Jeg kan se at andre har problemer med at finer kanterne på by oak’s døre slipper og det samme problem har vi også, ud over alle de andre problemer der har været med by oak. Kvaliteten er bare så d... See more
See what reviewers are saying
Kære By Oak. Nu hedder jeg faktisk Thomas og ikke Torben. I skriver at da jeg handlede med By Oak, var det de gamle ejere og det er til dels også rigtig, men I som er de nye By Oak, var inde over t... See more
Company replied
Company replied
Vi er lige flyttet i et 70er hus som i den grad trængte til et nyt lækkert badeværelse. Jeg kontaktede By Oak og en medarbejder kom ud for at se badeværelset. De havde nogle rigtig gode løsninger... See more
Company details
Written by the company
By Oak laver skræddersyet løsninger til dit hjem i høj kvalitet, vi er specialister indenfor, køkken, garderober, reoler, entré og bad. Hvis du har et projekt du drømmer om at få lavet, så kontakt os for et uforpligtende tilbud.
Bredholtvej 38, 9381, Sulsted, Denmark
- 81 72 00 24
- kontakt@byoak.dk
- www.byoak.dk
Replied to 66% of negative reviews
Typically replies within 24 hours
Dårlig kvalitet
Kvaliteten er bare så dårlig og de har ikke ekspertisen til at lave snedker ting!!
Jeg vil fraråde ALLE at holde sig langt væk fra det firma.
Tak til By Oak for mit drømme badeværelse
Jeg kontaktede By Oak og en medarbejder kom ud for at se badeværelset. De havde nogle rigtig gode løsninger og sammen kom vi frem til det helt rigtige.
Før lovet, blev vores badeværelses møbler leveret og monteret af en meget dygtig og tålmodig håndværker (jeg kunne ikke beslutte om møblet skulle 5 cm til højre el venstre). Jeg har efterfølgende ombestemt mig og de er kommet og flyttet skabet 5 cm uden problemer.
Et kæmpe stort tak til By Oak for at jeg har fået mit drømme badeværelse.
De varmeste anbefalinger herfra.
Dårlig oplevelse med By Oak
ADVARSEL: Hold dig langt væk fra BY OAK – Inkompetente, uansvarlige og truende.
Vi indgik en aftale med By Oak om et projekt, der omfattede indbygningsskabe på 3 etager, bænkarrangement og badeværelsesmøbler x 2. Montagen skulle tage 14 dage med deadline i uge 42, 2024. Det er nu uge 20, 2025, og projektet er stadig ikke afsluttet. Der har været gentagne fejl og forsinkelser i en uendelighed.
Fx. faldt de nyinstallerede skuffer ned kort tid efter montering, låger blev fejlproduceret og fejlmonteret. I stedet for at tage ansvar, begyndte de at skyde skylden på egne medarbejdere og tidligere medarbejdere. Helena skrev endda i en mail, at man ikke kunne regne med, hvad den tegningsberettigede direktør, Peter Børresen sagde. Pludselig uden varsel cirka 6 måneder efter, at alt skulle have været leveret og monteret, varslede By OAK, at de stik imod det aftalte, ikke ville færdiggøre monteringen, før indbetaling af sidste rate var sket. Da vi, med dokumentation, henviste til en klar aftale med direktøren om, at den sidste betaling først skulle falde, når arbejdet var færdigt, begyndte der at komme deciderede trusler. By Oak reagerede ikke med dialog eller professionel håndtering, men de forsøgte i stedet at presse os med trusler om inkasso, selvom vi endnu ikke har modtaget det fulde produkt og på ingen måde har misligholdt vores del af aftalen.
Sagen blev yderligere forværret, da vi modtog en faktura med over 100 dages tilbagevirkende kraft, trods ikke færdiggjort arbejde.
By Oak fremstår i vores øjne som en virksomhed uden styring, uden ansvar og uden respekt for deres kunder. De overholder ikke aftaler, udfører ikke deres arbejde som aftalt og forsøger at gennemtvinge betalinger med trusler.
Hvis du læser dette og overvejer at samarbejde med By Oak – så stop, mens du stadig kan.
Der findes mange dygtige, ordentlige og professionelle virksomheder. By Oak er desværre ikke en af dem. Vi håber, at denne anmeldelse kan spare andre for den samme frustration, oplevelse og den samme økonomiske risiko, som vi er udsat for.
Mit klare og utvetydige råd: Hold dig LANGT væk fra By Oak.

