Ældre bil
Rigtig god oplevelse, da han kom for at hente min gamle bil.... Virkelig rar og imødekommende kan kun anbefales at bruge ham hvis han skal hente jeres gamle bil....
Køb ikke jeres biler her.. Han taler godt for sig, men har ingen problem med at sælge defekte biler, under alle mulige påskud.. Stik af mens i kan
Købte en god billig bil. Ingen bøvl og bavl. Behagelig sælger der holder hvad han lover.. 5 stjerner herfra
Mig og en kammerat var kørt fra Hirtshals til Herning for at se på en bil til min kammerat.
Da vi ankommer virker hans flink vi køre en tur i bilen (som skulle være nysynet) jeg som er udlært mekaniker. Kigger bilen igennem og finder ret hurtigt ud af at bilen ikke lever op til kravene for en nysynet bil. Blandt andet rust i planerne som er lavet på en ubeskriveligt ringe måde. Bilens dæk er langt over 10 år gamle og er totalt møre. Da jeg konfrontere hans med dette bliver han meget sur og råber og skriger af os og truer med at give os (nogle på hovedet) hvis ikke vi forsvinder omgående. Da vi køre fra stedet råber og skriger han fortsat efter os
Handel ALDRIG med ham