Ikke noget der! Hvis der er en defekthed på en vare, går der ikke langtid før der er en reservedel sendt afsted fra ham! Det er virkelig god service, og har endnu ikke været skuffet over den... See more
See what reviewers are saying
Har handlet der flere gange. Altid hurtig service og hjælpsomme vejledninger der gør det hele 17 gange sjovere at handle her. Faktisk det eneste sted jeg anbefaler (har også brugt Lisbeth fra PCV, men... See more
Fremragende service. Lige fra min første PS2 for år tilbage til den wii jeg fik chippet den anden dag, har ChipDK ydet en suveræn service. Wii afsendt med postDK til chipDK mandag, Wii tilbageleveret... See more
Jeg handler ofte hos Chipdk.dk og på trods af de lave priser så fejler kvaliteten intet - der sjældent udsolgt af det jeg skal bruge og jeg får altid mine ting som aftalt :) udvalget er forhold... See more
Information provided by various external sources
Salg af wii med bootchip, playstation 2 og playstation 3, nds, konsoller games tasker og addons
Duevej 17, 3550, Slangerup, Denmark
- an@chipdk.dk
- www.chipdk.dk
Ikke noget der
Ikke noget der!
Det er virkelig god service, og har endnu ikke været skuffet over den behandling man har fået af ham!
MVH
EFClausen.dk
Troværdige
Jeg har købt mange vare hos chipdk.dk
Og har kun gode oplevelser med dem,
Varerne er der hurtigt og altid høj kvalitet!
Jeg vil bestemt være en fremtidig kunde!
Super service og varer.
Selv når det går galt og posten f..... det hele up. Så står de på hovedet for at finde en løsning. Og straks har men en ny pakke. Kan kun sige super service. Tak :D
Fantastisk service!
Jeg har handlet der nogle gange efterhånden, altid uden problemer.
Denne gang købte jeg et nyt batteri til en iPhone 4s, men efter montering viste det sig desværre at der var et kompatibilitetsproblem.
Jeg skrev til ChipDK, og fik svar hurtigt efter, hvor der stod at jeg bare skulle oprette en sag på sitet, så ville de sende et nyt batteri, og jeg skulle ikke bruge tid på at sende det gamle batteri retur.
Det viste sig desværre at det var det samme problem med det nye batteri (så det kan lige så vel være at problemet ligger ved den iPhone jeg monterer batteriet i), men skrev til dem at jeg gerne ville have pengene retur, i stedet for at prøve endnu et batteri - intet problem, pengene er nu på vej til min konto.
Det er virkelig super service, og jeg vil til enhver tid anbefale at handle hos dem!
fuld tilfredshed.
har kun oplevet god service og er hjælpsom med at forklare tingene,hvis jeg har haft nogen spørgsmål,og har aldrig haft problemer med vare der er købt der ..
keep the good work :-)
Hurtig levering, super service, gode produkter!
Chipdk leverer altid hurtigt, har man evt. spørgsmål til tingene går det stærkt med, at få svar. God betjening, lave priser, gode produkter. Chipdk kan varmt anbefales!
Langtids retur
Bestiller altid ved chipdk og er meget tilfreds. Udover hvis en varer er defekt så tager det en krig før der sendes en ny, da man først skal ind på nettet og lave en returodre og derefter sende den, også vente på ny. Lang tid når man har en kunde som skal undværer sin telefon.
Hurtig og godt :)
Chipdk kan stærk anbefales :) altid hurtigt, høfligt og godt betjening. Og lavere priser skal man lede længe efter :))
Effektiv og hurtig levering, pålidelig selv når der opstår problemer.
Nem bestilling, hurtig levering og selvom jeg har haft uheldige oplevelser med nogle produkter, så har Chipdk hurtigt sendt nye.
Altid varer i god kvalitet!
udvalget er forholdsvis bredt, og det dækker det meste som jeg og eller min familie smadrer på vores iPhones
- Før i tiden handlede jeg på ebay - men vil hellere støtte en dansk virksomhed med lave priser!
Super service,hurtig levering,perfekte vare hver gang
har flere gange handlet ved Chipdk og hver gang er varen kommet frem som aftalt,har ikke en eneste gang haft problemer med varen, selv om vi her har med en vare at gøre som kan være følsomme hvis ikke man har forstand på at håndtere dem.
Rigtig god service!
Har handlet hos Chipdk i flere år nu, og der har aldrig været noget. Og de har super priser!
Kan klare anbefale dem!
Super service og billigt!
ChipDK er en super side at købe Iphone reservedele! Kan anbefales 100%
Gode priser, hurtig levering, klasse support!
Der er efterhånden mange forskellige steder, hvor man kan få repareret sine telefoner og hvor man kan købe sine reservedele.
Hos ChipDK fungerer det hele bare meget godt og upåklageligt. Der er lynhurtig levering af de billige varer efter betalingen, og har man en forespørgsel, er der respons inden man når at opdatere sin mail.
100 % troværdig hjemmeside og en konkurrencedygtig virksomhed, som varmt kan anbefales.
første gang jeg har oplevet fejl
Har tidligere bestilt iphone skærme hvor alt har været som det skulle være, det skal i sku have.
Men så bestiller man en iphone 4 skærm, montere den, tænder mobilen og så flimre skærmen, det er sku træls, og specielt når der ikke er garanti og/eller 14 returret, fordi emballagen er brudt, og så må man åbenbart bare stole på at den test der skulle være lavet, var fejlfri.
Super webshop
Bestilte en god stak dele, de blev afsendt så hurtigt som muligt og modtog alt som lovet dagen efter. Helt sikkert ikke sidste gang jeg har bestilt herfra.
super leveringsservice
Jeg har efterhånden købt en del NDStt kort hos Chipdk med hurtig levering hver gang. Og da jeg fik et kort som havde en fabrikationsfejl, fik jeg bare tilsendt et nyt straks da jeg sagde det ikke virkede. Rigtig god service..