Chauffeurdeluxe Reviews

4-star
3-star
2-star
1-star

No history of asking for reviews

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

All reviews

6 reviews in the last 12 months

Write a review

We perform checks on reviews

OPLICHTING

OPLICHTING. Nooit benaderd. Vooraf betaald en nooit een chauffeur gezien. Geen contact meer mee te krijgen. Als we vragen naar ons geld wordt dit gelijk afgewezen. Dit bedrijf zou niet mogen bestaan.

Advertisement
Rated 1 out of 5 stars

Chauffeurs niet komen opdagen, geen terugbetaling en slechte communicatie

Zeer slechte ervaring met dit bedrijf. Wij hadden twee chauffeurs geboekt die om 23:30 aanwezig zouden zijn, maar deze zijn nooit op komen dagen. Na ruim een uur wachten en meerdere pogingen tot contact hebben wij zelf moeten rijden.

Het bedrijf blijft achteraf volhouden dat de chauffeurs er “gewoon stonden”, maar kan dit op geen enkele manier onderbouwen. Daarnaast wordt een terugbetaling direct geweigerd.

Onprofessioneel en onbetrouwbaar. Absoluut niet aan te raden.

Opgelicht

Wij zijn ontzettend opgelicht afgelopen zaterdag. 2 chauffeurs besteld en betaald (€400,-) en zijn niet op komen dagen. Stonden daar met 15 man en 2 busjes. Hebben 70 minuten gewacht en steeds kwam er een andere smoes waarom ze er nog niet waren. Ze komen ons geen centimeter tegemoet en willen dat we er een zaak van maken (letterlijk reactie: beste direct een zaak aanspannen s.v.p.). Wat een oplichters en zeer klantonvriendelijk.

Rated 1 out of 5 stars

Zaterdag hadden wij via Chauffeur de…

Zaterdag hadden wij via Chauffeur de Luxe twee chauffeurs geboekt voor een rit naar huis voor een groep van 15 personen.

Op hun website wordt bij de privéchauffeurdienst nadrukkelijk punctualiteit en “altijd op tijd” vermeld.

Om 23:15 uur werd telefonisch aangegeven dat de chauffeurs er binnen ongeveer 15 minuten zouden zijn. Daarna hebben wij meerdere keren contact gehad met de chauffeur, waarbij de aankomsttijd telkens verder werd uitgesteld.

Om 00:20 uur waren de chauffeurs nog steeds niet aanwezig. Omdat wij met 15 personen stonden te wachten en wij echt naar huis moesten, waren wij uiteindelijk genoodzaakt zelf vervoer te regelen en zelf te rijden.

De geboekte dienst is daarmee niet geleverd.

Oplichters

Oplichters, kwamen niet opdagen en allemaal smoesjes aan de telefoon. Stonden we fijn met twee bussen. Zogenaamd had hun chauffeur autopech…. Kwamen met 0 oplossingen, dramatisch.

Advertisement
Rated 1 out of 5 stars

Onbetrouwbare betaling en gebroken afspraken bij Chauffeurdeluxe

Ik heb als ZZP’er voor Chauffeurdeluxe gewerkt en zou €28 per uur krijgen, plus volledige vergoeding van mijn reiskosten. Mijn werkdagen waren 8,5 uur, wat neerkomt op €238 exclusief reiskosten. Ook was afgesproken dat ik betaald zou worden vanaf het moment dat ik mijn huis verliet tot mijn terugkeer.

Helaas heb ik slechts €86,94 ontvangen. Ondanks meerdere pogingen om contact op te nemen via telefoon en WhatsApp, krijg ik geen reactie. Dit is erg teleurstellend en niet hoe je met professionals omgaat. Ik hoop dat ze alsnog hun afspraken nakomen, maar op basis van mijn ervaring kan ik dit bedrijf niet aanbevelen!

Ik heb alle afspraken die zijn gemaakt op de app staan!

January 11, 2025

Is this your company?