Boumans Adv Reviews

4-star
3-star
2-star
1-star

No recent history of asking for reviews

Hasn’t replied to negative reviews

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

All reviews

2 reviews in the last 12 months

Write a review

We perform checks on reviews

Desbetreffende advocaat Sopacua

Desbetreffende advocaat Sopacua, doet niet zijn werk zoals het hoort. Reageert nooit en al de fouten die hij maakt als advocaat zijn volgens hem de fout van de cliënt. Arrogant en gedraagt zich als een maffiabaas. Voor jouw zaak laat hij niet zien dat hij een advocaat is, maar als je klaagt, dan komt ineens de advocaat naar boven. Elke keer komt met andere verhaaltjes, maar het is elke keer de cliënt zijn fout, terwijl de advocaat gewoon zijn werk niet doet.

October 12, 2025

Prutsers…

Boumans heerlen wegblijven zogenaamd altijd druk arrogantie medeleven tegenpartij zonder de fijne van te weten dus een advocaat die meer in de argument van de officier was dan die van zichzelf waai en wuif je rechten af stuur collega zonder eenige documenten je te verdigen en toontje ook .de heer Boumans heeft er te veel werk in gezet zodat die idioten in heerlen zijn naam en reputatie door de slijk halen.kantoor Heerlen lang lang niet zo goed als Maastricht waar er meerdere mensen over je zaak buigen en jou daadwerkelijke interesse toont .

November 15, 2024
Rated 1 out of 5 stars

Zoek een ander advocatenkantoor!

Geen opdrachtovereenkomst, arrogant tot en met, geen communicatie, een zaak achter de rug proberen om proberen over te nemen bij de RvR en dan ook nog durven te beweren dat ik er zelf achter zat. Gelukkig kan ik datzelfde spelletje spelen achter de rug om naar de RvR maar dan met bewijsmateriaal van de, wel super advocate wat haar vak begrijpt en niet haar banksaldo.
Nooit meer dat ik dit kantoor zal benaderen voor wie dan ook en voor welke zaak dan ook. Sneaky ratten zijn het.

September 7, 2024
Rated 5 out of 5 stars

Zeer tevreden!

Vriendelijke medewerkers, zeer goed ingelezen in mijn zaak, ondanks dat ik vrij kort voor de zitting pas contact opnam.
Goede communicatie,duidelijk en betrokken.

May 3, 2024

Slechte advocaten kantoor

Ik had dewy bloem twee weken aan de telefoon gehad mijn verhaal verteld om dat ik tegen een uitspraak op 21maat moest er hoger beroep binnen zijn ze vertelde aan de telefoon dat ze het voor mij zou gaan doen op 1maart ben ik bij haar geweest heeft vanalles gekopieerd ze zou me de dag erna tel bellen ik heb de dag erna 3maar zelf gebeld ze was er niet werdt mij medegedeeld en s,avonds om17.15 krijg ik een mailtje van haar dat ze het niet ging doen .nu zit ik mooi te kijken om nog alles te kunnen regelen ik neem haar dat zo kwalijk ze durfde het me zeker niet per tel mede te delen wat een waardeloze advocaat ik raad dat kantoor geen mensen aan

March 1, 2023
Rated 1 out of 5 stars

Dat is de slechteste advocaat ooit.

Dat is de slechteste advocaat ooit.
Ik heb eerst een afspraak gemaakt met die advocaat, Hij heeft de afspraak een uur van tevoren verzet omdat Hij in rotterdam was. Daarom moest ik een week lang wacht op hem.
Daarna op de 2e keer was ik 20 minuten voor het afspraak bij hem op kantoor. Ik heb meer dan 1 uur op gewacht. En als laatste zei die dat de dingen bij de andere klanten die voor ons waren uit de handen loopt, Daarom weet Hij niet wanneer Hij mij kan helpen. Ik hoop dat niemand zijn zaken bij hem gaat regelen. Want die slechte advocaat zijn geen afspraak regelen.

August 30, 2022

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Take a closer look