale ATAK 😁
Kæmpe tak til Stefano og hans team fra …
Kæmpe tak til Stefano og hans team fra Atak, for den super professionelle rådgivning og handlingsplan, for Nordensmarkiser
Vi kan varmt anbefale ATAK
Vi kan varmt anbefale ATAK.
Vi har gennem det sidste år samarbejdet med ATAK og de har fuldt ud levet op til vores forventninger. Vores samarbejde fortsætter.
ATAK har arbejdet meget professionelt med vores virksomhed og ydet os den hjælp vi har haft behov for. Der har hele året været en rigtig god kommunikation mellem os og hele processen har været gnidningsfri.
I STATUM har vi samarbejdet med ATAK …
I STATUM har vi samarbejdet med ATAK over de sidste par måneder og det har været en sand fornøjelse. Jeg opsøgte i første omgang ATAK, fordi de virkede som en målrettet og ambitiøs virksomhed, med et produkt der adskilte sig fra resten af branchen.
De har til fulde levet op til den forventning. ATAK er meget professionelle og ved præcist hvad de vil have. Der er rigtig god kommunikation mellem os og hele processen har været gnidningsfri.
Vi kan klart anbefale at samarbejde med ATAK.
En arbejdsplads i verdensklasse.
Jeg arbejder ved ATAK A/S og bliver positivt overrasket gang på gang.
ATAK A/S er en virksomhed som virkelig går op i succes ved vores kunder, hvilket jeg virkelig godt kan lide.
Har vi nogle forslag, nogle ændringer, nogle ting som kunderne kunne gøre bedre, er vi ikke blege for at sige det, så man kan få mere ud af sine markedsføringskroner.
Det er ikke noget jeg er vant til, og for mig betyder det bare at forholdet til mine kunder ved ATAK A/S, bliver stærkere.
Så skal du have job ved ATAK A/S, eller ønsker at være kunde kan jeg trygt anbefale dem fra alle vinkler.
Jeg er SÅ glad for mit samarbejde hos …
Jeg er SÅ glad for mit samarbejde hos ATAK, de giver mig deres ærlige mening ud fra mit behov, og det styrker vores samarbejde og tillid. De arbejder godt, og jer mærker tydeligt fremgang. Jeg giver dem helt kart min anbefaling.
Super samarbejdspartner!!!
Vi har over flere omgange prøvet at få noget salg gennem Google, men er hver gang kommet til konklusionen at vore kunder ikke findes ad den kanal. Vi har brugt mange tusinde kroner på det, og havde egentlig opgivet. Men Atak A/S holdt på at de kunne løse opgaven, hvis de fik frie tøjler. På ca. 3 mdr. fik vi over 25 henvendelser, hvoraf flere af dem blev til kunder. Det kostede os en brøkdel af hvad vi tidligere brugte pr. kunde gennem Google. Så vi kan skarpt anbefale Atak A/S. De virker dygtige inden man går i gang med samarbejdet, men er 100 gange bedre når man først er i gang med dem....
Mvh Rune // Direktør & Ejer @ Frokostkonsulenten ApS