Carchange

Company details

Contact info

Rated 1 out of 5 stars

Jag vill härmed uttrycka min…

Jag vill härmed uttrycka min fullständiga upprördhet och besvikelse över det nyligen köpta fordonet Volkswagen Multivan, som visat sig ha allvarliga och många mekaniska och elektriska defekter. Fordonet, som köptes under förutsättningen att det var i gott skick, har tydligt visat sig vara i ett mycket sämre skick än vad som utlovades. Jag har blivit lurad och vilseledd vid detta köp, vilket är helt oacceptabelt.
Efter en noggrann genomgång har allvarliga problem i motor, bromssystem, luftkonditionering och elektroniska moduler identifierats, vilket visar på det beklagliga skicket hos fordonet. De nödvändiga reparationerna för att göra fordonet säkert och användbart innebär kostnader som uppskattas till mellan 80 000 och 100 000 SEK, en oacceptabel summa för en kund som förväntade sig att köpa en bil i rimligt skick.
Det är uppenbart att de befintliga problemen är strukturella och klart existerade innan köpet, vilket indikerar en brist på transparens och ett potentiellt dåligt uppsåt vid försäljningen av detta fordon. Dessa allvarliga fel nämndes aldrig före köpet, vilket tyder på ett avsiktligt undanhållande av fordonets verkliga skick.
Eftersom jag inte har fått några tillfredsställande lösningar överväger jag nu rättsliga åtgärder för bedrägeri i försäljningen, med målet att återfå min investering och kräva de nödvändiga reparationerna eller en fullständig återbetalning. Jag kräver ett omedelbart svar och en ärlig vilja att lösa denna situation.
Avar från

Jag ska

July 17, 2024
Advertisement

CAR CHANGE ÖREBRO SKAM

Var till Car Change i Örebro och vi bokade in ett möte för att titta på en Volvo v60. Där säljaren meddelar att det är garanti på motor och växellåda på 6 månader, vilket låter väldigt seriöst tycker jag. Men efter 1 vecka så börjar bilen varna över att kylar vattnet börjar bli lågt. Vi tänkte inte mer på det utan fyllde på. Men efter 2 veckor igen så började lampan lysa igen, och vi fyllde på åter igen. Sen efter någon vecka till så lyser den igen. Vi försöker få kontakt med företaget men efter 1 veckas försök så fick vi svar att Car Change Örebro har gått i konkurs och att dom kan inte hjälpa oss med problemet, ändå så tyckte vi att den vi pratade med i telefonen lät som den säljaren som vi hade vid bilköpet.
Sen efter någon dag ringer den säljaren vi hade och han säger att han skulle ringa upp igen, men det har gått 2 veckor och vi har inte fått något samtal än.
Sånt oooootroligt dåligt företag att lura folk på bilar alltså!!!!
När vi väl köpte bilen så sa säljaren också att vill ni sälja bilen igen så hör av er till mig för denna bilen är otroligt fin.
Ska lämna in bilen på verkstad och se om kylaren ”bara” läcker någonstans i en slang eller om hela kylaren måste bytas. Vilket kommer kosta drygt 10 tusen. Då blir det nog och ta detta längre upp och få hjälp av Konsumentverket för att häva köpet helt enkelt…..

August 26, 2024
Rated 1 out of 5 stars

Köpt begagnad bil med 6 månader garanti…

Köpt begagnad bil med 6 månader garanti på motor och växellåda inskrivet i köpeavtalet.
Efter 4 månader tänds motorlampan, lämnar in på märkesverkstad för kontroll och de konstaterar att kamkedjan är uttänjd och kan närsomhelst gå av som skulle resultera i totalt motorhaveri.
Den måste bytas omedelbart och detta kostar mig 27.000 kr att reparera.
Ringer upp bilfirman Car Change i Örebro och frågar vilket ansvar de tar i garanti-frågan.
Chefen där svarar att de inte lämnar garanti på enskilda slitdelar och att det anses som normalt slitage.
Alla dessa delar som en motor består av blir ju tillsammans just en motor och på den har jag ju fått 6 månader GARANTI och ska ju därför gälla som ett garanti ärende.
Bilfirman vill inte ta något ansvar och jag får ta hela kostnaden för att reparera bilen.
Låt bli då att lämna GARANTI på era bilar om ni ändå tänker snacka bort allt ansvar när något händer eller går sönder.
Helt klart en oseriös bilhandlare som inte vill höra talas om något som heter garanti efter att man skrivit på köpeavtalet.

October 2, 2024

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Learn about Trustpilot’s review process.

Here are 8 tips for writing great reviews.

Take a closer look