See what reviewers are saying
Company replied
Company replied
Information provided by various external sources
Bag Bulow Huse står Karsten Bülow, der har over 40 års erfaring inden for husbyggeri. Karsten var den ene grundlægger af det kendte "Bülow & Nielsen", som i 1999 blev solgt til NCC. Men Karsten Bülows livslange passion for godt husbyggeri er ikke til at stoppe, så efter salget af "Bülow & Nielsen", etablerede Karsten Bülow nogle år senere Bülow Huse A/S, som hører til blandt toppen af enfamiliehusbyggefirmaer på markedet idag. Bülow Huse A/S drives efter de samme kerneværdier som "Bülow & Nielsen", for det er vigtigt for Karsten Bülow, at huse bygges efter principper om kvalitet ud i mindste detalje, bæredygtighed og moderne løsninger til moderne huskøbere.
Ådalsvej 95, 2970, Hørsholm, Denmark
- 70 22 42 20
- info@bulowhuse.dk
- www.bulowhuse.dk
No history of asking for reviews
Fixer ikke deres fejl og mangler efter indflytning
Vi har boet i huset i 8 år, og listen fra 5 års gennemgang er fortsat ikke udbedret. Byggeleder ignorerer vores henvendelser, svarer ikke på mails og tager ikke telefonen. Vi er egentligt glad for huset, så det er bare så ærgerligt, at servicen efter aflevering skal være så dårlig!
Tusinde tak for en virkelig…
Tusinde tak for en virkelig kvalificeret gennemgang, det er så dejligt når man mærker at I virkelig ved hvad det hele handler om - og at alt det individuelle er muligt hos jer - og tilmed bæredygtigt
Jeg sætter stor pris på professionelle folk
Bülow Huse A/S sætter barren højt
Bülow Huse A/S har opført en super skøn tilbygning til vores hus. Resultatet er faktisk bedre end vi havde turdet håbe på. Vi har været relativt krævende, men hele processen - dvs. fra den indledende fase og helt frem til det færdige resultat - har været en overordentlig positiv oplevelse uanset. Alle Bülow’s folk samt eksterne parter - koordineret gennem byggeleder - har ageret aldeles professionelt og ordentligt hele vejen - og det aftalte projekt stod færdig til tiden. Jeg kan varmt anbefale Bülow Huse A/S.
Meget kompetent team og solide og…
Meget kompetent team og solide og dygtige samarbejdspartnere. Aftaler overholdes og forsinkelser undgåes i det omfang det er muligt. Aflevering af det færdige hus til tiden- meget tilfredsstillende.
3 stjerne pga et super hold af tømrer…
3 stjerne pga et super hold af tømrer og murer og et flot hus. MEN det der trækker det ned på 3 stjerner er byggestyringen og ledelsen, som ikke lever op til det de lover. Vi har nu boet i huset i lidt over 5 år, fejl og mangler fra 1 års gennemgangen er stadig ikke lavet og vi har opgivet at få det udbedret efter mange henvendelser - 0 stjerner til dem..
Dejligt hus - godt samarbejde
Vi har været glade for vores hus, der fungerer upåklageligt

Godt arbejde
Hos Bülow Huse blev der anvendt professionelle og behagelige håndværkere og opfølgning af arbejdet af projektleder var yderst tilfredsstillende.

Reply from Bülow Huse arkitekttegnede kvalitetshuse
Meget glade for vores Bülow hus
Meget glade for vores Bülow hus. Der var dog en del mangler fra tømrer arbejdet. Vi lod en byggesagkyndig gennemgå huset - sendte rapporten til Bülow - og der var ingen diskussion - de rettede alle manglerne.

Skræddersyet hus
Bülow byggede det hus jeg selv havde tegnet, og det blev noget ganske særligt! Byggetiden var længere end forventet, men resultatet og kvaliteten er i top og jeg glæder mig over det hver dag.

Reply from Bülow Huse arkitekttegnede kvalitetshuse
Dygtig og lydhør arkitekt således at vi…
Dygtig og lydhør arkitekt således at vi fik det hus vi havde drømt om.
Fint samarbejde med byggeleder, god tømrer og murer, mens elektriker var det svage punkt.
De få mangler ved etårsgennemgang blev udbedret hurtigt og kompetent.

God oplevelse
Vi er rigtig godt tilfredse med vores nye Bülow hus. Lidt kommunikations problemer med arkitekt under projektfasen som dog blev løst. Særdeles kvalificeret byggeleder som har serviceret over forventning med alt fra stort til småt.
God oplevelse overordnet.

