See what reviewers are saying

Rated 1 out of 5 stars

Hvornår får jeg mine varer? Jeg har bestilt for snart 3 uger siden? Og jeres kontaktoplysninger virker ikke.

Rated 5 out of 5 stars

Lækre produkter, god pris. Var lidt bekymret for at bestille, nogle anmeldelser ikke så gode, dog er flere ældre….på ordren havde jeg skrevet forkert tlf nr. skriver jeg tilbage på ordrebekræftelse... See more

Rated 3 out of 5 stars

Efter min mening dårlig stil, at trække penge før varen er leveret. Samtidig var der flere dage forsinkelse på levering. Bestilte samme dag og tidspunkt på coolshoop.dk, og de leverede efterfølgen... See more

Company details

1. Health and Beauty Shop
  2. Beauty Product Supplier
  3. Hair Product Store

Written by the company

Velkommen til Bodylux.dk – professionel hudpleje med dig i centrum Hos Bodylux.dk er din hudpleje vores passion. Vi er uddannede kosmetologer, og vores mål er at hjælpe dig med at finde præcis de produkter, der passer til din hud og dine behov. Derfor får du hos os ikke bare hudpleje, men også professionel vejledning og tryghed i dit køb. Det kan være svært at navigere i hudpleje på nettet – hvad virker, og hvad passer til dig? Vi guider dig hele vejen og deler vores faglige viden, så du kan føle dig sikker i dine valg. Hudpleje er ikke bare hudpleje. For os er kvalitet og bæredygtighed helt afgørende, og vi udvælger kun produkter, vi selv ville bruge. Derfor finder du hos os naturlige og skånsomme brands, der tager hensyn til både din hud og miljøet. Vi er altid klar på at hjælpe dig. Skriv til os på chatten, eller på mail kontakt@bodylux.dk Vi glæder os til at høre fra dig. Mia og Lone

3.5

1-star

Replied to 100% of negative reviews

Typically replies within 24 hours

Rated 1 out of 5 stars

Hvornår får jeg mine varer

Hvornår får jeg mine varer?

February 12, 2026

Hej Christina
Mange tak for din besked her på Trustpilot.

Vi har desværre ikke modtaget andre beskeder fra dig og vi har prøvet at ringe til dig mange gange vedr. din ordre, men der er du desværre ikke vendt tilbage, ej heller har taget telefonen.
Vi har derfor ikke sendt din ordre, da vi skulle i dialog med dig omkring den og vi har, af samme årsag heller ikke trukket pengene på din ordre endnu.

Vi prøver at ringe til dig igen + sender dig en mail og så ser vi om det ikke lykkedes at fange dig.

Hurtig levering & flot indpakning

Fandt gode og fyldestgørende beskrivelser på hjemmesiden, hurtig levering og en smuk pakke som der er lagt arbejde i. Stor anbefaling!

January 14, 2026

Hej Christine

Tusind tak for din anmeldelse og dine ord - det er vi super glade for at høre :-)

Rated 5 out of 5 stars

Lækre produkter til god pris 😍

Lækre produkter, god pris.
Var lidt bekymret for at bestille, nogle anmeldelser ikke så gode, dog er flere ældre….på ordren havde jeg skrevet forkert tlf nr. skriver jeg tilbage på ordrebekræftelse, 1,5 time efter ( om aften) er der svar 😳🥰
Sødt brev med tak for ordren, navn håndskrevet … jeg bestiller igen.

October 11, 2025

Hej Anja :-)
Tusind tak for din anmeldelse og dine ord. Det betyder meget for os :-)
Vi har ikke haft webshoppen så længe og de ældre anmeldelser har ikke noget med os at gøre, så vi er glade for at du hoppede ud i at bestille hos os - trods alt :-)

Rent snyderi

Købte tre produkter for ca. 2 uger siden. Pakken kom hurtigt, men der manglede et produkt ! jeg havde selvfølgelig betalt det hele !
Har siden prøvet at maile til firmaet adskillige gange og ringet til dem, alt sammen forgæves !

March 25, 2025
Rated 5 out of 5 stars

Hurtig levering og rette varer på lager

Har netop bestilt hudplejeprodukter ved bodylux. De havde lige de 2 jeg skulle bruge på lager, og pakken blev leveret dagen efter, jeg havde bestilt. Klart 5 stjerner herfra og vil helt sikkert vende retur næste gang jeg har brug for nye produkter.

June 28, 2023
Rated 5 out of 5 stars

Fantastisk service, og produkter!

Jeg har nu benyttet Bodylux 3 gange - og jeg har kun at sige, WOW en god og hurtig service! Hver gang har jeg fået lynhurtig levering, hvilket er fantastisk når man altid er typen der bestiller lidt sent. Samtidig er jeg blevet kontaktet hvis der har været en enkelt dags forsinkelse grundet lagerbeholdning. Mine varmeste anbefalinger får Bodylux, samt en fast kunde😊

May 3, 2023

DE ER SVINDLERE

DE ER SVINDLERE - HANDEL DER IKKE- DE SVARER IKKE, OG MAN KAN IKKE RETURNERE, DA DE IKKE SVARER, JEG HAR SKREVET UTALLIGE EMAILS, UDEN SVAR.

March 14, 2023
Rated 5 out of 5 stars

Tak for super service og hurtig…

Tak for super service og hurtig levering. Varen kom dagen efter jeg bestilte den.

