Meget faglig kompetent, observant og serviceminded medarbejder i butikken trods travlhed. Hans faglige viden medførte at jeg valgte anderledes end først tænkt, og gik hjem med det korrekte udstyr. Rig... See more
See what reviewers are saying
Jeg bestilte for nyligt en række forskellige kampsportsemner, og da ordren ankom manglede et af emnerne. Dette kan jo ske - det vigtige er hvordan en virksomhed håndterer sådanne fejl. Jeg skrev en... See more
Company replied
Bestilte et par adidas sandsækhandsker samt håndledsbind, Budoxperten var noget billigere end de andre steder jeg har fundet de ønskede handsker. Pakken kom 2 dage efter bestilling. Alt i alt, en... See more
Written by the company
BUDOXPERTEN er Danmarks største forhandler af kampsportsudstyr med et imponerende areal på 1075 m² fordelt på lokationer i Hvidovre og Århus. Vi tilbyder kvalitetsudstyr til alle former for kampsport og repræsenterer anerkendte mærker som SHINKA COMBAT, TOKAIDO, DAEDO, ADIDAS, VENUM, STING og BUDO-NORD – blandt mange andre. Vores mission er at levere pålideligt og holdbart udstyr, som matcher behovene hos både begyndere, erfarne udøvere og professionelle atleter. Med konkurrencedygtige priser og et bredt udvalg af produkter på lager, stræber vi efter at give vores kunder en hurtig, nem og behagelig indkøbsoplevelse. BUDOXPERTEN er mere end en butik – det er et samlingspunkt for kampsportsentusiaster. Vi lægger vægt på ekspertise, kundeservice og passion for sporten, og vi glæder os altid til at byde dig velkommen i vores butikker. Hos os finder du alt, hvad du behøver, for at tage din træning til næste niveau. Vi ses i BUDOXPERTEN!
Søvangsvej 1, 2500, Hvidovre, Denmark
- info@budoxperten.dk
- www.budoxperten.dk
No recent history of asking for reviews
Hasn’t replied to negative reviews
Helt igennem en god oplevelse
Helt igennem en god oplevelse!
God service søde medarbejdere og hurtig levering!
Jeg har intet at sætte på min købs oplevelse!
Super lækker butik med mange gode varer…
Super lækker butik med mange gode varer og lækre brands. God service og hurtig betjening når man ønsker skrift på 👍🏼

Reply from Budoxperten ApS
Hold jer væk fra webshoppen
Folkene i Budoxperten virker rigtig flinke. Heldigvis for Budoexperten, for deres website/shop er en hjerteløs tidsrøver, der sender dig forvirret rundt på dens blinde stier indtil du ligger på knæ og tuder. Kunder, hold jer væk, og gå i den fysiske butik, jeg har hørt folkene derinde er ret flinke..

Reply from Budoxperten ApS
Super lækkert sted og rigtig god…
Super lækkert sted og rigtig god service og en der ved hvad han snakker om kan kun anbefale det hvis man skal bruge noget 👍👍👍👍

Venlig og god betjening
Venlig og god betjening, samt fantastisk kaffe.

Bedste kamsports forretning i Danmark
Bedste kamsports forretning i Danmark, altid godt selskab og gratis kaffe :-)

Reply from Budoxperten ApS
Kundeservice er en by i Rusland
Fik leveret en forkert vare, fejl sker, men åbenbart er firmaet ikke interesseret i at rette op på deres fejl. Emails kan man godt glemme, de bliver ikke svaret. Kommer ikke til at handle hos BudoXperten i fremtiden.