Kære By Oak.
Kære By Oak.
Nu hedder jeg faktisk Thomas og ikke Torben.
I skriver at da jeg handlede med By Oak, var det de gamle ejere og det er til dels også rigtig, men I som er de nye By Oak, var inde over til sidst i forløbet som strakte sig over 8 mdr. og jeg talte med Helena, som er en af de nye i By Oak og hun lovede at I ville vende tilbage vedr. de 30.000kr jeg skulle have tilbage, men hørte aldrig fra Helena, selv om jeg forsøgte et utal af gange at kontakte hende.
Jeg vil aldrig anbefale By Oak. Firmaet har overhovedet ikke "know how" eller erfaringen til at producere denne type inventar.

Reply from By Oak
By Oak har lavet det smukkeste badmøbel til os!
By Oak har lavet det smukkeste badmøbel til os! Vi har et meget lille badeværelse som er svært at indrette, men By Oak kom med forslag til den fineste løsning, som vi aldrig selv ville kunne tænke os frem til. Vi er ovenud tilfredse. Både service, kommunikation og produktet får 5 stjerner. De varmeste anbefalinger herfra!

Reply from By Oak
Vi har fået leveret inventar og døre…
Vi har fået leveret inventar og døre til et helt hus. Meget flotte emner - køkken - 2 x bad miljø - skabe til værelser og forgang og baggang.
Processen med at få det hele leveret og monteret var meget op ad bakke - det tog vel samlet 20-30 hele dage ( fordelt over 3 måneder ) - montørerne var der til sent om aftenen og var så irriterende at vi levede i byggerod og larm fra morgen til aften. Der var vel 4-5 montører inde over i den alt for lange periode. Ting skulle reproduceres fordi det var fyldt med fejl. Ikke nok med det, men monteringen var planlagt til at tage en 10 dage - men pga af montører der ikke vidste hvad de lavede og fejl i låger og bordplader med vaske mv gjorde dette projekt til et mareridt. Så stoppede den ene montør, så kom en ny og sådan fortsatte det igen og igen, overhovedet ingen styr på noget som helst.
Efterfølgende har vi stadig nu et halvt år efter stadig en enkelt låge som køre skævt og ikke kan lukke i, dette har vi bedt om igen og igen om at få udbedret, men intet sker nu efter at al betaling er foretaget.
Monteringen af køkken på flydende trægulv, hvor sokkel blev fastgjort med skruer og beslag direkte ned i trægulvet, gjorde at gulvet ikke kunne bevæge sig og løftede sig op i buer i køkkenet. Dette en kæmpe fejl af montøren at gøre dette, gjorde at vi måtte læse det problem selv og endda ligge nyt gulv i køkkenet.
Vi vil aldrig anbefale By Oak.
Det har været et mareridt og vi kommer åbentbart heller ikke i mål med det sidste - selvom prisen på hele projektet jo er i den dyre ende.
Mvh
Torben

Godt håndværk
Jeg har netop monteret to meget flotte egetræsdøre.
Kvaliteten og udførsel er i top og dørene passede perfekt.
Stor anbefaling herfra
Super entreskab
Super kommunikation og lækkert skab.
Billigere end alt andet.
Skræddersyede mål.
God vejledning undervejs af fagligt personale, som kommer med anbefalinger.
Vi har haft skabet i knap et år nu og er meget glade for det.
Fænomenal service fra By Oak
Fænomenal service fra By Oak! Høj kvalitet og dygtige medarbejdere! Klart anbefalelsesværdigt!

Unikke snedkerfremstillet…
Unikke snedkerfremstillet kvalitetskøkkener.
En virksomhed som lytter til deres kunder og er gode til at komme med forslag samt tilpasninger alt efter kundens behov og ønsker.
Kan kun anbefales.

Reply from By Oak
Jeg har lige fået leveret mit nye…
Jeg har lige fået leveret mit nye køkken og skabslåger fra ByOak. Super god dialog og proces. Flot design og materialer af høj kvalitet. Jeg er meget tilfreds!

Tak til By Oak!
Min mand og jeg har fået designet vores drømmekøkken af By Oak. Helt fra start har vi følt, at vores ønsker og behov er blevet hørt, og vi har følt os i trygge hænder fra start til slut. Vi er så glade for vores nye køkken og vil give By Oak den største anbefaling.

