I sommers bestilte jeg byggematerialer, heriblandt noget tagpap. Pengene blev trukket fra min konto, hvorefter jeg fik besked om forsinket levering. Efterfølgende hørte jeg intet. Jeg afbestilte ord... See more
See what reviewers are saying
Jeg bestilte 102 meter høvlet forskalling samt 1 palle 13*900*2400 A1 gips til opsætning af lofter. Jeg bestiller søndag aften og modtager ordren tirsdag morgen kl 0600 med fragtmand pakket fors... See more
BONDEFANGERI - KØB ALDRIG HOS WWW.BYG-TIL- LAVPRIS! Bestilte en trampolin på deres hjemmeside d. 24/4-13 og de sendte en ordrebekræftelse med det samme. Dagen efter hævede de pengene... See more
Company replied
Pengene blev trukket samme dag hvor ordren bev afgivet, og da jeg annullerede ordren, kom der en mail, hvori man forsøger igen at få en til at betale... et fup firma. Heldigvis vil banken forfølge sa... See more
Company replied
Information provided by various external sources
Online byggemarked Vi leverer kvalitets byggematerialer til private og professionelle håndværkere lige til døren indenfor 1-3 dage. Byg-til-lavpris.dk kom online i 2008.
Østergade 33, 3200, Helsinge
- +45 70208393
- mail@byg-til-lavpris.dk
- www.byg-til-lavpris.dk
No recent history of asking for reviews
RØVRENDT!!
Bestiller et legehus til mine børn hos Byg til lavpris. Får en ordrebekræftigelse og pengene bliver trukket. Får mail om at der kan være ekstra lang leveringstid, men ingen svar på hvor længe. Skriver mail til flere af deres mail adresser for at komme I dialog. Får tilsidst respons hos ejeren <personlig data fjernet> via Facebook, men bliver bare spist af med at der er problemer med leverandøren, men at det skulle blive afsent mandag.....for tre uger siden....stadig ikke noget legehus. Har nu skrevet til <personlig data fjernet> på Facebook at hvis ikke mine penge star på min konto her d. 7/6 ville jeg politianmelde hende og firmaet. Ingen penge så I dag har jeg ringet til politiet. Jeg tvivler på hvad der kommer ud af det, men jeg har brug for at gøre det her I forhold til mig selv for hvis jeg ikke gjorde noget ville det være som bare at sætte mig I stolen og sige at det var I orden at andre mennesker behandler mig på den her måde. jeg er så harm over vores system, at sådan et firma kan tage røven på så mange mennesker gang på gang og stadig slippe afsted med det.
Hvis du har dine penge og ære kær så handl aldrig hos Byg-til-lavpris.

FUP!!!!
Åhhh - hvor man føler sig snydt - når man bare på forhånd kunne være logget ind her og have tjekket på forhånd!!!!
Vi bestilte varer d. 14. april - og glædede os til levering 2-4 dage efter! Herefter er INTET sket - trods vi har kontaktet kundeservice 2 gange og også forsøgt (nummeret virker ikke) at ringe.
Kan se herinde at det er svært at få sine penge igen...... Men må jo gøre forsøget.
/Anne

