brouwerwatersport.nl Reviews 25

TrustScore 4 out of 5

3.8

See what reviewers are saying

Rated 1 out of 5 stars

Komt afspraken niet na. Maakt slaande ruzie met zijn zoon in het bijzijn van klanten. Liegt over alles wat hij maar zegt, echt een waardeloos figuur die Patrick. En idd ook bij ons een prijs opgemaa... See more

Rated 5 out of 5 stars

Als je er 500 km voor over hebt om bij deze firma een boot te kopen dan zegt dat eigenlijk al genoeg. Toch wil ik dit bedrijf extra aanbevelen vanwege hun vakkennis, service en eerlijke adviezen. W... See more

Rated 5 out of 5 stars

Een zeer goed bedrijf. Ik moest een taxatierapport hebben omdat mijn buitenboordmotor na de boot hadden gevaren na diverse bedrijven gebeld te hebben waren brouwer de enige die er een wilde maken.... See more

Rated 5 out of 5 stars

Mijn Mercury 20PK een paar jaar geleden gekocht bij Brouwer watersport, altijd in onderhoud gehouden en vorige week motorpech. Ik werd dezelfde week geholpen en naar volle tevredenheid. Hier begrijpe... See more

3.8

3-star
2-star
1-star

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Komt afspraken niet na.

Komt afspraken niet na.
Maakt slaande ruzie met zijn zoon in het bijzijn van klanten.
Liegt over alles wat hij maar zegt, echt een waardeloos figuur die Patrick. En idd ook bij ons een prijs opgemaakt door zijn zoon, maar Patrick schreef er nog ff 500 bij..uiteraard komen wij hier nooit meer terug, op de parkeerplaats troffen we een andere klant die ook woedend was op deze Patrick… een rasechte oplichter zonder enkel moreel kompas.

May 1, 2026
Rated 5 out of 5 stars

Mijn Mercury 20PK een paar jaar geleden…

Hier begrijpen ze nog wat service is!

March 12, 2026

100 %ige Weiterempfehlung!!!

100 %ige Weiterempfehlung von mir!!!
Mein Bruder und ich haben einen neuen 50 PS Honda Motor zu einem top Preis bei Patrick Brouwer gekauft. Ich habe kein besseres Angebot in Deutschland gefunden!
Eins sehr freundliches Personal. Beim Verladen ins Auto wurde uns geholfen. Die Kommunikation war sogar auf Deutsch möglich, weil Patrick perfekt deutsch spricht.

Insgesamt kann ich Brouwer Waltersport sehr weiterempfehlen.

February 21, 2026

Komt afspraken niet na

Nieuwe motor bij deze prutser gekocht, waarom prutser.
Tijdens aflevering kwam er het een en ander naar voren,
:tankmeter niet aangesloten
:elektrische trim functioneerde niet
:bedrading van navigatie verlichting doorgeknipt
:bedrading van douche pomp doorgeknipt
:bedrading waterpomp doorgeknipt
:bedrading van sigarettenaansteker voor aansluiting koelkast doorgeknipt
Meters waren niet in Nederlands ingesteld maar stonden nog op Amerikaans
Boot was verder schoon in geleverd maar werd opgeleverd vol met vette vingers.
Alleen de trim meter is door Brouwer watersport opgelost.
Er was dus duidelijk geen proefvaart met de nieuwe motor gemaakt.
Na al deze klachten overeen gekomen dat wij 50% korting zouden krijgen op de 100 uren beurt.
Grote beurt uit laten voeren ivm garantie, vooraf gevraagd wat kost groten beurt, antwoord was als er zich geen gekke dingen zouden voordoen dan kost deze grote beurt €300,- incl btw.
Na belletje boot is klaar boot opgehaald en lag er inderdaad een rekening van die overeen kwam met het afgesproken bedrag, medewerker stond op het punt om af te rekenen toen ik hem vertelde dat er een afspraak lag met 50% op grote beurt waarop medewerker Patrick Brouwer er bij haalde. Deze keek naar de rekening ging zitten en deed bij de rekening nog een bedrag van €100 er bij want de factuur miste nog een brandstoffilter en een oliefilter. Het mooie in het hele verhaal was als ik niets had gezegd de rekening gewoon €300,- was geweest maar P.Brouwer
Wilde zijn verplichting niet nakomen, je zou zeggen ik had nooit betaald maar ik moet jullie een ding zeggen ik heb deze zielige man gewoon uitgelachen en heb €201,- betaald. Deze arrogante man die Patrick Brouwer heet is eigenlijk een zielige verschijning die als je tegen hem praat hij je niet aankijkt. Mensen Na 40 jaar boten en motoren gekocht hebbende is dit de allerslechtste ervaring die ik ooit met een bedrijf hebt gehad.

