Det havde jeg ikke regnet med
Jeg laver aldrig anmeldelser på trustpilot, men med den professionelle behandling jeg fik af Børge Nielsen, så jeg nød til at dele min gode oplevelse.
Jeg er lige flyttet ud i en lille lejebolig i Ålsgårde, hvor der ikke er så meget plads. Jeg får kontakt med udlejer, om at min køkkenbordplade skal hæves, så jeg kan få et lille køleskab ind under bordpladen. Fordi det står i vejen midt i gangen.
Udlejer tager kontakt til Børge Nielsen omkring opgaven. Fredag d. 8 Maj kl. 8 bliver jeg ringet op af en medarbejder fra Børge Nielsen, som fortæller at han kan være hos mig om en halv time.
Medarbejderen kommer ud og får kigget på opgaven. Jeg udlever en ekstra nøgle til medarbejderen og aftaler at han kan smide den i postkassen når han er færdig.
Da jeg kommer hjem om aften, så finder jeg min nøgle i postkassen som aftale, bordpladen er hævet, med en flot udførsel og til min store overraskelse, så har medarbejderen fra Børge Nielsen gjort noget ekstra som jeg ikke havde forventet.
Han havde flytte mit køleskab fra gangen og sat det til og skubbet det fint ind under bordpladen hvor det skulle stå.
Derfor fortjener Børge Nielsen en super flot anmeldelse, for det flotte arbejde.
Samtidig vil jeg gerne give deres tømre Kim en ekstra stor tak, for det virkelig gode arbejde og den ekstra service han har gjort.
Tak Kim og Børge Nielsen.

Reply from Tømrer- og Snedkermester Børge Nielsen