Jakobsen&Co Reviews 21

TrustScore 2.5 out of 5

2.3

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Hyggelig cafe. Dejlig stemning og virkelig god kaffe. Jeg spiste en friteret skrubbe med rejer til frokost. Det smagte rigtig godt og så meget indbydende ud på tallerkenen. Jeg blev betjent af en... See more

Rated 1 out of 5 stars

Var der sammen med en veninde. Det var en virkelig dårlig service, bestilte en menú, fik forretten efter 20 minutter derefter gik der en hel time inden hovedretten, og derefter endnu det meste af en... See more

Company details

1. Restaurant

Information provided by various external sources

CAFÉ VIGGO en klassisk café ved åen i århus

2.3

3-star
2-star
1-star

Ventede 40 min på bestilling

Min kæreste og jeg bookede bord til 10:30, for at få brunch. Vi ankom 10:20 og og havde glædet mig super meget. Vi blev henvist til en bord, og fik menukort, som skulle krydses af. Da der var gået 20 minutter, gik jeg op til skranken for at spørge om man selv skulle afleveret, hvortil personalet svarede at de ville komme og tage dem. Vi ventede yderligere 20 minutter, og der skete intet. Vi besluttede os for at gå efter at have ventet i alt 40 minutter på at vores bestilling blev taget. Tør slet ikke tænke på hvor lang tid vi skulle have ventet, hvis ikke vi var gået. Det kunne være en ide at sætte mere personale på sådan at kunderne ikke skal vente så lang tid… I kan gøre det bedre

December 22, 2025
Rated 1 out of 5 stars

God mad og søde tjenere – men ubehagelig oplevelse med medarbejder

Jeg var på caféen i formiddags sammen med en veninde og vores to babyer (ca. 5 måneder gamle). Der var ikke mange gæster, og vi satte os i et hjørne for at sidde lidt roligt. Kort efter kom en medarbejder og satte sig i samme område med sin bærbare, hun så ud til at arbejde for caféen.

Hun kom flere gange med stikkommentarer om, at vi fyldte meget, og at vores babyer larmede. Kommentarerne blev sagt som “jokes”, men de var tydeligvis ikke venligt ment, og det fik os til at føle os meget utilpasse. Vi forsøgte at tage hensyn, men det var tydeligt, at hun helst ikke ville have os der.

Det skal dog siges, at tjenerne var super søde og gjorde det rigtig godt, og maden var udmærket. Oplevelsen handler udelukkende om den medarbejder, der sad i hjørnet, og som desværre ødelagde stemningen for os.

Man skulle ellers tro, at småbørnsfamilier var velkomne en onsdag formiddag, især på en café, der serverer burgere og pomfritter, og som ikke ligefrem er en Michelin-restaurant. Der var heller ikke mange mennesker, så vi blev overraskede over den negative stemning.

Vi skyndte os at spise og gå, hvilket var ærgerligt, for vi havde egentlig glædet os til et hyggeligt cafébesøg. Desværre følte vi os ikke velkomne, og vi kommer nok ikke igen.

October 22, 2025
Rated 2 out of 5 stars

Hår i maden, beskidt glas og tør bøf

Var der til frokost forleden da beliggenheden var lækker lige ned til åen.
Vi satte os udenfor og blev betjent af en tjener efter nogle minutter. Jeg bestilte en Viggo burger og min veninde moules frites. Vi får vores drikkevare og jeg kan se mit glas er beskidt, jeg påpeger det til tjeneren der giver mig et nyt. Vi får så vores mad, kan se med det samme at chillimayoen jeg bestilte til fritterne havde stået for længe uden at være dækket til - den havde en slags mørk hinde over sig som jeg kunne se kokken havde forsøgt at skrabe væk.
Efter er par bider af burgeren med en meget tør bøf finder jeg et hår.

Vi påpeger det til tjeneren der siger hun ville give os nogle procenter - jeg får 25% på burgeren, det er vel altid noget.

Generelt ret kedelig og middelmådig mad til prisen -selv hvis jeg ikke havde fået hår i munden.

