10/10 oplevelse. Jeg har haft det bedste forløb. Ashkan er super kompetent og har hjulpet mig i mål og mere til. Jeg har udviklet mig meget fysisk, men også mentalt. Han er har en meget stor forståel... See more
See what reviewers are saying
1 stjerne er gavmildt. Min oplevelse har været uprofessionel, uengageret og præget af manglende kommunikation. Han gør sig ikke umage, og når man stiller flere spørgsmål, bliver det... See more
Company replied
Jeg kan klart anbefale Coach Ashkan. Igennem de sidste 9 måneder har jeg været i et forløb hos Ashkan, hvor han har gjort det let for mig at komme i gang igen, og fastholde, min træning. Ashkan gjord... See more
En coach der virkelig tager hensyn til dig, og som alligevel kan tage fat i dig hvis du ikke har overholdt dit program, hjælper dig til age på rette spor. Ashkan er virkelig en man skal tage til sig,... See more
Company details
Written by the company
Mit navn er Ashkan, og jeg er IFBB professionel league coach. Jeg hjælper folk i alle aldersgrupper med at transformere deres krop, og jeg er desuden også coach for konkurrence atleter.
Contact info
Dronning olgas vej 7, 2000, Frederiksberg, Denmark
- Ashkan976@gmail.com
- www.coach-ashkan.com
No recent history of asking for reviews
Replied to 25% of negative reviews
Typically replies within 1 month
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.
Han holder dig i tæt snor og har kontakt med dig stort set hver dag.
Jeg havde i mange år trænet og det gik endelig også rigtig fint.problemt var at jeg nåede et punkt hvor jeg følte at jeg stod stille og ikke rigtig rykkede mig,jeg tænkte derfor at jeg havde brug for et ekstra skub i den retning jeg ønskede,nemlig at først og fremmest komme i go form,men også smide fedt.jeg havde hørt fra andre der havde haft go oplevelse med at have ashkan som coach.jeg tog kontakt.og vi fik en snak om min bagrund inden for træning og hvad mine mål var.han satte en kostplan op og træning.og så kørte det med opfølgning fra ham.han holde mig i tæt snor og når jeg mistede fokus en smule fik han mig op igen.jeg tog en 30 uger forløb,og har intet fortrudt ved det.jeg kan varmt anbefale at hvis man ønsker en coach som er ærlig og som virkelig har interessen i at du skal nå i mål med det der kunne være dit ønske/mål.ja så
Er det bare at tage kontakt til ashkan.hvorfor vente.
Min personlige træner Askhan har været…
Min personlige træner Askhan har været en sand livsforandrende oplevelse for mig. Ikke alene har han formået at genoplive min passion for træning, men han har også skræddersyet en kostplan, der tager højde for de udfordringer, jeg står overfor med ADHD. Hans ekspertise og professionalisme er enestående, men det, der virkelig skiller ham ud, er hans empati og forståelse for mine individuelle behov. Han formår at træde varsomt og støttende, samtidig med at han motiverer og inspirerer mig til at nå mine mål. Jeg er dybt taknemmelig for hans indsats og kan ikke anbefale ham nok til andre, der søger en træner, der virkelig ser og forstår dem som helhed.
Bedste investering
Jeg er næsten midtvejs igennem mit forløb og det er den bedste investering jeg har gjort for mig selv. Ashkan og jeg blev enige om at jeg skal igennem et længere muskelopbygningsforløb hvor jeg samtidig skal smide en del kropsfedt. Forløbet har indtil videre være sindsyg motiverende og lærerigt.
Ashkan går op i detaljen. Han går op i at skabe resultater. Mit vægttab gik i stå i en uge, som det normalt vil gøre på et tidspunkt. Der skulle ikke andet end en lille justering til så var det gang i processen igen! Jeg er imponeret.
Det er en lækker madplan man får og er der noget man ikke kan lide skifter han det ud med noget andet.
Skal du have noget ud af coaching forløb skal du også selv være god til at stille spørgsmål og bruge din coach. Fortæl din coach hvis du har planer i week-enden eller hvis du har en træls uge. Det er den eneste måde du kan få fuld udbytte.
Det er nemt at kommunikere med Ashkan. Han har stor forståelse for dit privatliv og motiverer dig til at få hverdagen til at hænge sammen med træningen osv. Han er dygtig til sit arbejde og har en masse viden.