October 18, 2025

Een zeer goed bedrijf.

Een zeer goed bedrijf.
Tevens bij hun een nieuwe motor besteld omdat de schade zo groot was dat ik in die motor geen vertouwen meer had.
Patrick heeft me zeer goed geholpen door zijn expertise en meedenken om tot een goede keuze en eventuele goede prijs te komen welke motor ik het beste kan nemen.
Kort om ik kom er weer terug.👍

August 21, 2025

Goede service van Patrick 👍

Brouwer Watersport, en dan specifiek Patrick is een goudeerlijke vent en weet echt wel waar die over praat. Wij hadden laatst een probleem in de interne bekabeling waardoor de startmotor het niet goed deed. Ondanks dat het topdrukte was vond die een gaatje in de planning waarin die het probleem heeft opgelost. Kijk, dat vind ik nu top. Volgende dag weer heerlijk genoten op het water.

August 14, 2025

Deze week

Deze week, na het afspeuren van internet contact gezocht via de app. Binnen no-time goed advies gekregen met de uitnodiging om langs te komen om te kijken. Ik ben weggegaan met een prachtige rubberboot met nieuwe motor. Goede service en uitleg gekregen. Later in de middag al lekker aan het varen geweest met deze prachtige boot. Goed advies en alle tijd voor mij als klant.

July 22, 2025
Rated 5 out of 5 stars

Een dealer is eigenlijk altijd beter dan marktplaats.

Ik zocht een bijna nieuwe kortstaart 9.9 . 2 cilinder. Dit omdat ik iets meer vermogen nodig heb dan mijn 6 pk Suzuki. wat trouwens ook een fijne motor is. Na dat ik het olie pijl en kleur van de motor olie gecheckt had heb ik 2 keer aan het start koord getrokken toen liep hij al. Ik ben zeer tevreden over de uit;eg
/adviezen die ik mee gekregen heb. Ik ben blij dat in het harde wereldje van buitenboordmotoren er nog vakkundige mensen bestaan. Hiervoor dank. Richard Lara

July 19, 2025
Rated 5 out of 5 stars

2 maanden geleden een Honda 50 PK motor…

2 maanden geleden een Honda 50 PK motor laten monteren.
Helaas kregen we pech en lekte de motor benzine. Gisteren naar Almere afgereisd en gelijk heel goed geholpen. Het bleek een O-ring te zijn in de injectie die was gescheurd.
Professioneel en direct opgelost door de monteur ter plaatse.
De motor loopt weer als een zonnetje👌👌.
Patrick, bedankt voor de snelle service en...
Er zijn belangrijkere dingen in het leven dan je druk maken over een motor van een boot😉

July 18, 2025

Top service

Bij Brouwer watersport langsgegaan voor advies en aankooop van een buitenboordmotor en stuurconsole. Zijn bij binnenkomst meteen geholpen met al onze vragen en goed advies. Vanuit hier ook besloten om de buitenboordmotor en stuurconsole bij hun aan te schaffen. Kregen in eerste instantie een kapotte benzineslang mee waar we thuis pas achterkwamen. Na het mailen van dit probleem, kregen wij een nieuwe van hun vergoed. Kortom top service zowel voor en na de aankoop

June 21, 2025

Aanrader! Bedankt

Hallo, hier Jan uit Groningen. Ik heb bij Brouwer een Mercury buitenboordmotor 25 pk. Een tweedehands motor die ik vandaag achter de boot heb gehangen. Startte direct en loopt als een zonnetje!
Mijn afstandsbediening was links terwijl ik deze rechts wil hebben. Contact gezocht met Brouwer en binnen een uur uitleg. Nog geen uur later zat de afstandsbediening rechts.