12 JULI 2013 HAR MELDT BYG TIL LAVPRIS FOR BEDRAGERI
Jeg bestilte 30 april.2013 en rosenbue til 1024 kr. Dagen efter var beløbet hævet fra min konto.Dejligt tænkte jeg Så er buen på vej .MEN NÆ NEJ !!!!!!!
Jeg ringede og mailede mange gange og som mange af andre .Var det komplet umuligt at komme igennem.
17 maj.2013 mailer jeg og annullere handlen og her får jeg endelig en reaktion.
Annulleringen var godkendt og skulle de ved en fejl, have "KOMMET TIL " at trække beløbet fra min konto ,ville pengene automatisk blive tilbageført ??????????
Jeg har ikke set en krone på min konto endnu...
KØB IKKE VARER FRA BYG TIL LAV PRIS !!!!!! DE LÅNER ELL HUGGER DINE PENGE !!!!
Vh
Susanne Jensen
Skælskør
JEG FIK PENGE TILBAGEFØRT 2 JULI 2013 - SOM I DAG 12 JULI 2013 ER TILBAGEFØRT TIL BYG TIL LAVPRIS !!!! -
TIL JER SOM ER I SAMME SITUATION- SPÆR JERES KONTO .
JEG HAR I DAG MELDT BYG TIL LAVPRIS TIL POLITIET FOR BEDRAGERI !!!!
18 JULI 2013 - Svar på Byg Til Lav Pris -
LØGN OG LATIN !!!!!!!! - MIN KONTO STÅR STADIG I MINUS FORDI I HAR TRUKKET BELØBER !!!!!
OG JOW BYG TIL LAV PRIS KAN SAGTENS TILBAGEFØRE BELØBET !!!!_
TÆNK SIG AT VÆRE SÅ " LAV OG UARTIGE ! !!!!! OG BLIVE VED MED AT BESVARE LØGNAGTIGT PÅ VORES ANMELDELSER HER PÅ TRUSTPILOT !!!!!!

Reply from Byg-til-lavpris.dk
Utroligt at byg-til-lavpris, kan fortsætte med at hæve andre folks penge, uden at sende dem varer!
BONDEFANGERI - KØB ALDRIG HOS WWW.BYG-TIL- LAVPRIS!
Dagen efter hævede de pengene kr 3480,- på min konto.
Herefter skete der.... INGENTING!
Har sendt dem adskillige mails og deres tlf. melder optaget døgnet rundt.
Har meldt sagen til e-mærket, som har meddelt mig, at de har frataget firmaet deres certifikat efter min og mange andres henvendelser.
Havde desværre ikke konsulteret Trustpilot inden bestillingen.
Mvh.
Thomas

ADVARSEL!!! Sytematisk Plat / Tyveri !!! KØB ET ANDET STED
UPS: Så var jeg desværre også uheldig at handle hos byg-til-lavpris, med de samme oplevelser og ærgrelser, som de fleste andre klagere her på siden.
- Automatisk genereret ordrebekræftelse.
- Træk af købsbeløbet fra konto allerede dagen efter, selvom det er ulovligt
- Ingen levering af købte varer som lovet
- Umuligt at komme igennem pr. telefon
- Efter adskillige rykkermail endelig besked om, at der ikke kan leveres på grund af leverandørproblemer (Da det er banale standardvarer som f. eks. gipsplader, er problemet sikkert, at leverandørerne ikke vil give mere kredit)
- Stadig umuligt at komme igennem pr. tlf. for at få det uberettigede hævede (stjålne) beløb retur
- Har endnu ikke, på trods af adskillige rykkermail, her 10 dage efter fået de stjålne penge igen
Da forløbet for alle klagere er næsten identisk, kan det ikke være en hændelig undskyldelig fejl, men bevidst systematisk plat / tyveri.
Uanstændigt og usympatisk at en virksomhed, hvor ejeren / direktøren i andre sammenhænge fører sig frem som succesrig ung kvindelig kreativ iværksætter, også ”kreativt”, bevidst og skruppelløst forsøger at stjæle penge fra en fattig folkepensionist.
KØB ET ANDET STED
Hvis du alligevel er uheldig og havner i den systematiske plat og får stjålet dine penge, så brug et par minutter på at klage til e-mærket: [external link removed] Her kan du også få hjælp til at få de stjålne penge retur.

Reply from Byg-til-lavpris.dk
Byg-til-lavpris stjal mine penge...
Den 28. januar bestilte jeg en palle gipsplader. Fik dagen efter en mail, at varen ikke kunne leveres pga problemer med leverandøren. De trak dog pengene fra mit kort alligevel (det må man ikke!) og trods gentagne løfter om returnering er pengene ikke kommet retur her 2 uger efter. De er i øvrigt holdt op med at svare på mine henvendelser og det telefon nummer der er opgivet på deres hjemmeside eksisterer ikke!
KØB DINE VARER ET ANDET STED!