Reply from Bülow Huse arkitekttegnede kvalitetshuse
Bülow Huse, hvis du ønsker kvalitet...
Bülow laver nogle rigtig lækre kvalitets huse og vi fik et super lækkert hus gennem dem, som var til den bedste pris, som vi kunne finde ift. den kvalitet vi ønskede.
Et seriøst firma, som virkelig kræser om detaljen.

Reply from Bülow Huse arkitekttegnede kvalitetshuse
Vi har fået et skønt og godt bygget…
Vi har fået et skønt og godt bygget hus, men desværre ikke uden en masse irritation og ærgrelse undervejs. Blandt andet på grund af en håbløs byggeleder, der lavede fejl efter fejl og forsinkede byggeriet med flere måneder. De fleste håndværkere på byggeriet var udmærkede bortset fra elektrikeren Henrik, der gav en ualmindelig dårlig vejledning og lavede et dårligt stykke arbejde.

Reply from Bülow Huse arkitekttegnede kvalitetshuse
Vi har nu boet i rækkehuset i lidt over…
Vi har nu boet i rækkehuset i lidt over 2 år. Fejlene ved 1-års gennemgangen blev rettet relativt hurtigt og smertefrit, og vi er egentlig godt tilfredse med huset som helhed. Men efter godt 1 år begyndte gulvklinkerne i køkken/alrum at løsne sig, og problemet eskalerer. Trods adskillige henvendelser er der stadig ingen afklaring om tidspunkt for udbedring. Vi håber selvfølgelig stadig på en tilfredsstillende løsning, men indtil da, må vi nøjes med 3 stjerner.

Fin kvalitetsarbejde

Reply from Bülow Huse arkitekttegnede kvalitetshuse
Vi har fået vores hus bygget til tiden…
Vi har fået vores hus bygget til tiden og til prisen. Ingen reelle overraskelser undervejs. Få ekstraarbejder som alle var selvvalgt. Byggeriet udført i kvalitet over middel. Hus afleveret med få mangler som alle var færdiggjort 3 dage efter. 1 års aflevering netop gennemgået med meget få og små fejl/mangler som omgående er rettet. Meget fin betjening hele vejen. Småting i det første år blev omgående rettet. Så indtil videre er vi rigtig tilfredse med vores nye Bulow-hus.

Reply from Bülow Huse arkitekttegnede kvalitetshuse
Vi har nu boet i vort rækkehus i næsten…
Vi har nu boet i vort rækkehus i næsten 3 år og er meget tilfreds med huset, kvaliteten er helt som forventet, de 122 m2 + carport og udhus er udnyttet optimalt, og en meget vigtig ting, huset er meget energivenligt, som lovet i udbudsmaterialet.
De småting som der altid er ved et nyt hus blev udbedret helt efter planen af meget flinke og venlige medarbejdere.
Vi ville gerne have givet 5*, men der var lidt uoverensstemmelser med en nu fratrådt medarbejder, den/de medarbejdere som vi har haft kontakt med efterfølgende, har været 100% servicemindede.
Hvis der mod forventning skulle ske ændringer i vore boligforhold, ville vi stærkt overveje at kontakte Bülow Huse for et godt tilbud på en ny bolig.
Liss & Knud Løkkegaard
Niverød Bakke 39
2990 Nivå

Jeg har fået bygget et hus af Bulow Huse
Jeg har fået bygget et hus af Bulow Huse og kan kun sige at jeg er meget tilfreds. Der fandtes ikke et hus hos Bulow som passede til den grund jeg havde købt. Men sammen med deres arkitekt tegnede vi et hus, som på afgørende punkter tog hensyn til grunden og dens beliggenhed.
Den håndværksmæssige kvalitet er meget fin og jeg er rigtig glad for det hus jeg nu har fået bygget. Hvis jeg skal komme med et enkelt kritikpunkt, så er det at Bulow godt kunne have behov for et dokumentstyrings system, så der er sikkerhed for at der rettes i de seneste dokumenter. Jeg måtte bruge uforholdsmæssig megen tid på hele tiden at checke, at det var de seneste dokumenter som der blev rettet i.
Men overall er jeg meget tilfreds med resultatet. Flor arkitektur og flot håndværksmæssig udførelse

Reply from Bülow Huse arkitekttegnede kvalitetshuse
Vi er meget tilfredse med vores nye…
Vi er meget tilfredse med vores nye hus. Optimal udnyttelse af husets kvadratmetre og mulighed for tilvalg af kvalitets produkter.