Het park krijgt 5 sterren omdat de sfeer top is. Wij komen uit de Randstad en dan is dit echt een verademing. Er zijn wel wat puntjes van aandacht om aan te pakken, maar dat is meer onderhoud en ui... See more
See what reviewers are saying
Kwaliteit van het park en de attracties gaat helaas naar beneden. Horecagelegenheden gesloten, vieze wc’s en meerdere attracties niet open vanwege storingen. Denk doe voor de gezelligheid een gewoon b... See more
Company replied
Eten in het restaurant is echt een verschrikking! We hebben 55 minuten in de rij gestaan en ook bij de kassa was er maar 1 medewerker waardoor wij uiteindelijk koude patat en tosti’s hadden. Nergens... See more
Oké voor een paar uurtjes. Maar vooral oude attracties, veel storingen, of gewoon de attracties helemaal dicht. Vieze toiletten. Lange wachtrijen bij horeca. En bizar hoge prijzen!
Company details
Written by the company
Avonturenpark Hellendoorn is al generaties lang hét vertrouwde adres voor een fantastisch gezinsuitje met attracties, liveshows en (tijdens de zomermaanden) het spetterende Aquaventura Slidepark. Of je nu komt voor de spanning van de achtbanen of de gezelligheid met de kleinkinderen; plezier is gegarandeerd. We streven elke dag naar de ultieme pretparkbeleving. Gastvrijheid staat bij ons hoog in het vaandel. Deel jouw ervaring, tips of complimenten hier op Trustpilot. We lezen alle beoordelingen met veel aandacht!
Contact info
Netherlands
- www.avonturenpark.nl
No recent history of asking for reviews
Replied to 57% of negative reviews
Typically replies within 1 week
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.
Het prijsbeleid is oneerlijk en ondoorzichtig
Het prijsbeleid is oneerlijk, omdat ze erg onduidelijk en ondoorzichtig zijn over de ticketprijzen. Op de website staat dat de prijs vanaf 20,50 is, maar ze vermelden niet dat je deze prijs alleen betaalt als je de tickets online koopt! Bij de kassa moet je 10 euro extra betalen en bovenop deze prijs moet je ook nog eens 12 euro parkeerkosten (van de attractiepark) betalen, echt dieven!. Een zeer onevenredige prijs voor wat het te bieden heeft, weinig attracties, echt niets bijzonders! Een verspilling van geld, ik raad u aan uw tijd en geld op een veel slimmere manier te besteden.

Reply from Avonturenpark Hellendoorn
Hellendoorn: Outdated, gammelt og dyr
Pris/Kvalitet hænger ikke sammen her.
Entre koster € 18, vil man i vandlandet koster det € 6 mere. Alt andet (som fx skydning, guldgrave, trampoline) koster ekstra (€ 3) !
Prisen svarer ikke til det man få: 1 rutsjebane, 1 tømmerflåde, 2 karuseller plus legeland til små børn.
Lad vær med at bruge penge på denne forlystelsespark !
The Trustpilot Experience