City2 Reviews

TrustScore 2 out of 5

1.8

See what reviewers are saying

Rated 1 out of 5 stars

KIDS COOLSHOP I city2 Min søn var i dag inde og handle hos Kids Coolshop og havde de præcise penge med 200kr. Da han ville betale med en 20-krone, ville personalet ikke tage imod den, fordi de m... See more

Rated 5 out of 5 stars

Har i dag, for første gang besøgt Nordisk Film, i City2. Jeg er tilfreds og positivt overrasket. Plejer at bruge BigBio og er også der vældig tilfreds, i biffen i City2 er det bare lige den bekvemmeli... See more

Rated 2 out of 5 stars

Jeg var her i formiddags og købe en bubble tea. Betjeningen var dårlig, og damen i kassen som lavede min bubble tea, havde Air pods i imens hun betjenende og lavede drikkevarende, hvilket så... See more

Rated 1 out of 5 stars

City2 er samlingspunktet for mindreårige og unge som gerne vil “vape” sammen, slås og jeg ved ikke hvad. Kan slet ikke anbefale dette center, jo altså den har fine butikker osv. Men der er vanvi... See more

1. Shopping Mall

Written by the company

City2 er ejet af Danske Shoppingcentre og har rødder helt tilbage til 1975, hvor City2 åbnede som et af de største shoppingcentre i Danmark. Danske Shoppingcentre ejer nogle af de største centre i Danmark med et samlet areal på ca. 500.000 kvm. Med flere end 78 millioner kunder årligt og en samlet markedsandel på 24%, er Danske Shoppingcentre markedets største investor på centersiden. Fra starten fokuserede City2 primært på familier med børn. Således var en af de første aktiviteter på City Torvet ”Verdens længste tegning”, hvor besøgende børn kunne sætte deres præg på verdensrekorden. Siden centrets åbning i 1975 har der været masser af projekter, byggerier og planer med City2, og i dag er der stadig masser af lys, luft og fokus på kunderne.

Poor

TrustScore 2 out of 5

5-star
4-star
3-star
2-star
1-star

No recent history of asking for reviews

Replied to 16% of negative reviews

Typically replies within 24 hours

All reviews

7 reviews in the last 12 months

Write a review

Rated 1 out of 5 stars

Blev idag anklagede for at stjæle

Blev idag anklagede for at stjæle, en fremmed tog billeder af min bil og fortalt i telefon min nummerplade. Hun gav sig ikke til kende før jeg sagde hva sker der.. Jeg har brugt 4 timer og utallige penge i jeres center for derefter at blive henvendt til som tyv. En undskyldning ville være på sin plads, ja i kender min adresse da hun tog billedet af min bil, og måske skal i have lært jeres ansatte hvordan man henvender sig hvis man har ondt over der bliver brugt penge i jeres center(blot fordi jeg ikke vil købe poser i hver butik jeg er) og alligevel spørger personalet i hver butik vil i have bonnen med, gu ske lov havde jeg alle mine boner, dette burde ikke være et spørgsmål. Men jeg må nok sige i bliver jeres egen lukning hvis ikke man som det mindste undskylder efter man kommer med falske anklager. Utrolig ubehageligt.. Kunne jeg give mindre stjerner ville jeg gøre det.

April 29, 2023
Rated 1 out of 5 stars

Dårlig service i 3 butik i City 2.

Dårlig service i 3 butik i City 2.
Personalet kunne ikke hjælpe mig med at overføre data fra min Samsung mobil telefon til en nyIPhone SE 128GB som jeg havde købt en 3 butik.
Jeg måtte køre til Næstved Storcenter i 3 butikken hvor de hurtigt kunne hjælpe mig med overførslen. Alt gik fint.
Stor ros til personalet i Næstved.

April 25, 2022

P-bøde. Farvel CITY 2!!!

P-bøde.

Jeg var i dag i city 2 for at bytte en julegave. Jeg parkerer min bil og går ind. Da jeg kommer tilbage sidder der en bøde i forruden på 800 kr.
jeg var noget uforstående indtil jeg opdagede at skiven som stiller sig selv når bilen holder stille ikke havde stillet om til vinter tid.
Den var stoppet på kl 3.45 og ikke 2.45 så jeg tænkte at man måske godt kunne regne ud at jeg ikke havde holdt der siden kvart i fire i morges. Mon ikke også at p-vagten har været forbi mere end en gang i dag, og at jeg for længe siden ville have fået en bøde hvis jeg havde holdt der siden i morges. Nå men jeg har skrevet til p selskabet. Bøden skal betales senest d 8 januar. Behandlings tiden er op til 4 uger. Hvad mon der sker hvis der ikke betales til tiden når man venter på svar?

Til CITY 2.

Nu har jeg kommet i jeres center i 48 år, jeg har arbejdet i det der engang hed OBS lavprisvarehus. Ja jeg har kommet hos jer i hele mit liv, og selvsagt lagt rigtig mange penge i jeres center.
At i sammenarbejder med et p- firma som opkræver 800 kr i kontrolafgift for hvad jeg anser for at være en overtrædelse der nok optræder ofte når man er p-vagt, og som man godt ved er en fejltagelse. Det er jo nok ikke verdens bedste løsning for et iforvejen nødlidende storcenter.

Men tak for mange gode oplevelser i gennem årene.
Trist at den sidste skulle være dårlig.

Mvh.

