SCAM
Bestilte på hjemmesiden for over to mdr siden. Pengene blev trukket med det samme, men har aldrig modtaget mine varer. Har forsøgt at kontakte dem et utal af gange, men har aldrig fået svar.
No history of asking for reviews
Har aldrig fået min pakke og de svarer ikke på mine mails…
NEJ TAK
Bestilte for 1,5 måned siden og har ikke modtaget noget, selvom de har trukket pengene. Jeg har sendt mail, men dette er ikke noget de svaret.
Kæmpe sjusk og fusk, øv!
Min ordne er aldrig blevet leveret selvom de har trukket pengene! De svarer heller ikke på mails..
Bare lad vær med at handle her!
Produktet var længe undervejs. De reklamerede med 2 hårspænder. De skulle være så store at de kan holde alt håret i nakken. Sådan så det ud på billeder og video. Da produkterne kommer er de i halv størrelse... efter det tjekker jeg hjemmesiden ud hvor de både er billeder af de store og små spænder hvor jeg har købt dem. Det er sku dårlig stil at vise falske varer!! Mega skuffet og penge brugt på dårlige varer..
Jeg har bestilt to hårspænder for flere uger siden. Pengene blev trukket med det samme og de reklamerer med afsendelse samme dag. Der er endnu ikke skyggen af levering.
(Opdate, modtog min pakke lidt efter, spænderne er meget fine. Men de Har ikke været til at komme i kontakt med)
Køb ikke!!!
Har ikke fået min vare endnu, efter tre uger…
Pengene er trukket, og jeg har forsøgt at skrive til dem.
Jeg har fået en besked for 2 uger siden om at min ordre var afsendt, men hvis jeg tracker mit ordre nummer, har den ikke forladt deres lager!!!
Køb ikke herfra. De leverer aldrig varerne
Det er flere uger siden jeg har købt og jeg har endnu ikke modtaget min vare.
Jeg skriver til dem på deres hjemmeside, men jeg hører ikke fra dem.
De sender konstant mails med at min leveringsmåde er ændret.
KØB IKKE!!
Jeg er nu ved at være overbevist om at dette er en scam side. Det er nu to uger siden jeg bestilte min ordre, og jeg har fået en ordrebekræftelse, men i følge mit trackingnummer er ordren ikke sendt, kun bestilt, selvom der står på hjemmesiden at de sender den inden 24 timer hvis man bestiller inden et bestemt tidspunkt. Nummeret til deres kontor eksisterer ikke, og de svarer ikke på mails, så LAD VÆRE med at købe hos dem, man kan ikke få fat på dem