Fik den bedste vejledning og behandling virkelig søde og forstående og gode til at forklarer hvad der villle være godt- det var tydeligt at mærke de ikke bare var ude efter ens penge
See what reviewers are saying
Ved second opinion i Rostock blev det konstateret efter der var taget et røntgenbillede, at der ikke var hul under broen, som fortalt af tandlægen i Danmark Broen blev sat fast igen. Derudover fik j... See more
Josefine fra AvMinTand, KBH .en rigtig arrogant K*bipp* og den anden som jeg ikke fik navnet på, fordi forbindelsen røg, gik med det samme i forsvars attack mode, fordi de lød en smule ens.. og jeg... See more
Jeg er netop blevet færdig med min behandling hos Madenta i Budapest. 2 implatater i overkæbe med knogleopbygning, 1 implatat i underkæbe, plus 3-ledet bro. Alt udført til min store tilfredshed, jeg e... See more
Company replied
Company details
Klarupvej 12 F, 9270, Klarup, Denmark
- asger@avmintand.dk
- www.avmintand.dk
No recent history of asking for reviews
Hasn’t replied to negative reviews
Dårlige anbefalinger
Jeg fik for 6 måneder siden anbefalet en tandlæge i Alanya (Ertugrul Elvan) af avmintand.dk. Jeg tog der ned og fik en rigtig god service, blev hentet på hotellet osv.
Da jeg så kom hjem begyndte mareridtet.
De to kroner jeg havde fået lavet, en alm. Og en dobbelt, var helt flade. Det er altså lidt svært at spise med flade tænder, skal det lige siges. Nu er der knap gået 6 måneder og min dobbelt krone er lige faldet af. Jeg kontakter derfor avmintand.dk for at gøre dem opmærksom på problemet. De kræver at jeg sender et røntgen billede eller en udtale fra min tandlæge, hvilket jeg selvfølgelig godt forstår de skal have. Da der er tre års garanti på kroner his den tandlæge jeg besøgte i alanya, får jeg bare at vide at jeg jo kan tage derned for garantien gælder kun i tyrkiet. Det er desværre ikke en mulighed for mig da jeg ikke kan få fri fra arbejde lige nu. Min anden mulighed er at få sat kronen på i danmark, hvorefter de vil prøve at få tandlægen i tyrkiet til at betale. Hvis det er den samme flade krone der bliver genbrugt vel at mærke.
Så hold jer langt væk fra Ertugrul Elvan og lad vær med at tro på at avmintand.dk vil hjælpe jer med noget. De er fuldstændig ligeglade. Min anmeldelse af tandlægen på deres hjemmeside er ikke engang kommet på, da de åbenbart kun kommer gode anmeldelser på deres hjemmeside.
Perfekt - god service- god og meget dygtigt- og rar atmosfære.
kan varmt anbefale Vestsjællands tandlæge centere. dygtige og meget kompentente. Nu kan jeg holde ud og se på mig selv igen. tak.
God tandlæge!
Det er længe siden jeg har benyttet mig af avmintand, men jeg kan kun sige at jeg har været godt tilfreds med deres hjælp! Jeg fik en tandlæge i Mameris, dygtig og omhyggelig! Hvis jeg får brug for en tandlæge til at lave så omfattende et stykke arbejde, vil jeg rigtig gerne bruge ham igen! Avmintand har været hjælpsomme og ok set med mine øjne, så efter at have set de ikke alt for pæne breve, følte jeg mig nødsaget til at skrive et par ord!
Venlig hilsen Lis Kuby
Dårlig kundeservice
Efter at have skrevet til avmintand.dk tog det dem 3 dage at svare. Jeg fik ikke besvaret spørgsmål vedr. tandrejsen tilfredsstillende hvorfor jeg valgte at finde en billig tandlæge i Danmark i stedet - der var god hjælp at hente på nettet hvad det angik.