Reply from Budoxperten ApS
For Guds skyld lad vær med at brug…
For Guds skyld lad vær med at brug jeres penge på det her sted.
Jeg har aldrig før oplevet så elendig service i mit liv. Jeg er stadig i shock over hvordan det overhovedet er muligt, at behandle sin kunder med så DÅRLIG en service. Her snakker jeg både om ejeren, og den unge kvindelig medarbejder.
Nu skal i bare hører. Jeg kom ind for at købe nogle julegaver- og havde brug for hjælp mht størrelse og fit på 2 stks udstyr. (Så jeg ikke køber det forkerte) i det, bliver jeg kimet ned, af negativ energi fra den unge medarbejder; hvor hun svare på alle mine spørgsmål med utrolig flabethed. hvor jeg nærmest følte mig dum, for ikke at vide hvilken størrelse jeg skulle bruge- når jeg ikke har nogen som helst ide om udstyret.
Fred vær med det, jeg antog det bare som en misforståelse.
Jeg gætter mig frem til nogle størrelser, og skal til at betale for det. Jeg havde en rabat kode på 15%, som jeg fik igennem deres hjemmeside, og skulle til at anvende den. Hvor den pludselig ikke var der, hvor jeg fra min øjenkrog kunne fornemme at de bare vil have mig ud- af en eller anden oversag.
Den unge medarbejder kalder så på den kvindelig ejer- hvor hun så formoder at svine mig til; fordi jeg åbenbart havde aktiveret koden derhjemme- men det eneste jeg havde gjort var at følge instrukserne på deres hjemme side?? Og i stedet for at gør situationen til en sjov misforståelse, bliver jeg svinet til med denne her passiv agression fra dem.
Hun lukker den af med at give mig de 15%, vender øjne ad mig- og her står jeg og er helt forbavset over hvordan det er muligt at give så dårlig en service.
Jeg kom egentlig ind for at få hjælp til udstyr, købe det og gå igen. Men gik ud og følte mig som den største idiot for købe udstyr der.
Jeg vil refundere udstyret- og købe det et andet sted.

Falsk reklame
Falsk reklame. Købte 1stk “ SAMURAI LATEX MASKE RED DEMON - RØD/GULD” og den maske er LANGT FRA hvad du får. Det ligner bogstavligt talt noget skrald fra WISH.com plus kvaliteten er EKSTREMT dårlig. Kæft en skod butik som tydeligvis fører falsk reklame med de varer i sælger. Og fik jeg nævnt at den koster 299kr? NÆSTEN 300kr for noget der ligner noget de sikkert køber fra WISH eller AliExpress for ingenting og så vidre sælger til over pris (den kom enda i en lukket tynd plastic pose som meget af det du køber på WISH eller AliExpress kommer i når det er pakker ind i mere end forsendelses posen eller kassen)
Jeg handler aldrig hos jer igen

der kom det der skulle
der kom det der skulle. perfekt størrelse vis du har et barn på 8-10 år. skal du købe størrelse small. så passer det perfekt. og vis du køber tand beskytter. så skal du bare bide lidt i den. så passer den perfekt. og god service

Reply from Budoxperten ApS
Jeg/vi køber tit Karate gear på webben
Jeg køber tit Karate gear på webben, det er så nemt, så alle kan finde ud af det. Når vi er til stævner, køber vi som klub også på standen i hallen. Jeg har kun gode oplevelser med Budo X. Butikken er godt repræsenteret med produkter og personale med erfaring af kampudstyr.
Hurtig levering & høj-kvalitets produkter
På to forskellige gange har jeg oplevet næste-dag-levering! Super service og høj-kvalitets produkter. Kan kun anbefales herfra.
Stor forretning og nem parkering.
Stor forretning og masser af varer på lager. En fed energi når man træder ind i butikken. Masser af plads til parkering ude foran.
Super hurtig levering og god service.
Super hurtig levering.
Har bestilt to gange hos budoxperten og begge gange er varen kommet inden for 2 hverdage. Ingen fejl på varerne.
Super flinke til at hjælpe over tlf.
Lever ikke på til deres egen levering krav
De skriver 1-3 dag dages levering, der er gået en uge fra jeg bestilte, og jeg venter stadig på min pakke. Når jeg går ind på min konto står det bare den er under behandling.