Reply from By Oak
Virkelig høj kvalitet og et utroligt…
Virkelig høj kvalitet og et utroligt lækkert design! Rigtig professionel oplevelse fra start til slut:-))

Reply from By Oak
Vi har i maj købt et stort underskab…
Opdatering:
Vi har indgået et forlig med ByOak og fået en lille kompensation for hakket samt fået refunderet beløbet for PostNord. Er vi tilfreds? Ikke helt, men vi vil alle gerne videre. Vil vi nu anbefale ByOak? det kommer an på hvad I skal have. Hvis det er noget ByOak plejer at lave, så ja. som sagt er håndværket rigtig fint og materialet godt. Men hvis det er lidt specielt, så sørg endelig for at have alle smådetaljerne på plads, så I ikke ender med, at I selv skal skære til her og der.
Oprindelig anmeldelse:
Vi har i maj købt et stort underskab med tilhørende vask + et ekstra vask til et andet badeværelse. Selve underskabet og i rigtig god kvalitet, men selve processen har været op af bakke. For det første passede vasken ikke til underskabet, da vasken åbenbart er dybere end hvad snedkerne har regnet med og vi måtte selv skære til her og der, for at vasken kunne passe til underskabet. Da vi først havde fået vasken ned, passede skufferne ikke, som sad under vasken, da skuffen nu ikke kan lukkes helt, da vasken er for dyb. Det fandt vi også selv en løsning på, ved at igen skære lidt i skufferne og løfte vasken en smule og lave en større fuge. Efter det blev det den lille vasks tur. Vi havde specifikt fortalt, at vasken skal være præcis 121cm, da vasken skal gå fra væg til væg. Vi har endda betalt ekstra for tilpasningen. Da vi modtog vasken, opdagede vi, at den var 122cm og vi var nød til at sende den tilbage til ByOak. Selve processen med at sende vasken tilbage tog også 2-3 uger, da ByOak ikke helt vidste hvordan jeg skulle sende vasken tilbage til dem. I sidste ende blev jeg fortalt, at jeg skulle sende den tilbage med PostNord, som jeg selv betalte i første omgang. Det resulterede i en ekstra regning fra PostNord, da pakken er tungere end hvad man kan sende som privatperson. Jeg har fået den oprindelig fragt dækket af ByOAK, men ekstraregningen som ByOak har lovet de vil betale direkte til PostNord, det har de så ikke betalt og jeg har nu fået en rykker. Sagen er ikke slut. Efter endnu 1 måned, fik jeg den lille vasken tilbage, men vi kan se, at der nu er hak i vasken. Det opdagede vi, da vi løftede vasken op til underskabet. ByOak mente ikke, at de skal dække skaden, da de mener at det er en fragtskade og det meldte vi ikke straks, da pakken blev leveret. Dog var emballagen helt intakt da vi fik den leveret, så vi mener at skaden nok er sket, da ByOak skulle skære 1cm af vasken.
Jeg er stadig i kontakt med ByOak vedrørende den manglende betaling til PostNord og hakket i det lille vask. ByOak har på det sidste ikke været hurtige til at svare og jeg er bange for, at jeg selv skal æde regningen samt leve med hakket.
Vil jeg anbefale ByOak? ikke på nuværende tidspunkt, men håber da, at de tager hånd om de ting der mangler, for selve underskabet og vasken er rigtige flotte.

Reply from By Oak
Fantastisk oplevelse fra start til slut
Fik 1. februar monteret min nye vinreol - stor ros til By Oak igennem hele processen.
Specielt monteringen var en mere besværlig proces end ventet, men både vognmand og montør ydede en stor indsats for at få alt på plads.
Det færdige resultat er blevet som ønsket og forventet :-)
Jeg kan kun give de varmeste anbefalinger til By Oak !!

kanterbånd flader af
Vi har i 2022 købt vores snedkerkøkken af By Oak, og vi så vilde med det. men alle kanterbånd flader af.

