BR-EL A/S Reviews 7

2.5

Company details

1. Electrician
  2. Electrical Installation Service

Information provided by various external sources

Elektriker og el installatør. Vi løser el opgaver for private, landbruget samt erhvervs- og industrikunder med 24 timers døgnvagt. Du finder os i Ølgod, Ansager, Grindsted og Varde.

2.5

3-star
2-star
1-star

Habe strom Problem

BR EL Grindsted. Habe strom Problem , nach den anruf .. Freitag ca 15 Uhr habe ich BR El angerufen da ist mir gesagt worden das es extra kostet . Na ja nach 20 minuten habe den Fehler gefunden und wolte anrufen wo keine ran ging. Nach eine St kamm Elektriker ganz nett und ca 10 min fuhr wieder. So nu habe ich Rechnung 1600 DKK . Auf meine Anfrage nach einem Angebot El auto Lader KEINE Antwort nach uber 3 Wochen... Rechnung ja Angebot nejn also finde besser ein lokal klein Firma.

April 25, 2025
Advertisement

Trods garanti…. At betale

Har købt en dyr inverter hvor der er garanti på og alligevel er det mit internet det er galt med for at jeg kan følge med p min telefon. Så bare betal 800 kr.
Garanteret sidste gang det er BR-EL jeg ringer til når jeg har brug for en elektriker.😡😡😡😡😡😡

January 14, 2025

Kommer aldrig som lovet

Kommer aldrig som lovet.
De skulle ud og kigge på nogle hårde hvidevare som vi har fejl på, de skulle komme en fredag var aftalen og de ville ringe inden.
Der ringede en elektriker tirsdagen efter og sagde han skulle kigge på vores maskiner, han virkede dog lidt mærkelig da jeg sagde han skulle kæbe en kalender til sin chef så han kunne lære at overholde sine aftaler.

Har aldrig oplevet mere uproffesionelt firma, det er langt fra første gang vi har problemer med dem, de er meget arrogante og aner intet om kundeservice.

Det el de har lavet kan jeg anbefale at man lader en professionel elektriker gå efter, så man lige får fjernet de mest kritiske og farligste fejl som selv en normal lærling ikke ville begå.

Hold jer langt fra dem.

April 14, 2023
Rated 3 out of 5 stars

Vil ikke længere gøre brug af BR-EL

Har flere gange brugt BR-EL til at efterse vores varmepumpe. Men må desværre nok erkende at jeg ikke er tilfreds som kunde. De udfører arbejdet korrekt, men er til tider arrogante og ikke kundeminded. Deres bogholderi er uhøflig og min opfattelse er at samarbejdet ikke fungere imellem håndværkernes tilbud og hvad der så bliver faktureret.
Slutteligt er e-mail ikke dem de får svaret på. Aftaler planlagt "langt ud i fremtiden" bliver glemt. Jeg oplever også at de ikke ringer, hvis den aftale tid ikke overholdes. Jeg vil anbefale at de tager en dialog internt vedr. kundehenvendelser og måske kigger deres processer igennem for at forbedre oplevelsen.

September 17, 2021
Advertisement
Rated 5 out of 5 stars

Helt igennem fantastisk oplevelse

Helt igennem fantastisk oplevelse! Aldrig har det være så meget en fornøjelse at arbejde samme med håndværkere, professionelt fra start til slut aflevering.

Virkelig imponeret - i fortjener mere end 5 stjerner, super venlige og løsnings orienterede medarbejdere, der alle ønsker at levere og aflevere et godt resultat!

Alle aftaler overholdt til mere end punkt og prikke, trods sygdom stod i der alligevel - og løste alle problemer minimum som aftalt - ofte bedre!

Tusind tak for handlen, hjælpen, leveringen, opsætningen og oplevelsen!

Mvh René // Astina.dk

June 2, 2021