Problemfri bilhandel og service.
Vi købte i november en brugt bil hos Autohjørnet - en bil vi havde brug for som bil to, fordi vi havde solgt den vi ellers havde haft.
Vi traf aftale om afhentning af bilen et par dage efter handlen så den kunne blive klargjort, men under klargøringen ringede de og fortalte os, at de havde opdaget, at tandremmen stod for udskiftning, så det ville de gøre før vi fik bilen, hvis vi kunne vente et par dage yderligere med at få den. Det er god stil!
To dage efter vi havde hentet bilen begyndte den at give bankelyde under gearskift, og nogle gange springe gear over og komme med skurrelyde. Jeg ringede til værkstedet og aftalte at de fik den på et fejeblad, så de kunne undersøge hvad der var i vejen med den. Det viste sig at være dobbeltkoblingen, der var stået af, en ikke helt problemfri operation, og det viste sig, at der skulle gå seks uger før bilen var køreklar igen - henover julen og helligdagene forstås. Autohjørnet stillede i hele perioden gratis lånebil til rådighed for os, og forlængede samtidig deres garanti på bilen med de seks uger vi havde undværet den.
Se DET er ærlig forretning!
January 17, 2019
Unprompted review