Bij de afspraak om de motor op te halen heb ik een Groningse koek voor ze meegenomen. Ik regelde de koek en zij heel veel koffie.
Ben super behandelt door hun en is zeker voor herhaling vatbaar.

BEDANKT Brouwer!

Groeten,
Jan van Eekeren

June 29, 2025
Rated 5 out of 5 stars

Patrick is een vakman en communiceert…

Patrick is een vakman en communiceert heel open en duidelijk. Adviseert helder en weet waar ie het over heeft. Op afspraak buiten standaard openingstijden open en tijdens openingstijden wordt ook tijdens drukte geprobeerd iedereen de juiste aandacht te geven. Monteurs werken vlot en goed en iedereen is vriendelijk. Hadden de pech dat, hoewel in de testbak de motor keurig liep, de motor thuis toch niet lekker liep. Gelijk teruggegaan en een onderdeel vervangen. Daarna voer ie helaas langzamer, terwijl we juist een zwaardere motor hadden gekocht om sneller te kunnen varen. Patrick dacht top mee, omdat mijn jonge tiener echt lol moet hebben van het varen! Patrick helpt iedereen even betrokken of je nou een “dikke” boot of motor zoekt/hebt of een starter bent met een 2,5 PK: Patrick zorgt ervoor dat iedereen naar wens en budget vaarplezier kan hebben. Bedankt!

June 26, 2025
Rated 1 out of 5 stars

bij deze de slechtste zaak ooit !!!

bij deze de slechtste zaak ooit !!!!

ik heb mijn zo goed als nieuwe motor ingeruild voor een andere motor. Kom ik thuis werkt de motor niet, uiteraard ben ik weer terug gegaan om te kijken wat er aan de hand was. word er mij vertelt dat de gehele motor stuk is en zeer moeilijk tot niet te repareren is. uiteindelijk komen ze met een alternatieve motor aan waar ik weer 750 euro bij moet betalen wat al gek is. uiteindelijk vroeg ik om mijn oude motor en het bedrag wat ik had bij betaald, waar ik op te horen kreeg dat de vorige motor al verkocht was en dat allemaal met een week tijd.

June 19, 2025
Rated 5 out of 5 stars

Top service, Top bedrijf!

Top service, Top bedrijf!
Heb m'n sloep met 40pk Honda daar al jaren in onderhoud maar nu was ik door een groene alg-sloot gevaren en was m'n motorkoeling verstopt.
Ik kreeg direct een reactie, rij maar even langs en na 10 minuten was mijn storing verholpen, inclusief een nieuw slangetje en dat kosteloos!
Echt super fijn!! kunnen we weer varen met dit mooie weer!! :)

June 19, 2025
Rated 5 out of 5 stars

Eerste buitenboordmotor en service !

Ik heb een buitenboordmotor voor mijn opknappertje gekocht.
Heb er een eerlijke prijs voor betaald en kreeg er een kort en bondige uitleg bij.

Uiteindelijk ging ik voor het eerst (in mijn leven) varen met mijn bootje.
Toen startte de motor niet.
Ik snapte er zelf natuurlijk geen bal van. Hij bood aan om te videobellen en samen doorliepen we de motor en zo kregen we hem aan de praat. De motor werkte gewoon dikke prima en het foutje zat hem in de brandstof tank slang. Samen hebben we het even opgelost. Los van zijn goede hulp heb ik op dat moment ook gelijk wat geleerd over mijn motor. Echt TOP!