Lars jacobsen

December 29, 2021
Rated 1 out of 5 stars

Vagterne i centret er bedøvende…

Vagterne i centret er bedøvende ligeglad med de store grupper unge på ca 20 år som alle er uden mundbind og ikke holder afstand. Vagterne vil hellere snakke i tlf og dovne den af. Luksus at få løn for ikke at lave en skid

December 14, 2021
Rated 1 out of 5 stars

Intet respekt for de kunder der skal lægge sine penge i deres center..

(Ironi kan forekomme)Meget stor ros til valg af p selvskab til at holde øje med jeres p plads. Det er ihvertfald sidste gang jeg har sat mine ben på jeres matrikel.
Der er vildt gode sandwich hos jer men når man skal betale 1405kr for at parkere hos jer som håndværker ? Så vil jeg tage afstand fra nu.

- forløb
Under alt kritik! ren penge maskine!
Som håndværker var jeg i kbh og skulle kigge på en opgave og var herefter i city 2 i 15 minutter for at hente noget frokost. Jeg køre i en stor firmabil og kan aldrig rigtig finde p båse da jeg enten ikke kan svinge ind i båsene eller de simpelhen er for smalle!
Jeg vælger så her på city 2’s p plads at parkere i en bås op af et vognskur da der lige er 1 meters penge i mellem min bås og skuret. Her holder jeg så skævt ((for at kunne komme ind i båsen)) samt HVIS jeg kunne have holdt lige i båsen ville hverken jeg eller nabo bilen kunne have åbnet vores døre/komme ud af vores biler? Så tænker dette er den bedste løsning når jeg os tænker på mine medmennesker. Jeg kontakter firmaet med min uforståelse for deres valg? Dette er i mine øjne ren penge maskine og intet tegn på sundfornuft? Man må vel gerne tage en selvstændig beslutning ud fra omstændighederne og lige kigge sig omkring.

Men høre intet fra firmaet der istedet sender mig to rykkere (har ringet i mellemtiden) på henholdvis 300kr og 305kr så nu har min sandwich til 45kr kostet mig 45+1405kr = 1450,-

Skønt at være håndværker 👍🏻

November 22, 2021

Aldrig mere!

Det er simpelthen svineri at man ikke må færdes i centeret når man er fritaget for mundbind. Aldrig om jeg sætter mine ben der igen!

March 25, 2021
Rated 1 out of 5 stars

Er lige blevet fjernet fra city 2 i…

Er lige blevet fjernet fra city 2 i høje taastrup med trusler om tilbageholdelse og tilkaldelse af politi blot fordi jeg er lovligt fritaget for at gå med mundbind!! Jeg fortalte dem høfligt at jeg var fritaget og de var de totalt lige glade med og meget aggressive i deres fremtoning og krævede at man skulle gå med et blåt batch og udstille sig selv. til trods at dette er ulovligt og kræve, de påstulerede at da det er et privat shopping center måtte de kræve hvad de ville hvilket er er direkte løgn og i strid mod loven.... virkelig under alt kritik!!! Jeg vil på ingen måde støtte et sted som bryder loven på denne måde og er opdeler folk i A og B mennesker.. hvad bliver det næste? At folk med anden hudfarve heller ikke er velkommen?? Føj for pokker!!

March 25, 2021

CHANGE

CHANGE
Anmassende og dårlig betjening.
Tager for givet man vil have to par trusser til et sæt, uden at spørge først og pålægger derved kunden et merkøb/betaling, uden kunden er vidende om det.
Handler der aldrig igen!

February 11, 2020
Rated 4 out of 5 stars

nem og hurtig

Elsker dette center fordi der aldrig er særlig mange mennesker ;-) nemt og hurtigt at finde det man skal bruge og ud igen

April 3, 2019
Rated 2 out of 5 stars

Et meget tomt indkøbscenter og CDO

Et meget tomt indkøbscenter og CDO. Trist at være kunde. Madboderne var blæst stort op men der er vist kun 3 tilbage. Næsten hele Plan 1 er tom, og mange andre butikker på Plan 2 og 3 ligeså.
Det virker som om de ikke har forstået at der er flere penge i at udleje end at lade være, men de er nok alt for dyre i husleje

February 11, 2019

Ingen service.. overhovedet

Skulle finde en kjole og at City2 måtte have noget at byde på. Der var også mange kjoler i de forskellige damebutikker. Men til gengæld ingen service - overhovedet! Jeg er så overrasket. Jeg blev mødt af ligegyldighed i samtlige butikker. Ingen tilbød hjælp. Kun to hilste på mig. I den sidste butik på min rute prøvede jeg fem kjoler. Jeg måtte undervejs lige ud og skifte størrelse et par gange. Ikke en gang når jeg stod i butikkens egen farvesteålende kjole, henvendte skspedienten sig. Og det var ikke fordi hun havde travlt. Centret lå øde - lige som sidste gang jeg var der for en kort bemærkning. Og nu forstår jeg hvorfor... keg fandt et par kjoler jeg ville købe, men jeg venter til jeg finder en butik fra samme kæde et andet sted. I stedet spurgte jeg ved kassen, hvor jeg skulle lægge det tøj jeg havde prøvet og fik besked på at jeg “bare kunne smide det på disken”. Jeg gik efter - på en pæn måde - at have givet udtryk for min atore undeing over mangel på betjening og service.

May 5, 2018

Take a closer look