Brøndum A/S Reviews 25

TrustScore 1.5 out of 5

1.7

See what reviewers are saying

Rated 1 out of 5 stars

Var i dag ved at blive skubbet af vejen af en af jeres firma biler: DC 56 155 På indre ringvej i Viborg, da han uden blinklys trækker ind i min vognbane. Jeg bliver nødt til at bremse og trække mod... See more

Rated 5 out of 5 stars

Kæmpe ros! Har netop haft besøg af en VVSer som på kort tid kunne konstatere en fejl på en opvaskemaskine som ellers var monteret dagen før af andet VVS firma - han ordnede det lynhurtigt og ryddede... See more

Written by the company

Brøndum er specialiseret i VVS, ventilation, sprinkler, gas, blik, køl, fjernvarme og energi. Vi leverer energieffektive kvalitetsløsninger til bygninger, industrianlæg og private boliger - i Danmark, i Grønland og internationalt.

1.7

Bad

TrustScore 1.5 out of 5

5-star
4-star
3-star
2-star
1-star

Hasn’t replied to negative reviews

Rated 1 out of 5 stars

Var i dag ved at blive skubbet af vejen…

Var i dag ved at blive skubbet af vejen af en af jeres firma biler: DC 56 155
På indre ringvej i Viborg, da han uden blinklys trækker ind i min vognbane. Jeg bliver nødt til at bremse og trække mod cykelsti for at han ikke ramte min bil..
Det er et virkelig dårligt image at have ansatte der kører så aggressivt/hovedløst..

January 19, 2026
Rated 1 out of 5 stars

Hold jer LANGT væk fra dette firma

Hold jer LANGT væk fra dette firma. købte en grill af dem som ikke brændt rigtig, ringede efter en teknikker fra dem, som efter 10000 ekstra opringninger, dukkede op efter 2 år. for at konstatere en fejl i brænderen, og ydermere efterlod han den i værre stand end han kom til ,så 2 gange teknikker og en regning på 6000kr for deres fejl tusind tak for jeres smukke behandling af jeres kunder. ALDRIG MERE

November 20, 2023
Rated 1 out of 5 stars

MEGET dårlig service og uventede høje regninger

Vi skulle have tjekket vores rør i vores hus via vores forsikring og det har resulteret i en helt vildt dårlig oplevelse, med meget højere regninger end lovet og virkelig dårlig service. Kan bestemt ikke anbefale dem til andre.

May 11, 2023

Forsikringssag

I september påkører en håndværker fra Brøndum A/S vores bil med trailer, hvor vores bil holder parkeret på privat grund. Først indrømmer håndværkeren og en anden fra firmaet at de desværre har påkørt vores bil, men senere ændrer deres Fleet Manager forklaring. Nu står vi selv med en betaling af selvrisiko, så min anbefaling er, at I aldrig må bruge dette uærlige firma.

September 2, 2022
Rated 1 out of 5 stars

Ublu og uspecificerede regninger og virkelig dårlig service

I forbindelse med en forsikringssag havde vi besøg af en vvs'er samt en lærling. De var hos os en time og brugte ingen materialer. Vi fik efterfølgende en faktura på 6,5 timers arbejde, uden at beskrive hvad det timeforbrug dækkede for. Vi skrev til dem og bad om en udspecificeret faktura, og hørte intet. Så fik vi en rykker på den første faktura. Vi skrev igen og henviste til vores første mail. Vi hørte intet retur. Vi ringer til dem, og talte med vvs'eren som havde været hos os, men han kunne ikke redegøre for hvad de 6,5 timer dækkede for, men afviste os med "sådan er det bare, det kan der ikke gøres noget ved".
Herefter kontaktede vi servicechefen og bad om en udspecificeret faktura. Vi hører intet. En uge efter får vi en ny faktura, stadig uden redegørelse for timeforbrug, men nu var timeantallet nedsat til 5.
Det er noget af det værste kundeservice vi har været udsat for, og vi bruger dem ALDRIG igen - HOLD JER FRA DEM!!

April 10, 2023
Rated 1 out of 5 stars

Vi blev tilknyttet Brøndum gennem vores…

Vi blev tilknyttet Brøndum gennem vores forsikring tilbage i oktober, grundet mistanke om rørskade. De har sidenhen blevet væk fra aftaler, udskiftet reservedele der slet ikke passer til vores varmesystem, udskudt leveringstider på installation på over en måned og været ved os over en håndfuld gange for at rette op på de fejl de selv begik ved forrige besøg. Slutteligt beslutter de at fakturere os for arbejdstimer, som aldrig ville have fundet sted hvis ikke det var for deres egne fejl.
Jeg besluttede at nok skulle være nok og kontaktede deres bogholderi angående den fejlagtige faktura, hvor jeg desværre blev mødt af en ubehøvlet og ugidelig medarbejder, der bestemt ikke havde kundeservice som spidskompetence.

Så jeg vil råde alle til at holde sig væk fra Brøndum, og vælge egen VVS’er i forsikringssager. Vi er blevet mange tusinde kroner fattigere, blot for at være nødsaget til at hyre et andet firma til at rette op på Brøndums fejl, og komme til bunds i vores forsikringssag.

March 29, 2023

DÅRLIG SERVICE

Jeg skulle have besøg af Brøndum tir. 6 dec. Kl 07:00. Jeg ringer til dem 2 gange om morgen og skriver til dem. Jeg får intet svar. Jeg får i postkassen en regning på 505 kr elinstallatør. Jeg ringer til dem igen og får endelig kontakt. De siger de vil ringer tilbage. Jeg høre INTET i en hel uge. Jeg ringer til dem igen d. 2 feb og får afsvide en vil ringe til mig igen.
Høre intet IGEN. Jeg ringer igen og får en besked hvor der står “Beklager, kan ikke tale nu.”. Jeg ringer 2 gange igen og de tager den, og så sender de mig videre til en kollega der ikke tager den og ligger på når jeg ringer. Jeg har stadigvæk ikke fået det afsluttet ved dem, og de har sendt en rykker for noget jeg IKKE skal betale. Er stadigvæk igang med sagen, men høre intet. Mega dårlig service, ting bliver lovet men ikke gjort og de høre ikke hvad man siger til en. Kan slet ikke anbefales!!!