Fantastisk nemt
Jeg har bestilt materialer over nettet på byg-til-lavpris. Det er hurtigt og nemt og hjemmesiden er overskuelig. Man bliver kontaktet hvis leveringen ikke kan leveres som lovet, som jeg er blevet og det er god kundeservice.
køb ikke her fra
Jeg købte 2 paller isolering af jer fredag den 30/11 til levering fredag den 7/12. Super nem hjemmeside at finde rundt i.
Men onsdag den 5/12 fik jeg en mail fra jer om at I havde problemer med jeres leverandør. Jeg var så heldig at se jeres mail, da det ikke er så tit jeg tjekker den. Men fik ringet til jer onsdag og snakkede med en mand, som lovede mig at jeg ville få isoleringen fredag kl .12 som lovet... Jeg ringede rundt til nogle som kunne hjælpe mig med isoleringen fredag den 7. og tog fri fra arbejdet.
Men isoleringen kom ikke... Jeg ringede til jer kl. 13, hvor I siger at I først kan sende isoleringen mandag.
Og ikke nok med det så kørte jeg fra Jylland ud til mit kolonihavehus i Ishøj om mandagen for at modtage min isolering kl. 16. Kl 14 kommer jeg ud i kolonihavehus og 16 min over 14, kommer der en mail fra jeg hvor der står at min isolering først kommer fredag (14/12).
Det er godt nok skidt service.... Det har kostet mig ca5.000 kr, og en fridag og besvær for dem der skulle hjælpe.
Jeg har fået min isolering til sidst, men må indrømme at det har været en kamp og jeg har været meget i tvivl om det nogensinde ville lykkes.
Mvh
Martin Løber

Reply from Byg-til-lavpris.dk
Automatisk ordrebekræftelse, træk af penge, men ingen vare
Bestilte et parti gipsplader 13. november kl 15.07. Fik straks en automatisk ordrebekræftelse.
Pengene er trukket dagen efter. I dag, d. 15. novemeber har stadig jeg ikke fået min vare. Har 2 gange ringet for at høre hvornår de blev leveret, eftersom jeg skal bruge dem NU.
Snakkede begge gange med "Kundeservice" der dog ikke kunne hjælpe da de efter sigende havde "net-problemer". Det har de haft påfaldende mange gange i de her anmeldelser, ikke?
Har I dag bedt dem annullere min ordre og tilbageføre mine penge, penge de efter loven først må trække når varen er afsendt. Kan ikke anbefale Byg-til-lavpris.dk.

Reply from Byg-til-lavpris.dk
Pengene tilbage efter annulleret handel.
29-10-12
Virksomheden har ikke kunnet give leveringstid og har ved annullering af ordren lovet at tilbageføre pengene straks, hvilket ikke er sket efter tre dage.
30-10-12
Så kom pengene. Fire dage efter annulleret handel.
Altid godt
Jeg har handlet med byg-til-lavpris i 5 år nu og det fungere bare. Vi får gode priser og hurtig levering af vores materialer ud til pladserne. Som tømrer er det vigtigt for os, at vi ved hvad vi har at regne med og byg-til-lavpris leverer altid som aftalt.
Hold jer fra Byg-til-lavpris.dk - spild af tid og penge!
Jeg bestilte d. 30/9 nogle varer(der var på lager iflg. hjemmesiden), til levering d. 4/10. Jeg fik med det samme en autogenereret ordrebekræftelse pr. mail.
Mandag d. 1/10 bliver pengene trukket fra min konto, så jeg går ud fra at mine varer bliver sendt som lovet. Sådan er reglerne om fjernsalg nemlig.
Den 4/10 venter jeg så spændt på mine varer, men venter forgæves. Kundeservice svarer ikke på telefonerne på noget tidspunkt(i et evt. svar fra byg-til-lavpris herunder, får I sikkert en historie med at telefonerne har været nede igen, eller de har været under flytning).
d. 5/10 beslutter jeg mig for at finde nummeret til direktøren(søg på [External link removed]) og får nu endelig kontakt til firmaet.
Det endte med at jeg fik en historie med at deres leverandør([External link removed]) ikke havde sendt min ordre, og at de så først kunne levere det tirsdag d. 9/10.
Så lagervarerne var altså umulige at få ud af døren hurtigt til en kunde man havde syltet.
Efter en længere mailkorrespondance med direktøren og kundeservice der indeholdt både kommentarer om de ansattes problemer med at slippe arbejdet i weekenderne og meget andet udeom-snak.
Det endte med at jeg gav dem en chance for at levere mine varer til den nye dato, og jeg endte med at få størstedelen af varerne, og noget af det i en forkert variant.
Jeg opgav at handle med dem, da mit byggeprojekt allerede nu var udsat med en uge. De varer der var af forkert type blev smidt i småt brændbart, og nye varer indkøbt hos [External link removed].
Så hold jer fra dette firma - virkelig lousy service. Regn med at de sørger for at hæve penge på din konto, men regn bestemt ikke med at du modtager varer eller informationer om hvad der sker med din ordre.
I infoboksen til højre her på siden, kan I absolut ikke regne med de oplysninger der står. Jeg kan med garanti sige at deres dag-til-dag levering ikke eksisterer og deres kundesupport både før-under og efter ikke fungerer. Historien om "Leveringsgarantien" er helt sikkert en syg joke fra deres side.
Se venligst bort fra en evt. kommentar herunder fra Byg-til-lavpris.dk - Kig hellere på andre kunders lignende problemer med dette firma.

