Bilhuset Sejer ApS  Reviews 4

4.0

Company details

1. Car Dealer

Written by the company

Velkommen til Bilhuset Sejer – din nærværende bilpartner, der glæder sig til at rådgive dig. Med mere end 25 års erfaring i bilbranchen er vi rustet til at forstå dine ønsker og behov, så vi kan finde den bil, der opfylder dine ønsker. Vi sælger nyere brugte biler til levering i hele landet og tilbyder samtidig attraktive finansieringsløsninger. Vi glæder os til at hjælpe dig med at finde din næste bil. Grundlæggeren af Bilhuset Sejer er Jimmi Sejer Jensen, der har mere end 25 års erfaring i bilbranchen. I 22 år har han leveret nyere biler til kunder i hele landet ved familievirksomheden Sejer Jensen Automobiler A/S, og den 1. januar 2025 gik han selvstændig og åbnede Bilhuset Sejer ApS.

4.0

3-star
2-star
1-star

Rated 5 out of 5 stars

Rar og ærlig mand at handle med

En behagelig handel af en VW ID.4 hos Jimmi Sejer.
Vi følte, at der blev svaret ærligt på alle vores spørgsmål, og vi fik ikke blot de "normale" sælgersvar.
Der blev ikke presset på for at få et salg igennem.
Der er kun åbent efter aftale, men dette er intet problem, da der hurtigt bliver vendt tilbage ved kontakt på mail eller telefon.
Alt i alt en god oplevelse og en dejlig bil at få med hjem.

November 21, 2025
Advertisement
Rated 5 out of 5 stars

God dialog og super service

Jeg har købt bil hos Bilhuset Sejer. En helt igennem god og professionel oplevelse. Først og fremmest de rigtige biler til de rigtige priser. God dialog og super service. Kan kun anbefale at tjekke dem ud, hvis du vil være godt kørende.

September 26, 2025

Fantastisk service og tryg handel hos Jimmi Sejer

Jeg købte min BMW i4 hos Jimmi Sejer, som havde præcis det udstyr og den pris, jeg søgte. Bilen var i flot stand, men på vej hjem til Sjælland meldte den en akut fejl. Jeg kontaktede Jimmi, som straks tog ansvar og sørgede for, at bilen blev repareret uden beregning hos Koed Aarhus A/S – et virkelig kompetent BMW-værksted, der hurtigt fik den i orden og endda stillede et lokale til rådighed, så jeg kunne arbejde imens. Som kompensation for ulejligheden tilbød Jimmi mig et sæt vinterdæk og fælge til en særdeles skarp pris. Det viser virkelig, at han sætter kundernes tilfredshed højt. Jimmi er uden tvivl den mest venlige og servicemindede bilsælger, jeg har mødt, og Koed Aarhus A/S leverede en super professionel indsats. Når jeg skal skifte bil igen, starter jeg helt sikkert hos Jimmi. Min BMW kører perfekt igen 😀

September 18, 2025

Take a closer look