bezin voor je begint
Na een jarenlange zoektocht via ziekenhuizen en specialisten kwam ik bij Brai3n terecht. De belofte van 60 à 70% succes gaf me hoop. Eerst werd een gesprek ingepland, vervolgens werd een qEEG afgenomen. Als resultaat bleek dat mijn hersenen uitgeput waren.
Ik heb verschillende stimulaties doorlopen, na nog eens een qEEG af te nemen bleek er nog geen resultaat waarop een andere therapie werd voorgesteld. Na een 5-tal maanden werd me voorgesteld om ermee te stoppen aangezien er geen positief resultaat was. Ik behoorde dus bij de 30 à 40% patiënten zonder merkbare verbeteringen. Ik was zeer teleurgesteld…een koude douche en een kleine 3000 euro lichter. U krijgt enkel geld van het ziekenfonds terug bij een bezoek aan de dokters. Op alle andere therapieën krijgt u niks terug.
Het aanbod is dus geen wondermiddel en hun woord “succes” betekent niet steeds genezing. Wel dat bij 2/3de van de mensen na trial en error de klachten op z’n minst minder erg worden.
Denk dus goed na voor u begint. De kans dat u heel veel geld kwijtraakt zonder dat u er iets mee opschiet is reëel.