Catessentials Reviews 2

Company details

1. Pet Supply Store
  2. Pet Store

Written by the company

Wij zijn gepassioneerd over katten en alles wat hen gelukkig en gezond maakt. Ons assortiment omvat een breed scala aan hoogwaardige kattenartikelen, zorgvuldig geselecteerd om aan de behoeften van zowel katten als hun eigenaren te voldoen. Bij Cat Essentials weten we hoe belangrijk het is om je kat de beste zorg en aandacht te geven. Daarom bieden we een uitgebreide collectie producten aan. Onze missie is om het leven van katten en hun eigenaren te verrijken door producten aan te bieden die zowel functioneel als aantrekkelijk zijn. We streven naar de hoogste kwaliteit en selecteren alleen de beste items, zodat je kat zich gelukkig en gezond voelt. Bij Cat Essentials draait alles om de liefde voor katten. We zijn er trots op om een merk te zijn dat de band tussen katten en hun eigenaren versterkt. Onze toewijding aan excellentie en onze passie voor katten maken ons de ideale keuze voor iedereen die zijn kat het beste wil bieden. Ontdek ons assortiment en ervaar zelf waarom Cat Essentials de favoriete bestemming is voor katteneigenaren die alleen het beste willen voor hun geliefde viervoeters.

Contact info

3-star
2-star
1-star

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Rated 5 out of 5 stars

Erg blij met mijn bestelling

Erg blij met mijn bestelling. Ik heb een Pino voer en drink bak gekocht voor mijn katten. Staat erg leuk bij mijn interieur. Ziet er lux uit. Snelle levering en goede klanten service! Erg tevreden!

July 3, 2024
Unprompted review
Catessentials logo

Reply from Catessentials

Super om te horen! Hartelijk dank voor deze waardering.

Advertisement
Rated 5 out of 5 stars

Cat Essentials is echt een topbedrijf

Cat Essentials is echt een topbedrijf als het gaat om luxe kattenproducten! Ik heb onlangs een paar voerbakken en haarborstel voor mijn kat gekocht en ik ben super tevreden. De kwaliteit van de producten is uitstekend. Mijn kat lijkt er ook erg van te genieten, wat natuurlijk het allerbelangrijkste is.

Wat me ook opviel, was de uitstekende klantenservice. Ze reageren snel op vragen en zijn erg vriendelijk en behulpzaam. Daarnaast waren mijn bestellingen netjes verpakt en de volgende dag geleverd.

Als je je kat echt wilt verwennen met luxe en stijlvolle producten, kan ik Cat Essentials van harte aanbevelen. Het is misschien iets duurder dan gemiddeld, maar de kwaliteit en service maken het helemaal waard!

June 10, 2024
Unprompted review
Catessentials logo

Reply from Catessentials

Super om te horen, Glenn! Een beoordeling om verlegen van te worden.

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Take a closer look