Beauty Zonen Reviews

4-star
3-star
2-star
1-star

No history of asking for reviews

All reviews

1 review in the last 12 months

Write a review

We perform checks on reviews

Karina er virkelig dygtig

Karina er virkelig dygtig, og man kan regne med hendes arbejde og med hendes vurdering i ft hvad man har brug for og hvad man selv kan gøre derhjemme. Jeg er fast kunde gennem nogle år og jeg kan kun give Karina min allervarmeste anbefaling !

March 27, 2026
Advertisement

Kommer ingen 100%

Beauty Zonen er virkelig et flot og hyggeligt sted, hvor man bliver taget godt imod lige fra start. Jeg fik lavet vipper, og resultatet blev bare helt perfekt – meget flottere end jeg havde regnet med! Behandlerne er super dygtige og gør virkelig noget ud af at få det hele til at se fantastisk ud.

Stemningen i salonen er rar og afslappende, og jeg kommer helt sikkert igen. Jeg kan varmt anbefale Beauty Zonen til alle, der vil have en god oplevelse og flotte resultater!

December 15, 2024
Rated 5 out of 5 stars

Jeg har prøvet brynserum og har fået de flotteste bryn.

Jeg har kommet hos Beauty Zonen gennem længere tid.

Fået anbefalet bryn serum og har brugt dette i en periode, og har aldrig haft så fyldige

I bliver så glade for den hyggelige stemning der er klinikken når man ankommer.
Man bliver overrasket over den gode atmosfære når man møder de andre klienter der sidder og venter. Karina er så sød og professionel overfor dem der besøger Beauty zonen.

Det er simpelthen super når man møder kunderne i fitness centeret og de omtaler Beauty zonen som et godt sted at mødes.
Super tilfredshed herfra

February 3, 2017
Rated 1 out of 5 stars

dårligt resultat og dårlig kundeservice

Jeg gik ind for at få lavet single øjenvippe ekstensions.
Jeg spørger Beautyzonen til råds, for jeg står og skal på badeferie dagen efter jeg får det lavet. De svarer at det ikke er noget problem.
De sælger mig en shampoo og en forsejler til vipperne, som skal gøre holdbarheden længere.
Jeg bruger både shampooen og forsejleren som anvist. Det skal hertil også siges at jeg har før haft vipper på, og har ingen problemer haft med at holde dem. Efter 5 dage jeg har langt under halvdelen af vipperne tilbage.
Desværre står jeg midt på ferien og hverken jeg eller Beautyzonen kan ikke gøre noget ved situationen, så derfor vælger jeg ikke at kontakte dem, før end jeg kommer hjem.
Da jeg fortæller om min dårlige oplevelse, og beder om at få penge refunderet pga. det dårlige resultat, er det eneste jeg bliver tilbudt er, at få sat nogle nye på. Og et par pæne ord om at det nok er ferien der har ødelagt dem og at der i hvert falde ikke er noget galt med det arbejde hun har udført.
Jeg takker nej til tilbuddet, da jeg for det første er gået tilbage til det tidligere sted jeg har fået dem lavet, hvor jeg var 100% tilfreds. Og for det andet, at jeg ikke har lyst til at få dem lavet dårligt en gang til.

Jeg kan virkelig ikke anbefale nogen at få lavet vipper hos Beautyzonen! 1100kr. for vipper der holder 5-6 dage, det er spild af penge og tid! Hold dig langt væk

August 8, 2016
Advertisement