April 3, 2022

Reply from BodyLux.dk

Mange tak for din fine anmeldelse af Bodylux.dk. Dejligt at vi kunne hjælpe dig og at du fik dine produkter hurtigt.
Rigtig god aften

Rated 1 out of 5 stars

Aldrig igen. Får jeg mine varer?

Bestilte og blev trukket for beløbet den 25. februar, fik en bekræftelse på købet, men har intet hørt siden. Jeg har ringet utallige gange men ingen svarer på telefonen og mine skriftlige henvendelser bliver heller ikke besvaret. Det er således umuligt at få svar på hvad der sker med min bestilling.

March 8, 2022

Hej Ann-Britt.
Vi har her den 1/4-22 overtaget Bodylux.dk og er super ked af at læse om din oplevelse.
Kan du ikke give mig et kald på 26175763 så jeg kan høre din historie.
Så vil jeg meget gerne se hvad vi kan gøre.

Dårlig stil

Dårlig stil, at trække penge for en bestilling , som ikke er fuldført. Opdagede under dankortbestillingen, at produktet var udsolgt. Afbrød og bestilte hos Coolshop istedet. Dagen efter havde I trukket pengene på min konto. Hvordan kan det lade sig gøre ? Ydermere har I selv valgt en pakkeshop til levering. Det har jeg ikke gjort, da jeg jo afbrød bestillingen ! Produktet er kommet idag 2 dage efter I har trukket penge. Det er meget dårlig stil. Jeg har forgæves prøvet at kontakte kundeservice mange gange - der er ingen der svarer !

Jeg har iøvrigt altid været tilfreds med Bodylux ! !

Karen

January 12, 2022

Hej Karen.
Her den 1/4-2022 har vi ( Marki & Co ) overtaget Bodylux.dk
Jeg er da super ked at at læse din oplevelse. Du må meget gerne lige skrive til mig på martin@marki.nu
Jeg håber at vi ser dig på bodylux.dk igen. Vi går meget op i at være der for vores kunder og gøre vores absolut bedste.

Rigtig god aften

Rated 5 out of 5 stars

Jeg har handlet her i mange år og anbefaler ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Jeg har handlet her i mange år, og jeg er SÅ tilfreds både med produkterne- indpakningen -PRISERNE som man kan være med på 😉- og man når dårligt at bestille før man får en mail med produkterne er afsendt det sker ihvertfald 8/10 gange 😁
Og leveringen er derfor også super hurtig!

August 16, 2021

Reply from BodyLux.dk

Kære Minou. Hvor er det dejligt, at høre om din positive oplevelse. Vi sætter stor pris på, at du har lyst til at dele den med os 🌸 Venlig hilsen Camilla fra Bodylux.

Rated 3 out of 5 stars

Efter min mening dårlig stil

Bestilte samme dag og tidspunkt på coolshoop.dk, og de leverede efterfølgende dag, og trak først pengene to dage efter. Det er god stil, og vil naturligvis derfor fremover bruge coolshop.dk

February 16, 2021

Reply from BodyLux.dk

Hej Steven. Tak for din feedback. Vi er selvfølgelig kede af, at du foretrækker at handle et andet sted. Med venlig hilsen Camilla fra Bodylux

Super hurtig levering!

Alt var fint. Varen kom allerede dagen efter bestilling :D

February 15, 2021

Reply from BodyLux.dk

Kære Sara. Tusind tak fordi du har lyst til at dele din positive oplevelse med os 🌸 Vi er glade for den gode anmeldelse 😊 Med venlig hilsen Camilla fra Bodylux

Gode anbefalinger herfra

Rigtig gode priser, hjemmeside og levering. Kommer helt sikkert igen.

January 12, 2021

Reply from BodyLux.dk

Hej Claudia. Tusind tak for din anmeldelse, vi er glade for, at du vil dele din oplevelse med os. Vi glæder os til at du kommer igen 😊 Vh. Camilla fra Bodylux

Fantastisk service

Fantastisk service ,søde medarbejdere ,og man er ikke i tvivl om , man i den grad sætter kunderne først.
Kan virkelig anbefale Bodylux.dk
Hilsen Annette

November 30, 2020

Reply from BodyLux.dk

Kære Annette. Tusind tak for din flotte anmeldelse. Vi er så glade for, at du har haft en positiv oplevelse 🌸 Venlig hilsen Camilla fra Bodylux.dk

God pris

God pris, hurtig levering. Det var en fornøjelse at bestille varer fra jer :)

July 24, 2020

Reply from BodyLux.dk

Kære Eva. Tusind tak for den flotte anmeldelse og de pæne ord 😊 Vi er så glade for, at det har været en positiv oplevelse at handle hos os 😊 Med venlig hilsen Camilla fra Bodylux

Rated 5 out of 5 stars

Super service og god priser.

Super service og god priser.
Hurtig levering ;)

April 17, 2020

Reply from BodyLux.dk

Kære Kenan. Tusind tak for den flotte anmeldelse. Vi er rigtig glade for, at du har haft en god oplevelse hos os. Med venlig hilsen Camilla fra Bodylux

Rated 5 out of 5 stars

Gode priser og hurtig levering

Gode priser og hurtig levering. ❤🌸

April 6, 2020

Reply from BodyLux.dk

Kære Minna. Tusind tak for den flotte anmeldelse. Vi er virkelig glade for, at du har lyst til at dele din oplevelse med os. Med venlig hilsen Camilla fra Bodylux

Take a closer look