Hvornår får jeg mine varer? Jeg har bestilt for snart 3 uger siden? Og jeres kontaktoplysninger virker ikke.
Company replied
Lækre produkter, god pris. Var lidt bekymret for at bestille, nogle anmeldelser ikke så gode, dog er flere ældre….på ordren havde jeg skrevet forkert tlf nr. skriver jeg tilbage på ordrebekræftelse... See more
Company replied
Efter min mening dårlig stil, at trække penge før varen er leveret. Samtidig var der flere dage forsinkelse på levering. Bestilte samme dag og tidspunkt på coolshoop.dk, og de leverede efterfølgen... See more
Company replied
Velkommen til Bodylux.dk – professionel hudpleje med dig i centrum Hos Bodylux.dk er din hudpleje vores passion. Vi er uddannede kosmetologer, og vores mål er at hjælpe dig med at finde præcis de produkter, der passer til din hud og dine behov. Derfor får du hos os ikke bare hudpleje, men også professionel vejledning og tryghed i dit køb. Det kan være svært at navigere i hudpleje på nettet – hvad virker, og hvad passer til dig? Vi guider dig hele vejen og deler vores faglige viden, så du kan føle dig sikker i dine valg. Hudpleje er ikke bare hudpleje. For os er kvalitet og bæredygtighed helt afgørende, og vi udvælger kun produkter, vi selv ville bruge. Derfor finder du hos os naturlige og skånsomme brands, der tager hensyn til både din hud og miljøet. Vi er altid klar på at hjælpe dig. Skriv til os på chatten, eller på mail kontakt@bodylux.dk Vi glæder os til at høre fra dig. Mia og Lone
Jomfrustien 2, 6100, Haderslev, Denmark
Replied to 100% of negative reviews
Typically replies within 24 hours
Hvornår får jeg mine varer?

Reply from BodyLux.dk
Fandt gode og fyldestgørende beskrivelser på hjemmesiden, hurtig levering og en smuk pakke som der er lagt arbejde i. Stor anbefaling!

Reply from BodyLux.dk
Lækre produkter, god pris.
Var lidt bekymret for at bestille, nogle anmeldelser ikke så gode, dog er flere ældre….på ordren havde jeg skrevet forkert tlf nr. skriver jeg tilbage på ordrebekræftelse, 1,5 time efter ( om aften) er der svar 😳🥰
Sødt brev med tak for ordren, navn håndskrevet … jeg bestiller igen.

Reply from BodyLux.dk
God service og hurtig levering af den meget duftende og lækre bløde håndsprit

Reply from BodyLux.dk
Købte tre produkter for ca. 2 uger siden. Pakken kom hurtigt, men der manglede et produkt ! jeg havde selvfølgelig betalt det hele !
Har siden prøvet at maile til firmaet adskillige gange og ringet til dem, alt sammen forgæves !
Har netop bestilt hudplejeprodukter ved bodylux. De havde lige de 2 jeg skulle bruge på lager, og pakken blev leveret dagen efter, jeg havde bestilt. Klart 5 stjerner herfra og vil helt sikkert vende retur næste gang jeg har brug for nye produkter.
Jeg har nu benyttet Bodylux 3 gange - og jeg har kun at sige, WOW en god og hurtig service! Hver gang har jeg fået lynhurtig levering, hvilket er fantastisk når man altid er typen der bestiller lidt sent. Samtidig er jeg blevet kontaktet hvis der har været en enkelt dags forsinkelse grundet lagerbeholdning. Mine varmeste anbefalinger får Bodylux, samt en fast kunde😊
DE ER SVINDLERE - HANDEL DER IKKE- DE SVARER IKKE, OG MAN KAN IKKE RETURNERE, DA DE IKKE SVARER, JEG HAR SKREVET UTALLIGE EMAILS, UDEN SVAR.
Tak for super service og hurtig levering. Varen kom dagen efter jeg bestilte den.

Reply from BodyLux.dk
Bestilte og blev trukket for beløbet den 25. februar, fik en bekræftelse på købet, men har intet hørt siden. Jeg har ringet utallige gange men ingen svarer på telefonen og mine skriftlige henvendelser bliver heller ikke besvaret. Det er således umuligt at få svar på hvad der sker med min bestilling.

Reply from BodyLux.dk
Dårlig stil, at trække penge for en bestilling , som ikke er fuldført. Opdagede under dankortbestillingen, at produktet var udsolgt. Afbrød og bestilte hos Coolshop istedet. Dagen efter havde I trukket pengene på min konto. Hvordan kan det lade sig gøre ? Ydermere har I selv valgt en pakkeshop til levering. Det har jeg ikke gjort, da jeg jo afbrød bestillingen ! Produktet er kommet idag 2 dage efter I har trukket penge. Det er meget dårlig stil. Jeg har forgæves prøvet at kontakte kundeservice mange gange - der er ingen der svarer !
Jeg har iøvrigt altid været tilfreds med Bodylux ! !
Karen

Reply from BodyLux.dk
Jeg har handlet her i mange år, og jeg er SÅ tilfreds både med produkterne- indpakningen -PRISERNE som man kan være med på 😉- og man når dårligt at bestille før man får en mail med produkterne er afsendt det sker ihvertfald 8/10 gange 😁
Og leveringen er derfor også super hurtig!

Reply from BodyLux.dk
Bestilte samme dag og tidspunkt på coolshoop.dk, og de leverede efterfølgende dag, og trak først pengene to dage efter. Det er god stil, og vil naturligvis derfor fremover bruge coolshop.dk

Alt var fint. Varen kom allerede dagen efter bestilling :D

Reply from BodyLux.dk
Rigtig gode priser, hjemmeside og levering. Kommer helt sikkert igen.

Reply from BodyLux.dk
Fantastisk service ,søde medarbejdere ,og man er ikke i tvivl om , man i den grad sætter kunderne først.
Kan virkelig anbefale Bodylux.dk
Hilsen Annette

Reply from BodyLux.dk
Super service, hurtig levering og konkurrencedygtige priser. Kan varmt anbefales. Jeg vil helt sikkert handle her igen.
God pris, hurtig levering. Det var en fornøjelse at bestille varer fra jer :)

Reply from BodyLux.dk
Super service og god priser.
Hurtig levering ;)