Anmeldelse af ByOak køkken oplevelse
Vi har fået leveret en samlet inventar løsning til vores hus og skulle have set mere på B.O. meget sparsomme referenceliste inden vi accepterede.
- èn ting er at lave borde og bænke i gamle planker, en anden ting er at være sælger, direktør, snedker, leverandør, chauffør, "service"afdeling, designer og proffesionelt firma samtidigt.
Jeg som kunde har selv mange års erfaring med montage, inventar og byggeri, så da vi fik et tilbud fra ByOak var der fra starten allerede tegn på, at firmaets personer mangler erfaring, overblik og forståelse for forretningsgangen i branchen, men til at begynde med var tonen løsningsorienteret og vi var trygge ved dem.
Der blev lovet at vi kunne få det lige som vi ville have det, i de bedste materialer ("vandfast MDF", der desværre aldrig er blevet dokumentreret og i mellemtiden har vi oplevet at nogle plader ikke kunne tåle vand), mens snakken vedr. tilbud og levering også lagde op til at der var styr på det.
Opstart:
Kommer man med spørgsmål bliver der længere og længere mellem svarene og mange spørgsmål har vi aldrig fået svar på. Der kan gå op til uger før du hører tilbage fra dem og du skal selv tage kontakt igen og igen.
Der er mange overraskelser undervejs og det er ikke til den sjove side, som overraskelser jo helst skulle være.
Levering og montage kritik:
Ingen af de aftalte deadlines er overholdt, så står du med en elektriker, VVS og en montør, der er planlagt til monteret inventar, så bør du forberede dig på at have stor tålmodighed.
Vil du have ByOak til at montere skal du betale 850 kr. i timen, som er ca. det dobbelte af hvad en montør normalt ca. vil ligge på.
Det får du at vide et par dage før du forventer at de leverer og monterer, som aftalt, og der fik vi travlt med at opsøge anden montør i vores lokalområde.
Da vi valgte at benytte os af en anden montør valgte ByOak istedet at sende alt usamlet, trods det at tegningerne/billederne viste moduler, der var lige til at sætte op.
Det kostede os dobbelt op på montørens tilbud, fordi han skulle bruge det ekstra tid og det var meget tydeligt, at det var gjort i protest.
Havde de selv skulle stå for montagen er der jo ingen tvivl om at de ville samle alt hjemmefra på værksted og så komme og skrue det op.
Tilbud
Efter accept af tilbud bestilte vi lidt småting ekstra og i den forbindelse valgte Byoak at tilføje et stort antal ekstra ting, som de havde "glemt" i det oprindelige tilbud og holdt fast i, at hvis ikke vi accepterede, så leverede de ikke, til trods for, at vi påpegede at linierne allerede står i tilbuddet.
Det var blandt andet håndvaske, som alligevel ikke var med i køkkeninventaret, samt lignende rimeligt relevante dele af en køkkenleverance, der dog forventet var med og som ikke er kommunikeret tydeligt ud inden.
Økonomi & Leverance
Leverancen kom ikke samlet og over en periode på 5 mdr. måtte vi planlægge om, vente igen og i takt med at de fortsat glemte ting og leverede forkerte ting, så blev vi samtidigt krævet for betaling, selvom vi (forud endda) havde betalt for væsentligt mere end hvad de manglede at levere eller hvad manglerne var værd.
Firmaet har ingen egenkapital, så vidt vi kan se, så det er tydeligt at mærke at de presser på hos os, for selv at kunne betale deres UE og sikkert ikke har nogen betalingsaftaler. Det er ubehageligt at blive presset på for relativt store betalinger inden man rent faktisk har modtaget alt og har fået det samlet.
På det tidspunkt hvor leverancen var ca. 1 mdr. forsinket iht. aftale, og der fortsat manglede meget, står man selv og skal omrokere alle andre håndværkere og montører, samtidig med at en stor del af leverancen ikke er ankommet, meget var beskadiget i fragten pga. dårlig pakning og vi havde endnu ikke nået at få en chance for at se om alt var i orden.
Tonen fra ByOak var meget hård og kontant og vi fik at vide, at de ikke ville gøre noget som helst mere, hvis vi ikke betalte over 80% før levering. Her er man som forbruger fuldstændig presset og man føler sig enormt ringe behandlet.
Kvalitet
Vi har undervejs oplevet overraskelser i den dårlige ende ift. hvilken kvalitet By Oak leverer, men får at vide, at det er helt normalt at finér hopper af siderne igen og at man skal lige - stryge skabslågerne?!
Bordplader er for korte på især køkkenø og bagdisk?!
Fejl og mangler bliver skudt på vores montører.
Hvis noget ikke passer er det vores skyld og ByOak er meget sværre at kommunikere med når noget er gået galt. Meget gik galt.
Samlet
Vi vil anbefale andre at gå til en mere erfaren køkkensnedker end ByOak.
Vi har mere end én gang fået at vide at vi var dumme, mærkelige og at vi ikke "hørte efter" når de fortalte os hvordan ting hænger sammen.
Oven i det er det desværre som nævnt svært at kommunikere med ByOak - især på mail - og da de ikke selv kan se disse mange udfordringer og hellere diskuterer, står man tilbage med en meget ærgelig oplevelse.

Reply from By Oak
Det er en meget dygtig unge mand der…
Det er en meget dygtig unge mand der laver de flotteste spejlet som kan sit håndværk, som kan få det smukkeste fra i træet han arbejder med
Høj kvalitet og enestående service
Vi er rigtig glade for vores plankebord som er i høj kvalitet og også får mange komplimenter fra erfarne indenfor tømrer og snedker verdenen. Da vi havde problemer med en fyldning der revnede kom de forbi os og fiksede det. Virkelig fantastisk service og nogle skønne mennesker!