Du svinlersendte mig en regning på 19500 som…
Du sendte mig en regning på 19500 som jeg betalte jeg har fakturaen stadig så det kan du ikke bortforklare
Holbæk Autosadelmager og møbelpolstrer er specialister i møbelpolstring og autosadelmageri. Vores specialer er kalecher til Cabriolet'er, læderkabiner og sædevarme. Aut. Recaro sportscenter
Spånnebæk 20, 4300, Holbæk, Denmark
Nogle venner havde henvist mig, da de for en del år tilbage havde fået lavet noget - jeg erfarede desværre at pris og kvalitet ikke hænger sammen.
Jeg havde besluttet at det nu var tiden til at prøve at få en læderkabine i den nye bil, talte med flere sadelmagere og fandt Jørgen klart mere jordnær og nem at tale med, god rådgivning og anbefalinger uden en masse salgsgas. Det første læder som blev klargjordt valgte Jørgen at kassere da kvaliteten ikke var god nok selvom det betød at nyt skulle bestilles - ingen kompromis.
Resultatet er helt op hvad jeg kunne ønske og kan derfor klart anbefale Holbæk autosadelmager.
En tidl. kollega havde delt et opslag fra autosadelmageren i Holbæk. Så da jeg skulle have syet nyt læder på et rat til min bil, søgte jeg hjælp der.
Jeg er utroligt glad for resultatet, det er fuldkommen som nyt. Syningerne sidder fuldkommen som det originale.
Super venlig og imødekommende - super glad for hjælpen :)
Vi har over flere omgange bestilt forskellige vare af Jørgen. Samt fået lavet en masse forskellige opgaver. Vi er altid blevet mødt med et smil og vores ting er kommet samt leveret til tiden!
Vi kan kun varmt anbefale Holbækautosadelmager!
Hilsen Alex og Nina Pedersen.