August 1, 2025

God betjening

Hyggelig cafe. Dejlig stemning og virkelig god kaffe.
Jeg blev betjent af en smilende, imødekommende og kompetent tjener. Hun kom flere gange og spurgte om alt var som det skulle være.
Jeg kommer helt sikkert igen :-)

March 14, 2025
Rated 1 out of 5 stars

Vi sad og ventede over 45 min efter…

Vi sad og ventede over 45 min efter bestilling på en pasta og en Viggo Burger. Bøffen i burgeren havde ikke “levet” længe. Burgeren var tør, kedelig og så gennemstegt at der intet saft var i den.
Dårlig oplevelse

October 15, 2024

Intetsigende

Aarhus festuge, så alle tjenere kæmpede en brav kamp mod uret - og derfor 2 stjerner. Maden var intetsigende og vinmenuen næsten ligeså. Og vi fik ingen information om, hvad vi fik. Pga. ventetiden blev vi kompenseret med et glas vin, som man så havde sat på regningen ……. og som vi bad om refusion af. Alt i alt ikke den bedste mad, vin eller service-oplevelse.

September 7, 2024

Virkelig dårlig oplevelse.

Virkelig dårlig oplevelse.

Måtte først vente længe på betjening, selvom der ikke var travlt. Vi fik tre chickenburgere, og de var alle for ringe. Kylling og bacon var totalt overstegt - crisp er jo fint, men det hele var mørkebrunt, hårdt og tørt. Og på samme vis med fritterne... totalt hårde og tørre. Hvor svært kan det lige være med fritter? Specielt når man betaler så meget for så lidt.

Vi spurgte også om tæpper - men den første tjener glemte os. Og da vi skulle betale, var det igen vanskeligt at få kontakt til tjeneren, der stod ved sin "station".

Så... alt i alt en totalt overpriced og dårlig oplevelse. Selv til den halve pris, havde det været for ringe.

July 15, 2024

Fraværende service & kold mad

Lang ventetid som resulterede i en kedelig kold pastaret.
Efter at have gjort tjeneren opmærksom på det, fik vi to nye portioner, som var lige så kedelige dog varme og derfor spiselige.
Den ene stjerne gives, fordi maden efter andet forsøg faktisk var varm.

December 28, 2023

Ingen service, lang ventetid

Lang vente tid på at få taget vores bestilling. 20 minutter ventetid på drikkevare og 30 minutter ekstra for at få maden. Som mildesttalt var middelmådig (brunch)! Det bliver et nej tak fremover herfra. Servicen var ikke eksisterende.

November 20, 2022
Rated 1 out of 5 stars

På caféen til et let måltid

På caféen til et let måltid. Da vi fik regningen var priserne højere en i menukortet. Betjening fastholdt at vi skulle betale den højere pris, og at der var fejl i kortet. At betale den højere pris blev nægtet, med besked om, at hvis de fastholdt, måtte de jo kontakte politiet, for betalt iht. regningen ville vi ikke. Efter yderligere lidt diskution blev regningen tilrette, dog med besked om, at betjeningen, der var en sagesløs studerende (hendes ord) fulgte sig voldsomt krænket over den ubehagelige oplevelse, og at vi burde holde os væk derfra. Det sidste behøvede hun ikke bede os om.

September 4, 2022
Rated 1 out of 5 stars

Hvis jeg kunne undlade stjerner så…

Hvis jeg kunne undlade stjerner så havde jeg ihverfald ikke givet en eneste stjerne!
Virkelig dårlig oplevelse. Jeg har flere gange været forbi Viggo og har aldrig nået at bestille før jeg beslutter mig for at tage mine ting og gå det har altid skyldes jeres måde at behandle kunder på. Sikke dog nogle medarbejder i har! Mangel på respekt og service!.
Jeres service er lige til at brække sig over!.
Igår ville jeg give det endnu en chance og tænkte vi kommer forbi og drikker noget varmt. Vi sad og ventede på at få menukort og ingen kom på trods af de gik forbi flere gange men vi blev total ignoreret. Der kom en gruppe og satte sig lige overfor os og lige efter de sætter sig så er menukortene klar til dem. Der kom så også 2 herre kort tid efter og satte sig bag os og bum så var menukortene klar til dem så jeg vælger at tage fat i hende der betjente dem og spurgte pænt om vi kan få menukort hvor jeg bliver mødt af det mest uhøflige menneske! Hun rullede øjne af os svarede “ja” med en rigtig grim attitude og vendte sig om igen.. Vi vælger så at tage vores ting og gå mod sidewalk. Jeg vil aldrig som aldrig finde mig i den slags opførsel og attitude jeres personale har! Føj siger jeg bare!. Heldigvis fik vi meget god service hos sidewalk altid imødekommende og smilende medarbejder.
Aldrig mere Viggo igen fra min side og min veninders/families side.

