Barnvagnslagret.se

See what reviewers are saying

Rated 1 out of 5 stars

Börjar bli smått irriterad. Dålig information om vad som händer och sker. Har nu väntat 7 arbetsdagar, men fortfarande ingen vagn i sikte. Ringde till lagret för att kolla att vagnen fanns inne innan... See more

Rated 1 out of 5 stars

Köpte min vagn för 1 år sedan för caa 8000kr. Nu har alla däcken släppt I corden. Jag star nu med en vagn som inte går att använda och ett handikappat barn som inte kan gå själv! Riktigt ruttet att d... See more

Rated 3 out of 5 stars

Funka bra, men höll dock ej leveranstiden som var utlovad. Tyvärr även en del strul med UPS som skulle leverera varorna. Fick veta av Svenska Baby Jogger att vagnarna från England ska vara behandl... See more

Rated 5 out of 5 stars

Samma barnvagn som jag kunde köpt genom en annan återförsäljare, men den här webbutiken går inte via den vanliga grossisten och kan därför hålla andra priser. En tusenlapp mindre i mitt fall. I USA t.... See more

Company details

1. Baby Store

Information provided by various external sources

Välkommen till Barnvagnslagret.se, barnvagnsbutiken som erbjuder en mängd produkter och tillbehör för barn, inklusive barnvagnar, barnvagnstillbehör, filtar, åkpåsar, väskor och mycket mer. Alla våra produkter finns tillgängliga att köpa säkert online.

Contact info

All reviews

0 reviews in the last 12 months

Write a review

Rated 4 out of 5 stars

Snabb service

Bra och snabb service.
Dock hade det varit intressant att få informationen att vagnarna skickas från England direkt. Men överlag hur bra som helst.

March 6, 2013

Enkelt och smidigt

Fungerar bra att handla av Barnvagnslagret.

Några andra ärenden har jag ej behövt ännu, hoppas på att eventuella garantiärenden kommer att skötas lika snyggt.

February 26, 2013

Uselt

Har ej fått svar på mail när jag begärt det när jag reklamerade våran vagn pga ett uselt fel.

February 26, 2013

Jätte nöjd!

Vi beställde en Baby jogger city elite den 17/2 strax innan 23 på kvällen. Igår kom den (22/2) vid 12- tiden på dagen och vi är super nöjda! Vi läste lite recensioner här om klagomål på UPS, men vi har absolut ingenting att klaga på. Man kunde följa paketets väg från England via Tyskland och sist till Arlanda, vilket var roligt. Paketet skulle komma under slutet av fredagen, men kom alltså redan vid 12- tiden på dagen. Bästa priset vi kunde hitta (billigare än begagnat på blocket t.o.m!) Rekommenderas!

February 23, 2013
Rated 4 out of 5 stars

mycket bra service och leverans

Bra service, trevlig personal, Bra leverans och då trots att vår leverans blev försenad men de ringde och meddelade detta då vi beställt svart och att det skulle finnas hemma enligt hemsidan men i verkligheten hade de bara färgen Sand.
Inga problem med fraktbolaget. De ringde innan leverans hem till dörren.

February 14, 2013
Rated 3 out of 5 stars

Kludd med UPS

Hej
Vagnen var super men strul med UPS!!
De ringde på hos min granne, som inte var hemma. De lade en lapp i deras brevlåda. Tur jag har snälla grannar som är vaksamma. Ringde UPS och de skulle lämna den på
måndag. När de skulle leverera vagnen på måndagen så ringde de en gång utan att lämna något nummer som jag kunde nå dem på. De hade lämnat in vagnen på en reception med fel namn på....

February 5, 2013
Rated 5 out of 5 stars

Snabbt smidigt och vänligt!

Beställde en barnvagn och fick den levererad direkt till dörren fyra dagar senare. Och när jag mailade mina frågor fick jag snabbt svar. Otroligt bra service och väldigt smidigt! Ska definitivt använda mig av barnvagnslagret igen om det blir några fler vagnar!

January 25, 2013

Snabbt och smidigt

Beställde en Buggy Duet på måndag eftermiddag. Samma kväll kunde jag följa dens väg från London till Tyskland, Danmark, Sverige och när den beräknades landa hemma hos oss. Torsdag em enligt UPS och ja så blev det! 20 i tre stod budet här med vårt paket.

January 11, 2013

2012-12-28 Fortfarande ingen leverans

Leveranstid: 3-5 arbetsdagar har inte fungerat alls.
Igår fanns en lapp vid vår dörr att ups varit hos oss, men ingen var hemma. Det stod
också att leverans skulle ske idag 2012-12-28. Efter halva dagens väntande fick vi
kontakt med ups, som helt kort meddelar att ingen leverans sker idag eftersom annat
"kommit emellan". Nu skall leverans ske 02/01 2013.
Ingen telefonavisering eller sms använder de sig av, utan man måste sitta hemma och
vänta. Kommer inte leveransen 02/01 2013 som de lovat, får vi problem eftersom vi
reser utomlands och blir borta 2 veckor.

December 28, 2012

Fantastiska!!!!!!!

Helt underbar service fick snabbt hjälp!!!! När det inte såg ut att det skulle komma innan jul skickades det med express så sonen fick sin sparkcykel till julafton!! Kommer definitivt handla av er igen och rekommendera er!!!

December 26, 2012

The Trustpilot Experience

Learn about Trustpilot’s review process.

Here are 8 tips for writing great reviews.

Take a closer look