Erik Kettenis Onbetrouwbare en racistische
Wij als organisatie vinden het niet leuk om naar over een ander bedrijf te praten. Maar wij moesten toch deze review om andere mensen te behouden van onze ervaring met Business Connect.
Wij als organisatie zochten een extra werkruimte en zagen dat Business Connect Bedrijfsmakelaar in Zoetermeer een pand vrij had. De directeur van onze organisatie ging zelf langs (een buitenlander van kleur ). Tijdens de bezichtiging heeft Eric het pand toegezegd aan onze directeur . Wij moesten alleen nog wachten tot de vorige eigenaar eruit zal gaan. Hierna niks meer van Eric gehoord. Toen ik als Lara van Gogh ging informeren of het pand nog vrij stond. Kreeg ik een replay met het antwoord Ja van Eric die staat nog vrij. Er zijn geen belangstellende je mag een afspraak maken om het pand te bekijken. ? Hoe kan dat het pand was toch toegezegd aan de directeur van ons bedrijf (een buitenlander). Zo brutaal en onbeschoft. Later stuurde Eric een mail naar onze directeur met de vraag kan je meer vertellen over je bedrijf. Terwijl voor de bezichtiging alles was goedgekeurd door Eric en de verhuurder. Maar na het zien van de directeur (een buitenlander) is er iets geknakt bij Eric. De directeur stuurde alle informatie netjes op. Weer bleef het stil. Toen stuurde de directeur uit zich zelf een mail naar Eric met de vraag willen jullie zaken doen ja of nee maar speel geen spelletjes. Eric reageerde terug en zei via de mail. Ik heb je boze email doorgestuurd naar de verhuurder en de verhuurder wilt geen zaken met je doen. ?????? Dat was de reden van de afwijzing. Dat Eric geen zaken wilt doen met buitenlanders dat is geen probleem voor ons maar geef het dan gelijk aan. Of bedenk een goede smoes. Dit was zo overduidelijk dat Eric geen buitenlander wilt om een pand aan te verhuren. Maar nu verspillen wij onze kostbare tijd met een louche bedrijf als Business Connect uit Zoetermeer. Een zeer nare ervaring. Ons advies om geen zaken met ze doen. Business Connect uit Zoetermeer / Erik Kettenis
Onze les:
Voortaan zoek ik (namens het bedrijf) en bezichtig ik de panden als Lara van Gogh (blonde dame) krijg ik als een simpele medewerker meer voor mekaar. Dan onze directeur een buitenlander. Dat is gewoon zo, dat boeit onze directeur en ons ook niet. Tijd verspillen en spelletjes spelen dat vinden wij erg.