De eigenaar is een eerlijke, directe man met een mooi accent zonder onzin. Ik hou daar wel van en kom hier zeker terug voor al mijn onderhoud of onderdelen voor de boot.

1 woord, TOP

April 28, 2025
Rated 5 out of 5 stars

Zeer goede service en advies

Bedrijf reageert snel op e-mail. Is zeer behulpzaam met advies en lossen kleine probleempjes super snel op. Mijn contact met Patrick en zijn collega’s zijn in ieder geval heel goed na aankoop en inruil van onze motor.

April 18, 2025
Rated 1 out of 5 stars

Brouwer watersport is geen officiêle Yamaha dealer

De motor die wij inruilden heeft de week ervoor nog prima gelopen toen de boot uit het water ging. De firma Brouwer heeft alle info gekregen inclusief gedetailleerde foto`s. Zwart op wit een afspraak over de prijs.
Wij moesten bij Brouwer de motor buiten klaarzetten zodat deze zou worden aangesloten op water om te kunnen starten. Het vroor die ochtend. Een jongen ging de motor starten terwijl wij binnen koffie dronken. Hij kwam naar binnen en zei dat de motor niet werkte. Mijn echtgenoot zag dat rode koord niet was bevestigd. De Motor was volledig verzopen. Even daarna liep de motor. De verkoper maakte vervolgens opmerkingen zoals dat er een rubber oud was en dat het startknopje nieuw rubber moest hebben. De firma heeft van tevoren keurige gedetailleerde foto`s gekregen was onze opmerking en de motor was al wat ouder.
In eerste instantie wilde de verkoper 300 euro van de inruilprijs afhalen
Mijn echtgenoot had het gehad en wilde gelijk weg en geen zaken meer doen. Ik herinnerde hem aan de aanbetaling. De verkoper zei niet dat hij deze zou terugstorten en verlaagde toen de aftrek naar 200
Ik heb idd halveren genoemd maar mijn echtgenoot was nog steeds klaar voor vertrek omdat alles erg intimiderend ging. Uiteindelijk ging de verkoper akkoord (de enige reden dat we niet vertrokken zijn was de aanbetaling van 300 euro, we stonden letterlijk stijf van de stress door de onplezierige benadering) en wij begrepen akkoord voor 750 inruil. In de auto op de terugweg zagen we op de factuur dat er toch 100 euro was afgetrokken. Na een onplezierig antwoord op mijn Whap bericht met weliswaar een geste aan het einde van het bericht voor een gratis servicebeurt durven wij de motor niet meer naar de firma Brouwer voor onderhoud te brengen. Het vertrouwen is er niet meer.
Uiteindelijk zijn we tot 9 december bezig geweest om een garantie certificaat bij de motor te regelen. Hieruit bleek dat Brouwer watersport geen dealer van Yamaha is, maar handelt op een grijze wijze in deze motoren. Op het certificaat stond Bootschappen watersport als dealer. Toch vreemd…..

November 30, 2024

Goed en eerlijk advies!

Na met meerdere watersport bedrijven contact gehad te hebben over interesse in een nieuwe 60 of 70pk buitenboordmotor, bij Patrick WEL een goed adviesgesprek gehad, waarbij de Honda 40/60, de Mercury 40/60, Mercury 40/60CT en de Yamaha 40/70 besproken en (had ze allemaal staan!) en een goede inruilprijs voor mijn Honda 50pk te hebben ontvangen. Voor een 40/70pk Yamaha gekozen, welke na verwijderen van de begrenzer ECHT 70pk levert!!
Wat een geweldige upgrade voor mijn visboot. Ook gelijk een hydraulische besturing aangeschaft welke ik na wat goede uitleg zelf heb kunnen installeren.

Fijne en eerlijke verkoper waar veel andere watersportbedrijven een voorbeeld aan zouden moeten nemen…!

July 11, 2024

Is this your company?

Get free account

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Take a closer look