Auto Team 2000 Reviews 13

1. Auto Repair Shop
  2. Auto Machine Shop
  3. Auto Parts Store
  4. Car Accessories Store

Information provided by various external sources

Auto-team 2000 er et autoværksted med salg af tilbehør til biler

3-star
2-star
1-star

Rated 5 out of 5 stars

Jeg har været kunde hos Auto Team 2000…

Jeg har været kunde hos Auto Team 2000 i Farum i nogle år nu og jeg har aldrig oplevet bedre service til dato andre steder! Der bliver ringet hvis der er noget, prisniveauet er meget konkurrencedygtigt og det er professionelt hele vejen igennem.

May 25, 2022

Tilfreds med Auto2000

Jeg er meget tilfreds med Auto2000 - de telefonerer altid, hvis mekanikeren har opdaget en fejl, hvor der kommer ekstra omkostninger på fejlen. Kan kun anbefale Auto2000.

July 5, 2020
Rated 1 out of 5 stars

Intet holder for evigt...

Intet holder for evigt...

Efter en 4 stjernet anmeldelse Maj 2015 i forbindelse med montage af et nyt anhængertræk, bliver jeg nød til at re-anmelde min oplevelse.

For ca. 10 måneder siden, var jeg forbi værkstedet, da min faste plus til stikket var væk, sikringen var ikke sprunget. De kiggede kort på det ( uden for garantiperioden )og kunne konstatere at der var fejl på, men at de skulle have betaling for at udføre fejlen.
Jeg takkede nej til tilbuddet, da jeg mente at det var deres arbejde som ikke var udført korrekt.
Jeg tog selv sagen i egen hånd og fandt den trukne ledning irret over, da den under udførelse var blevet klemt og lå til stel. Jeg fik skiftet ledningen og alt virkede igen.
For 3 måneder siden begyndte el på anhængertrækket at drille igen..
Jeg måtte så selv i gang igen ( tog ikke kontakt til værkstedet ) og har nu fundet en dårlig stel forbindelse til bremselyset.

Da jeg bestilte jobbet, havde jeg på ingen måde troet, at jeg selv 3 år efter skulle bruge tid på fejlretning. :/

Jesper G. Kirchner

March 24, 2018

Igen en god oplevelse hos Autoteam 2000

Havde igen en super god oplevelse hos Autoteam 2000 i Farum. Min bil tabte bremsevæske pga en lækage i bremsesystemet. Jeg ringede fredag eftermiddag og fik tilbudt en tid allerede om mandagen.

Tilliden til deres kompetencer, yderst fornuftige priser og følelsen af at blive taget alvorligt som kunde, gør at jeg har brugt dem som fast værksted i årevis.
Selv om jeg efterhånden bor langt fra Farum, kører jeg stadig til de ekstra kilometer til Autoteam 2000 når noget skal laves på bilen.

January 10, 2017

Overholder aftaler

Jeg har efterhånden i rigtig mange år brugt Autoteam 2000 i Farum som fast værksted på flere forskellige bilmærker og har hver gang oplevet kompetent behandling. Hvis prisen fra det overslag jeg har modtaget overstiges, er jeg hver eneste gang blevet kontaktet inden der igangsættes yderligere. Oplever altid venlig og imødekommende service - både på kontoret og på værkstedet. Kan kun anbefale Autoteam 2000 i Farum

July 22, 2014
Rated 2 out of 5 stars

langsomt, og dyrere end beregnet da de ikke ville give den rabat de skulle

Vi skulle have fire vinterdæk monteret. Det mente de hos auto 2000 i Farum ville tage en time, hvilket er MEGET langsomt, det skal lige siges at vi havde bestilt tid. Da vi så kom tilbage var bilen stadig ikke klar, først efter yderligere 25 minutter var bilen klar.
Da vi skulle betale ville de ikke give os de 10% rabat vi skulle have, da de er medlem af forbrugsforeningen. De sagde da der var 10% rabat i forvejen, kunne vi ikke få den anden rabat, det stod på hjemmesiden. Det kunne vi dog ikke se. Vi endte med at måtte betale det de forlangte, da sælgeren holdt på at der stod på hjemmesiden at de to rabatter ikke kunne kombineres.
Vi kommer ihvertfald ikke igen.

October 31, 2013

perfekt Service,

Auto 2000 har en fantastisk service, jeg har fået lavet bilen pga service og små problemer altid venlig service og de holder hvad de lover, der bliver ringet før rep bliver dat igang og prisen holder altid

May 27, 2013

Is this your company?