Vi fik i aften 5 retter, som take away. Kvaliteten var i top. Efter hjemkomst (15 min. kørsel hjem i bil) var boller i sandwichene og burger stadig sprøde og det samme var pommesfritterne (imponerende... See more
See what reviewers are saying
Hej Besøgte jer i går lørdag d.25.11 for første gang, en utrolig god og positiv oplevelse fra modtagelse til afsked. Rigtig god mad (julemenu) og dejligt med at personalet er OBS på kunderne så v... See more
Vi var på stedet første gang og det er ikke sidste gang . Dejlig varm mad, super effektiv servering og vi sad udenfor med varmekanoner under solsejl og tæppe , når vi ville bruge dette. Et meget god... See more
6/5 fantastisk mad, betjening og atmosfære. Vi er kommet på caféen igennem mange år og har aldrig kunne sætte en finger på noget. Samtidig er priserne gode. Hvis jeg bliver spurgt hvor man spiser go... See more
Information provided by various external sources
Café Butler er både café og restaurant i hjertet af Aabenraa. Kom ind og få en god mad oplevelse i et inspirerende og uformelt miljø.
Byens bedste mad.
Byens bedste mad.
Maden er altid frisk og lækkert. Personalet er super søde
Mayoen er sindsyg
Mayoen er sindsyg, vil gerne anbefale dette sted. De er super venlige, og jeg vil kraftigt anbefale mayoen, Den er så SINDSYGT god, jeg kan ikke engang leve uden den. Jeg havde det ikke så godt med mig selv, men så smagte jeg Butler's mayo, og det ændrede mit liv. Tak Butler. I har ændret mit liv for altid.
Hyggeligt sted
Lækkert mad , skøn og smilende servering, hyggeligt sted
Fantastisk café i hjertet af Billund
Skøn café med høfligt personale, lækker mad og en rigtig god beliggenhed nær LEGO House.
5 stjerner herfra!🏆
God mad til rimelige priser og…
God mad til rimelige priser og fantastisk betjening - MEGET anbefalelsesværdig
Fra start til slut var mit besøg på…
Fra start til slut var mit besøg på Café Butler en sand fornøjelse. Atmosfæren er varm og indbydende — flot indrettet med en blanding af moderne detaljer og hyggeligt caféstemning. Lokalet både ude og inde giver plads og komfort.
Service: Personalet var super venligt, imødekommende og professionelt. Der var opmærksomhed over detaljerne, og serviceoplevelsen gjorde besøget endnu bedre. Man følte sig velkommen fra det øjeblik, man trådte ind af døren.
Mad og kvalitet: Maden levede fuldt ud op til forventningerne — frisklavet, veltilberedt og med gode råvarer. Portionerne var rigelige, og smagene balancerede perfekt. Alt fra forret til dessert fungerede glimrende.
Pris: Prisen svarer helt klart til kvaliteten. Man får god værdi for pengene — det føles ikke overdrevet dyrt, men man får noget særligt ud af hvert måltid.
Samlet vurdering: Café Butler er et must i Aabenraa. Om det er til en hyggelig frokost, en romantisk middag eller bare en kop kaffe i ro og mag — stedet leverer hver gang. Jeg glæder mig allerede til næste besøg!
---
Hvis du vil, kan jeg lave en anmeldelse som virkelig lyder som dig — med dine ord. Vil du have det?
Virkelig god mad og kanon service.
Virkelig god mad og kanon service.
Hyggelig stemning.
Min kone er fedme opereret og det blev der taget hensyn til.
Kan varmt anbefales vi kommer helt sikkert igen en anden gang
var inde og bestile en bøfsandwich…
var inde og bestile en bøfsandwich idag.
God betjening flinke tjenere og maden var også i top. Ikke sidste gang jeg kommer på besøg
Vi er på ferie i det dejlige…
Vi er på ferie i det dejlige sønderjyske og falder under en gåtur tilfældigt over jeres lille hyggelige sted - og hvor var det bare den bedste beslutning vi tog at besøge jer!
Vi fik et bord med det samme!
- kanon & hurtig betjening, skønne smil og lækker atmosfære - og absolut skøn mad, som vi i øvrigt fik lynhurtigt serveret!
Vi gik fra jer med fyldte maver, tilfredse og en følelse af velvære som gjorde at jeg bare var nød til at gå ind og lave en anmeldelse af jer - velfortjent 5 stjerner herfra!
Er vi på ferie hernede igen, eller besøger vores familie, så er der stor sandsynlighed for at vi svinger indenom igen!
Tak for en dejlig oplevelse, for god og professionel service og absolut for dejlig mad!
mojn ❤️
Super frokost
Rigtig lækker Butler salat.
Venlig betjening.
Kan anbefales.
Flot cafe med lækkert udvalg i…
Flot cafe med lækkert udvalg i menukortet. Altid god service 🥰✨️ Klart min favorit cafe i byen!
God betjening
God betjening, dejlige omgivelser, smukt julepyntet og ikke mindst en dejlig sandwich. Ikke vores sidste besøg
Hyggeligt sted
Hyggeligt sted. Jeg fik burger med pommes frites.
Pommes frites var næsten uspiselige pga. alt for meget salt
Var ind og spise den 2-10-24 virkelig…
Var ind og spise den 2-10-24 virkelig god mad og betjening i hygelige omgivelser kan virkelig anbefales
M.v.h. Henrik og Mette
Tak for en super god dag :)
Tak for en super god dag :)
Vi var i byen denne weekend og faldt over caféen til frokost. Super godt personale og mad. En stor ros til hele teamet . Var så godt vi mange steder kunne lære af jer. Tak
Jeg fik mad fra butler til min…
Jeg fik mad fra butler til min fødselsdagsfest. Det var super lækkert og rigeligt med mad. Alle mine gæster roste maden. Virkelig en god oplevelse der varmt kan anbefales.
6/5 fantastisk mad
Samtidig er priserne gode.
Hvis jeg bliver spurgt hvor man spiser godt i Aabenraa nævner jeg altid Café Butler. Jeg fortæller samtidig, at man evt. skal ringe og reservere, da det er et meget populært sted - af gode grunde.
Reservering!
Når man ringer efter reservering af bord, siger de at de ikke kan sige om der er eller ej. Da vi ankommer til caféen er der plads og de siger vi SKAL sidde indenfor, servicen er ringe og maden er ihvertfald ikke pengene værd. Hellere find et andet sted at spise.
Virkelig en behagelig oplevelse
Virkelig en behagelig oplevelse. Lækker frisk mad til en god pris . Servicen er i top, smilende og søde personale. Et sted hvor man ikke lige kan komme ind fra gaden uden lidt ventetid pga travlhed, men det er ventetiden værd. Kommer helt sikkert igen hvis vi kommer på de kanter igen.
Rigitg godt
Super fin mad, smager rigitg godt. En helt perfekt postion mad, for mit vedkommen.
Personalet er meget søde og høflig