May 8, 2022

Virkelig dårlig service

Laaaaaaang ventetid både på at få lov at bestille og på at få maden. Meget uhøflig tjener der virker totalt ligeglad. Bøffen i vores pariserbøf var nærmest forkullet, og der var ingen der gad at spørge om vores mad var som den skulle være.
Vi kommer der ikke mere.

November 12, 2021
Rated 1 out of 5 stars

Laaaaang ventetid på maden.

Var der sammen med en veninde.
Det var en virkelig dårlig service, bestilte en menú, fik forretten efter 20 minutter derefter gik der en hel time inden hovedretten, og derefter endnu det meste af en time inden desserten. Ialt over 2 timer oveni var maden totalt saltet. Kommer aldrig igen, kan ikke anbefales.

October 3, 2021

Kedeligt mad

Sød tjener, men maden var elendig. Vi fik brunch, de mindste skåle, tørt brød og generelt kedeligt mad. Øv…

July 18, 2021

Uspiselig hovedret

Vi fik snegle til forret, som var udmærkede. Hoveretten til os begge var Steak af kalvebavette. Det lækreste mære kalvekød, som var totalt ødelagt pga. vild oversaltning. Der måtte en tår øl til at skylle hver bid ned med. Den kvindelige tjener spurgte efter 5 minutter om alt er som det skal være, og vi sagde det som det var. Hun svarede at det var hun ked af, men at det kunne hun ikke gøre noget ved. Da vi havde spist halvdelen måtte vi opgive, og vi kaldte på tjeneren og bad om regningen. Nu tilbød hun os at vi kunne få en ny portion, men ...Nej tak. Vores appetit var ødelagt. Da regningen kom havde hun sendt en anden kollega med den. Hun turde ikke selv komme med den.

July 23, 2020
Rated 1 out of 5 stars

Meget dårlig oplevelse og dårlig service efterfølgende!

Jeg besøgte stedet, til brunch, sammen med min lillesøster som er veganer. Vi spurgte meget venligt om de forskellige ting kunne laves uden kød. Tjeneren sukkede og viste tydeligt sin irritation. da maden kommer er der kød i min søsters mad og vi spørger derfor venligt om det kan lade sig gøre at få noget nyt. Igen en MEGET grov og uforskammet attitude fra tjeneren som himler med øjnene og sukker, inden hun tager maden fra tallerkenen med fingrene og går ud og bytter det! Det var en decideret dårlig oplevelse da vi følte at vi var til besvær og ikke var velkomne. Det lagde i den grad en dæmper på en hyggelig dag med mine søstre! Efterfølgende kontaktede jeg cafeen for at ytre min utilfredshed, men har siden INTET hørt. Lidt mærkeligt når stedet selv sender et spørgeskema ud, med den begrundelse at de gerne vil forbedre deres service!! Jeg er enormt ked af at få sådan en behandling og er virkelig overrasket over hvordan man kan behandle gæster som kommer med et smil på læben på denne måde! Vi forlangte ikke noget og spurgte hver gang tjeneren meget venligt, for netop ikke at være til besvær! Øv :(

June 27, 2016
Rated 5 out of 5 stars

Super hyggelig atmosfære og lækkert mad

Min kæreste og jeg var derinde og spise en aften for første gang, men bestemt ikke den sidste. Vi fik en lækker meget velsmagende forret med tigerrejer samt en hovedret bestående af en chiliburger med løgkompot, god steak, grønt, chiliaioli og andet lækkert. Man kunne smage og se at det var lavet fra bunden og begge retter virkede innovative og lidt særlige i forhold til nogle andre caféers mad. Servicen var også i top med en super venlig og meget opmærksom tjener og atmosfæren var kanon hyggelig med lidt musik i baggrunden, lige tilpas. Vi vil meget gerne komme igen.

January 17, 2014

Is this your company?