Reply from Byg-til-lavpris.dk
Service pris og levering - upåklagelig
Som professionel håndværker er jeg vant til lidt af hvert fra Trælaster og Byggemarkeder når det drejer sig om overholdelse af prisaftaler og levering. Vi handler altid stort ind af byggematerialer og for anden gang er vores sædvanlige leverandør løbet tør for T1-lægter. Derfor bestilte vi torsdag eftermiddag 5,5 kilometer T1-lægter og lidt andre småting hos Byg-til-lavpris.dk. Fredag morgen kl. 6.30 lå varerne på pladsen forsvarlig indpakket og klar til brug. Det er der ikke mange der kan hamle op med, selv med 30 års erfaring indenfor byggebranchen har jeg sjældent oplevet noget lignende. Jeg er meget positivt overrasket og selvom prisen var en smule højere en vores sædvanlige leverandør overvejer vi seriøst at bruge dem oftere. Det skal lige nævnes, at vi ikke kunne undgå at se de negative bedømmelser der nærmest er haglet ned over dette firma på det seneste. Derfor ringede jeg til firmaet inden jeg bestilte og fik en sludder med kundeservice om der var hold i anklagerne, og ja det var der til dels, kundeservice erkendte at de havde oplevet en turbulent tid grundet flytning af virksomheden. Men, at de nu havde fundet telefonerne frem og koblet internetstikket i væggen. Helt ærligt, man skulle tro at nogen af de mennesker der skriver negativt om dette firma under firmaet flytning, aldrig selv har prøvet at flytte.. Vi har nu to gange haft en perfekt oplevelse med dette firma og kan kun anbefale andre at handle hos dem. De er billige, leveringsdygtige og særdeles effektive. Jeg ville næsten ønske at jeg kunne give dem 6 stjerner frem for 5, det fortjener de sgu.
Køb ALDRIG dine vare her!!
Den 11-09-12 bestiller jeg varer ved Byg-til-lavpris.dk. Hvor jeg derefter får en fin ordrebekræftigelse.
Den 12-09-12 kan jeg se at pengene bliver hævet på¨min netbank.
Dette er det eneste sted jeg kan sige noget godt om dem.
efter 1 uges tid den 18-09-12 kontakter jeg deres kundeservice. Hvor hun beklagede meget at de havde hævet pengene og ikke sendt varen. pga. problemer med deres leverandør.
Jeg aftalte med damen i kundeservice at jeg ville annullerer min ordre.Hun ville sætte pengene retur og ville sende en bekræftigelse på annulleringengen pr. mail..
Dette skete ikke i løbet af dagen, så sedte en mail om aftenen..
Dagen efter modtog jeg en mail, hvor hun igen beklagede fejlen, og det nok skulle blive ordnet.
Har derefter været i kontakt med kundeservice en del gange. Uden held...!!!
Har idag den 25-09-12 igen være i kontakt med deres kundeservice. Denne gang en mand, som beklagede at, damen som jeg har snakket med, ikke var der før en times tid senere, og han ikke kunne hjælpe.
Han fik mit navn og nummer så hun kunne ringe tilbage, når hun kom.
Der har IGEN ikke været tilbagemelding, som aftalt!!!
Har stadig ikke fået nogle penge retur!!
Så
BRUG DERFOR ALDRIG VED Byg-til-lavpris.dk

