Vi blev smidt væk
Vi blev smidt væk for at låne toilettet. der blev sagt at vi skulle bakke tilbage og vi måtte ikke side udenfor hellere. der sad kun hankøn og ingen andre af os piger måtte komme ind
Café Hytten i Marielyst er en hyggelig, lille café beliggende i Marielyst 'gågade' kun 500 meter fra en af Danmarks dejligste strande. Caféen byder på lækre burgere, sandwiches, hotdogs, parisertoasts, flæskestegssandwich, bøfsandwich samt øl,sodavand, vand, kaffe og te med enten nybagte vafler eller dagens hjemmelavede kage. Vi har en lille 'gårdhave' som vi hele tiden arbejder på at blive mere og mere hyggelig og vi ønsker at vore kunder føler sig afslappede i vores lille café.
Marielyst Strandvej 59c, 4873, Væggerløse, Denmark
No recent history of asking for reviews
Hasn’t replied to negative reviews
Vi var blevet anbefalet stedet af 2 kollegaer.
Det levede til fulde op til anbelingerne. Sød og venlig betjening. Hurtig servering. Burgerne var fantastiske. Altså en god lækker burger saftig og dejlige pomfrits til.
Klart anbefales værdigt
Kommer helt sikkert igen
Superlækker mad og sød betjening. Kom ind uden bordbestilling, og selv om der var travlt, fik vi både hurtigt bord, hurtig betjening og hurtig brandvarm mad. Super velsmagende burger af gode råvarer. Overværende rengøring af nabobordet - den var også i top. Vi kommer helt sikkert igen.
Spist der mange gange. Altid lækkert med god smag, friske råvarer og venlig betjening. Oplevelsen har altid svinget mellem 4 og 5 stjerner.
Pepsi Max på drikkekortet ville dog ikke trække ned 😊.
Blandt Marielysts spisesteder leverer ‘Hytten’ i særklasse en kvalitet, som skiller sig ud! Vi 4 voksne nød den lækreste frokost bestående af flotte rejer, hønsesalat, laks og flæskesteg samt tunsalat og sandwich serveret med hjemmebagt brød og rigtig god service i hyggelige rammer.
Kan anbefales!
Altid mega go mad og fantastisk betjening 💪 Store portioner og fornuftige priser 😁
Klart vores stamsted på Marielyst hvor man altid har lyst til a komme tilbage 😁
Cafe Hytten laver fantastisk mad. Vi vender altid tilbage igen igen. Selvom det er mange spisesteder på Marielyst. Alt er hjemmelavet. Hønsesalat, rotesseri-kyllinger, flæskesteg mm. Og det er rigeligt med mad pr. Potion. Alt kød er Freygaard-kød fra Finland. Og vi er bare helt almindeluge turister, men Cafe Hytten fortjener 5 stjerner- ikke mindst for den framragende betjening🤗
Helt fantastisk oplevelse, tror ikke der gik mere end et par minutter efter vi havde bestilt så kom de med vores drikkevarer og maden kom hurtigt efter. Maden og størrelsen var rigtig god min mor spiste helt op for første gang, personalet var alle smilende og venlige, og stemningen var god. Vil bestemt komme tilbage næste gang jeg er i Marielyst:-)
8 personer til middag på Café Hytten. Top engageret service, fantastisk kylling og perfekte burgere. Det kan varmt anbefales.
Fantastisk betjening nærvær og lyttende personale, skøn mad og drinks helt klart et gensyn værd
Vores absolutte stamsted på Marielyst. Fantastisk kvalitetsmad og dejlig nærværende betjening. De bedste fritter👌👌👌Denne cafe skiller sig virkelig ud ift kvalitet og service.

Reply from Café Hytten
Virkelig god mad og utrolig venligt og kompetent betjening. Dejligt at være på en restaurant hvor tjeneren tager sig af gæsterne og gør måltidet til en oplevelse.
Tak for mad 😀👍

Reply from Café Hytten
Lækkert og friskt, hyggelig café og rigtig venlig betjening.