Christians Anlæg A/S Reviews 7

3-star
2-star
1-star

Rated 1 out of 5 stars

De skulle ligge fjerne gamle fliser og…

De skulle ligge fjerne gamle fliser og undvige vore terrasse, det var ikke noget problem, de var professionel dage de. Ok det var lidt dyrt 70.000kr
Der har været klaget flere gange over det, og nu også på sms, så får man bare besked om der er gået mere end 6 måneder så de retter ikke op på fliserne 😡😡😡

April 24, 2026
Advertisement

1 stjerne – Meget dårlig oplevelse

Det hele startede egentlig meget normalt. Firmaet skulle bare komme og lægge fliser i min indkørsel. Vi havde aftalt en dato, og de dukkede op tidligt om morgenen med en varevogn og en masse værktøj. Jeg tænkte, at det nok skulle blive en hurtig og professionel opgave.

Men allerede efter et par timer begyndte tingene at virke mærkelige. De efterlod affald over hele haven, cigaretskodder i blomsterbedet og værktøj liggende midt på græsplænen. Fliserne blev lagt skævt, og flere af dem vippede, når man gik på dem.

Senere på dagen opdagede jeg, at ting inde fra huset var forsvundet. Først lagde jeg mærke til, at alt bestikket fra køkkenskuffen var væk. Da min kone kom hjem, opdagede hun også, at flere af hendes ting fra soveværelset manglede. Det var en meget ubehagelig oplevelse.

Da jeg forsøgte at tale med arbejderne om det, trak de bare på skuldrene og sagde, at de ikke vidste noget. Kort efter pakkede de deres ting og kørte, selvom arbejdet langt fra var færdigt.

Resultatet er nu en halvfærdig indkørsel med skæve fliser og en meget dårlig oplevelse. Jeg kan desværre ikke anbefale dette firma til andre.

September 25, 2025
Rated 1 out of 5 stars

Jeg skulle have lagt fliser i min…

Jeg skulle have lagt fliser i min indkørsel, en af arbejderne spurgte mig med en rigtig træls tone om di måtte bombe mit toilet, jeg tænkte at han bare mente om han måtte låne det så efter kort overvejelse lod jeg ham låne det. jeg kom ind til mit toilet gennem skidt og
med nutalla udover det hele, jeg kiggede i skuffen, og så havde han stjålet alt i skuffen, tandbørster, tandpasta, og alt andet. Jeg gik ud for at spørge hvor alle mine ting var. Han hoppede ind i sin traktor og stormede væk
ps. min indkørsel er stadig ikke lavet og jeg har betalt 11.000kr
ps. det var ikke nutella

March 4, 2025

Dårligt udført arbejde generelt

Markant billigere end konkurrenterne, men dårligt udført arbejde.

Opgaven i 2022 bestod i at ryde haven totalt, og blot efterlade en hjævn plæne + ligusterhæk.

Haven blev efterladt med huller og store ujævnheder, og har efterfølgende selv spredt 4 ton jord ud på plænen over flere omgange for at forsøge at fylde bare nogle af de hullerne/ujævnhederne de efterlod.

Den hurtig voksende ligusterhæk der blev plantet er nu efter snart 3 år, vokset omkring 5-10cm. Jeg antager at jorden har været ringe og nok skulle være udskiftet inden.

Jeg kontaktede desværre aldrig Christians Anlæg omkring fejlene oprindeligt, hvilket jeg fortryder i dag.

Ud fra min oplevelse vil jeg fraråde brug af Christians Anlæg, er træls at stå i en situation hvor man flere år efter må give op, og få en ny anlægsgartner forbi og udbedre.

September 27, 2023
Advertisement
Rated 5 out of 5 stars

Altid flot stykke arbejde !!!

Vi har nu brugt Christians anlæg 5 gange til forskellige jobs på vores grund. Det er en fornøjelse at have besøg af profesionelle, der hver gang leverer et flot stykke arbejde. Foruden det er de altid venlige og rydder så flot op efter endt arbejde. Vi bruger dem gerne igen.

February 12, 2024

Christians Anlæg

Christians Anlæg i Silkeborg er alt alt for dyre. 61% betalte jeg mere for de stumper og dele, de benyttede i deres opgave hos mig, ifht hvad jeg selv kunne købe delene til på diverse webshops. Og 61% er vel og mærke KUN hvis Christians Anlæg brugte de dyreste VVS mærkevarer, så hvis der er brugt ikke-mærkevarer i mit projekt, er deres dækningsgrad MEGET MEGET HØJERE. Selvfølgelig skal Christians anlæg tjene på de varer de leverer, men +61% er ikke rimeligt. Jeg synes det i den grad nærmer sig åger, så jeg kan absolut ikke anbefale Christians Anlæg. Find nogle andre til at udføre dit projekt.

April 12, 2021

Is this your company?