Manglende levering
Så gik det også galt her med Byg Til Lavpris
Vi bestilte et legehus til 2178,75 Kr. som aldrig blev leveret
og vi kan nu ikke komme i kontakt med firmaet
hvad gør man så?
Vi har forsøgt at kontakt firmaet pr. mail flere gang, men ingen svar
Jeg kan ikke forstå hvordan firmaet Byg til lavpris har tid til at besvare indlæg her, og ikke deres kundemails

Reply from Byg-til-lavpris.dk
Manglende levering - men positiv afslutning
Så kom der styr på tingene - det varsler om bedre forretningsgang.
Har fået ordren annuleret og pengene tilbage. Tak for det.
Håber orden efter flytning, giver ro til det I skal leve af : Gode produkter og hurtig forretningsgang.
Vh Lasse

dårlig service
Jeg bestilte en større sending træ den 24/8 - de hævede omgående betalingen men til dags dato (6/9)ingen leverance. Forsøg på at komme i kontakt med firmaet på mail og telefon ikke lykkedes - ingen svar på e-mails - og deres kundesevice svarer ikke telefonen - uanset tidspunkt på dagen får man beskeden "du har ringet uden for vores normale åbningstid" ?.
Firmaet kan absolut ikke anbefales

Dårlig service
Fik en mail d. 23/8/12 om at min bestilling blev hentet af vognmand d, 27/8/12, nu har vi den 5/9/12 og jeg har intet modtaget, kundeservice svare ikke på mail, fik endelig fat i en pr. tlf. som kunne oplyse vare var blevet leveret, ihvertefald ikke hos mig, så lovede hun at undersøge sagen og ringe retur, men har intet hørt, og endnu engang sendt en besked, men får ikke svar.

Useriøst firma !
Bestilte her først i August lidt byggematrialer i form af lægter og forskalling, hos Byg-til-lavpris, da levering i August var gratis. Vi skriver nu 3. september, og matrialerne er stadig ikke kommet.
For Ringe !
Det eneste svar jeg får, når jeg skriver til dem, er at de har problemer med leverandøren. Hallo ! vi taler om almindelig uhøvlet træ, som jeg (og sådan ender det jo nok) kunne have hente i [name removed] ti samme pris.
Men det var en prøve, som i fejlede Byg-til-lavpris, ville ellers have købt mere hen over efteråret, men det her er ikke seriøst !

Elendig service
Har købt to gynger som skulle bruges til gave d.31-8. Jeg får mail om at varen er sendt d. 27, til levering d. 28 mellem 7 og 19. Firmaet skriver godt nok at fragtfirmaet ikke altid overholder leveringsdag, meeeen i dag d.3-9 har jeg stadig ikke modtaget noget. Jeg har sendt en mail men ikke fået svar, jeg har ringet mange gange men alle medarbejdere er optaget! og kl. 15.00 er deres telefontid slut.
Hvis det er fragtfirmaet der sløser så skift dog! jeg handler der aldrig igen.
D. 5-9 har jeg stadig ikke modtaget min ordre, var i kontakt med firmaet i går, de lovede at ringe tilbage men har intet hørt. I dag har deres telefon meddelt at man ringer uden for åbningstiden, som er fra 9-15, HELE dagen!
D.7-9 har jeg intet modtaget og intet svar fået, jeg har bedt banken om at føre pengene retur.
HOLD JER LANGT VÆK!!!
Det er utroligt så meget tid I har til at svare her, mails kan I ikke svare på.
HVIS i er ved at flytte, hvorfor siger I så ikke det på tlf.svarer??
I svarer jo IKKE på hvor vores varer er!!