February 2, 2023
Rated 5 out of 5 stars

I forbindelse med en forsikringsskade…

I forbindelse med en forsikringsskade kom Brøndum på sagen. Jeg fik kontakt med Søren, som har styret processen supergodt. Jeg har været rigtig glad for samarbejdet med ham. Han har fulgt sagen helt til ende på super god vis. Og som lovet blev det hele færdiggjort inden jul - tak :)

December 21, 2022

Havde vi bare tjekket Trust Pilot inden :-(

Det var en forsikringssag (vandskade), og det begyndte egentlig godt med en venlig tone og hurtig respons. Herefter gik alt galt. Fejl, svigtede aftaler, lange døde perioder og kritisable udmeldinger, da vi nåede afslutningen. Efter ugelange pauser, hvor vi ikke kunne råbe Brøndum op, kontaktede de os for at lave aftaler om opgaver, der ikke svarede til projektets rækkefølge – de havde ganske enkelt glemt status på opgaven. Projektet endte med at tage 6 måneder. En af underleverandørerne vurderede, at det burde have taget 2 måneder. Vores familie var slidt og stresset!
Ser man andre anmeldelser, lader det til, at Brøndum VVS har fundet en smart genvej til ekstra omsætning med forsikringssager. Kan du nå selv at vælge en anden leverandør på din opgave – så gør det!

November 17, 2022

Kæmpe ros!

Kæmpe ros!
Har netop haft besøg af en VVSer som på kort tid kunne konstatere en fejl på en opvaskemaskine som ellers var monteret dagen før af andet VVS firma - han ordnede det lynhurtigt og ryddede op efter sig selv. Stor ros herfra.

August 24, 2022
Rated 1 out of 5 stars

Vi skulle have sat en liste på som…

Vi skulle have sat en liste på som afslutning mellem betonterrasse og dræn som forsikringssag. Noget af listen skulle sættes på nede i et bed. Man valgte visse steder blot at klistre listen på ydersiden af betonen og smøre murefuge ovenpå. Det holdt i et par måneder :( Derudover valgt de at lade vores buske stå ubeskyttet i flere dag udenfor jordbedet, og først på gentagne opfordringer kom de og plantede dem igen. Imidlertid gad de ikke at grave dybt nok så rødderne kunne være der, så 1/3 stak ovenfor så 1/2 af planterne nu er døde. Magen til klamphugger-firma skal man lede længe efter. Dårlig service og ringe kvalitet!

September 16, 2021

Forsikring

Brøndum har udbedret en skade gennem forsikringen. Det har været umuligt at få fat i dem i processen. Vores egen forsikring bremsede dem, da de skulle til at lave noget, der stillede os dårligere! 2 mdr efter får vi besked fra forsikringsselskabet, at fordi vi har sagt nej til et tilbud om vedligehold fra Brøndum vil de ikke længere dække pågældende. Vi har aldrig fået det tilbud, de vedkender at det er sket via telefonen. Aldrig har jeg oplevet et dårligere firma. Både i udførsel, service og kommunikation. De koster os ca 50.000kr og de scorede en ordre på 160.000kr ved forsikringen pga dårlig vejledning ved første skade. Plattenslagere!

April 24, 2021

De skriver for mange timer på regningen

De skriver for mange timer på regningen
Bestilte dem til et par småopgaver
Bor i en ejerlejlighed, hvor ejerforeningen anbefaler dem, da det er dem de bruger.
Ringede og bestilte dem til at skift 2 balofixer, hvor jeg fortalte dem hvilken type jeg skulle have, og så skulle de dreje 2 radiatortermostater. jeg spurgte om jeg skulle sætte en seddel op, for at fortælle de andre i opgangen at vandet ville blive lukket, det sagde hende jeg snakkede med at det skulle de nok gøre.
Da han kom havde han dem ikke med og kørte efter dem det tog 40 minutter. Da han kom tilbage lavede han det han skulle på 30 minutter.
Da regningen så kom tog de for 2 timer, for at lave det de skulle, som tog 30 minutter, jeg skulle også betale for at han hentede stumper, selvom jeg havde sagt de skulle tage dem med. Jeg skulle endvidere også betale for at de kom og satte en seddel op i opgangen, selvom jeg havde tilbudt selv at gøre det.
Så aldrig mere Brøndum

March 23, 2021

Vildt ringe oplevelse

Vildt ringe oplevelse. Skulle have trykprøvet rørende i huset, hvilket tog ca 1.5 time. regningen lød så på 6.700, mmed den begrundelse at det udstyr de bruger til det er dyrt... helt ude af proportioner!!!

January 18, 2021
Rated 1 out of 5 stars

Vi har haft arbejdet med Brøndum VVS…

Vi har haft arbejdet med Brøndum VVS flere gange ifm. skade på rør i vores hus (via vores forsikring hos Nykredit). Begge gange har det været en helt vildt ringe oplevelse. Fx blev der brækket beton op i vores gulv uden beskyttelse af huset - med det resultat at hele huset havde 1-2 mm betonstøv (inkl. tøj, sengetøj mm.). Kommunikationen var meget dårlig og fik uventet høje regninger ift. hvad kommunikationen lagde op til.

March 26, 2020

Take a closer look