Bolbro Køreskole Reviews

TrustScore 4.5 out of 5

4.6

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Lærerne er fuldt ud professionel til køretimer, man kan høre pige-elever snakke godt om lærerne... I teoritimer er der altid en god stemning, undervisning bliver gennemgået på meget forstålig vis.... See more

Rated 5 out of 5 stars

En helt ud perfekt og uforglemmelig oplevelse at kører med Anders! Der har været styr på tingene hele vejen igennem, og undervisningen både i bil og i teorilokalet har både været sjov og selvfølgelig... See more

Rated 5 out of 5 stars

5 kæmpe grønne stjerne herfra!! Jeg havde fornøjelsen af Anders både som køre- og teorilærer, - han er en stjerne!! (resten af teamet, har jeg også kun hørt positivt om...) Dygtige, tålmodige o... See more

Rated 5 out of 5 stars

Bolbro køreskole er en klasse køreskole. Når man starter bliver man mødt af et kæmpe stil og en fed stemning. Omgivelserne er gode, og man hygger sig imens men lære teori og køre bil. De gav mig de... See more

Excellent

TrustScore 4.5 out of 5

5-star
4-star
3-star
2-star
1-star

No history of asking for reviews

All reviews

1 review in the last 12 months

Write a review

Rated 5 out of 5 stars

Bolbro køreskole er en klasse…

Bolbro køreskole er en klasse køreskole.
Når man starter bliver man mødt af et kæmpe stil og en fed stemning. Omgivelserne er gode, og man hygger sig imens men lære teori og køre bil. De gav mig de kompetencer til at få mig igennem nåleøjet i både teori og praktisk prøve i første forsøg. Kæmpe thumbs up herfra.

February 14, 2024

Fantastisk MC-kørelærer!

Kan kun anbefale Carsten som kørelærer til motorcykelkørekort! Jeg startede egentligt med at erhverve mit første A2 mc kørekort hos en anden kørelærer/køreskole, men da jeg syntes at forløbet hos denne havde været ubehageligt valgte jeg at finde et andet sted da det blev tid til at opgradere til A. Jeg snakkede med Carsten inden jeg valgte at opgradere hos ham, både for at sikre mig at det var det rigtige match (min tidligere kørelærer råbte meget af sine elever og nedgjorde os, og det var jeg egentligt ikke interesseret i at give penge for igen), men også fordi at jeg i mellemtiden var blevet kørt ned på min motorcykel, og derfra havde fået nogle fysiske skavanker og mentalt skulle vænne mig til at køre motorcykel igen. Jeg var meget ærlig om dette og fortalte hvad jeg havde brug for af ham og undervisningen, og jeg må bare sige at han har indfriet alle mine krav og skæve betingelser: han forklarer tingene på en rolig og letforståelig måde, så man ved hvad der skal ske og hvad der forventes af én, og han gennemskuer hurtigt hvad man har styr på, og hvad der til gengæld skal arbejdes mere med. Og selvfølgeligt fik jeg kortet i første hug uden problemer - kæmpe tak for indsatsen til Carsten, og en varm anbefaling herfra!

May 3, 2023
Rated 5 out of 5 stars

Beder sted i Odense at tag kører kort finder man nok ikke.... Virkelig behagelig kører lærer

Carsten

October 3, 2022

Virkelig god køreskole

Virkelig god køreskole, kan varmt anbefales til kommende bilister. Kørelærerene er rigtigt dygtige og brænder for at videre give deres erfaring! 10/10🤩

August 18, 2022

Rigtig god køreskole

Rigtig god køreskole. Har selv haft fornøjelsen af at køre med Anders. Kæmpe 10/10 herfra.. og til Kasper for de gode teoritimer og lidt på manerøver og glatbane…klart anbefales

August 5, 2022

Bedste i branchen

Jeg havde fornøjelsen af at kører med Anders, og jeg kan kun sige han gør en så klar som man overhovedet kan være til at få et kørekort. Udover alt det praktiske når man kører er der også en fed Vibe i mens man kører. Teori timerne er helt i top og man får tilfredstillende pauser ind i mellem.

Jeg vil anbefale Bolbro køreskole til alle der vil have en sjovt samt lærerigt forløb.

June 3, 2022

En stor fornøjelse

Det var en stor fornøjelse at få mit kort hos Bolbro Køreskole. Har haft Anders til både teori- og køretimer og bestod begge dele i første hug. Tak for hjælpen 👍🏻

May 24, 2022
Rated 5 out of 5 stars

En fantastisk køreskole i topklasse

En fantastisk køreskole i topklasse, man kan virkelig mærke at de brænder for deres fag og gør alt hvad de kan, for at skabe en super stemning i behagelige rammer hvor der er plads til alle.
Jeg havde den kæmpe fornøjelse af at kører med Anders, som udover at være en formidabel kørelærer også er et fantastisk, toldmodigt og sjovt menneske.
Kæmpe anbefaling herfra.

May 16, 2022
Rated 5 out of 5 stars

Ingen klichér bare en fed oplevelse!

Jeg har kun ros til Bolbro Køreskole!
Ingen kørelære klichér men derimod super professionelt. Den største tak herfra, for et super trygt, sjovt og udførligt forløb. Jeg vil give min varmest anbefaling til alle der orker at høre på det! Og en særlig tak til Anders, som er en sand fornøjelse at køre med og som fik mig bestået igennem i første forsøg!

May 10, 2022
Rated 5 out of 5 stars

Det har været en kæmpe fornøjelse at…

Det har været en kæmpe fornøjelse at tage kørekort hos bolbro køreskole. Kørelærerne er super søde, professionelle og tilbyder god service. Jeg havde Anders som min kørelærer, hvilket var super fedt, da der var plads til at lave fejl, og samtidig have nogle super hyggelige og sjove køretimer. Man skal derfor vælge bolbro køreskole, hvis man vil have det sjovt og opleve super profesionelle kørelærer:)

May 9, 2022

Bestået...

Jeg kan kun sige, en del andre skoler skulle tænke ligeså meget på deres elever.
Tak for en god tid ved jer.

April 19, 2022
Rated 5 out of 5 stars

Bolbro køreskole kan klart anbefales

Bolbro køreskole kan klart anbefales! Det har været en fornøjelse, at tage kørekortet hos jer. Derudover er kørelærerne mega gode til deres arbejde og man føler sig tryg allerede fra start af :)

Tak for denne gang, Bolbro køreskole

March 26, 2022
Rated 5 out of 5 stars

Derfor skal du vælge bolbro køreskole

En helt ud perfekt og uforglemmelig oplevelse at kører med Anders!
Der har været styr på tingene hele vejen igennem, og undervisningen både i bil og i teorilokalet har både været sjov og selvfølgelig lærerig. Hvis du står og gerne vil have et kørekort, vil jeg klart anbefale dig bolbro køreskole. Både fordi du lærer at køre helt fantastisk bil, samtidig med at have det sjovt og føle dig hjemme!

March 3, 2022

Bolbro Køreskole!

Jeg har haft fornøjelsen af at have Kasper som teorilærer og Anders som kørelærer.
De gør begge to et fantastisk stykke arbejde, imødekommende, og skide flinke!
Anders kan helt klart anbefales som kørelærer.

Det har været en fornøjelse af at have taget kørekort hos Bolbro Køreskole.

March 1, 2022

Mega god køreskole

Jeg har haft en utrolig god oplevelse med min Kørelære Carsten 🙌🏾 Han er tålmodig, forklare det hele en ekstra gang hvis der er behov for det også er han imødekommende og smilende. 10/10 fra mig ..

February 21, 2022

Is this your company?