Efter at jeg er begyndt på det her forløb føler jeg alle som er i gang med et vægttab uden en coach begår simpelthen en kæmpe fejl. Det kan noget det her! Jeg elsker at følge min egen vilde udvikling og ser frem til slutresultatet.
Forløbet et nemt og ligetil. Gør som der bliver sagt. Følg din plan. Du behøver ikke stå og tælle kalorier selv. Det hele er gjort for dig. Følg din opskrift og træningsplan så kan det kun gå en vej!
Kæmpe anbefaling herfra
Anbefaler ashkan til alle og enhver.
Har været hos Ashkan i et års tid og fornyeligt lige forlænget vores aftale da jeg er super glad for ham og vores samarbejde sammen.
Men lang historie kort. Så har jeg oplevet en meget ærlig træner og en træner som siger tingene som de er. Og når man har sat sig mål og ofre penge for det så er det præcis ham man skal ha fat i. Det en som motivere og rådgiver dig og presser en til yderste. Han skriver tit hvordan det går og følger altid op på de ugelige opdateringer af din krop. Og super god til kostplanen og er altid large og åben for udskiftninger af måltiderne hvis det er svært for en at lave.. sådan så det er nemt for dig at følge . Og hvis man ikke er ekspert i køkkenet så frygt ikke da han tager højde for næsten alt. Jeg anbefaler ham helt klart og håber at jeg en dag kan sige det er takket være ham.
Jeg elsker mit forløb jeg er igang med…
Jeg elsker mit forløb jeg er igang med her ved Ashkan.
Vil gerne fortælle hvorfor. Han tager hensyn til de skader jeg har i min skulder og begge mine knæ, mit trænings program passer til mig og min tid. Jeg er selvstændig med to virksomheder og han tager hensyn på den gode måde, at han holder mig mig igang, og har fået mig til at elsker og træne og spise ordenligt igen 🙏🏻
Han kontakter en flere gange i ugen, og skriver jeg til ham, så svare hurtig.
Han ændre i din kostplan løbende, og altid efter hvad man lide af mad osv.
kæmpe anbefaling her fra mig
Jeg har været i muskelopbygningsforløb…
Jeg har været i muskelopbygningsforløb hos Ashkan i 6 måneder og det har været de bedste måneder. Han er så god til at have forståelse for ens hverdag, samt at man skal huske at få presset sig selv.
Jeg har opnået det jeg ønskede og kan kun anbefale at vælge ham. Han er fantastisk dygtig til sit arbejde!!
Jeg har nu været i forløb hos Ashkan i…
Jeg har nu været i forløb hos Ashkan i en måneds tid, må sige at det har gået over alle forventninger. Jeg har rykket mig lige fra start af i den rigtige retning og glæder mig hver dag til den ugentlige tjek ind for at se hvor langt jeg har rykket mig i løbet af ugen, kostplanerne er nemme og hurtige at lave og er perfekt til en travl hver dag, jeg føler mig mere motiveret og fokuseret både i forhold til min træning men også generelt i hverdagen fordi jeg ved der bare er styr på planen og jeg rykker mig uge efter uge hvis jeg bare holder mig til den.
Kæmpe anbefaling 100% pengene og tiden værd💪💪
En coach for livet
Jeg har været hos Coach Ashkan i 5 år nu. Ashkan formår at inkorporere træning til din livsstil, ligemeget hvordan den er sammensat, så alt føles flydende og balanceret. Vi har været gennem perioder, hvor bl.a. arbejde har fyldt så meget, at træningen har været knap. Ashkan har altid sørget for at gøre det let for mig med træning og mad, så det stadigvæk føles let og overskueligt at holde træningen i det omfang, det er muligt. På samme måde formår Ashkan at få en tilbage i form på rekordtid, når der er bliver plads til, træningsfokusset kan optimeres.
Ashkan lærer din krop at kende på ingen tid, og jeg har aldrig mødt nogen så kompetent på område som ham. Min krop og disciplin er et helt andet sted ift., hvor vi startede en gang. Det kan jeg takke ham for.
Ashkan har mine varmeste anbefalinger!

Reply from Coach Ashkan
Synes Ashkan er en god coach for mig
Synes Ashkan er en god coach for mig, han hjælper & har styr på sine ting :)

Kæmpe anbefaling!
Kæmpe anbefaling!
Coach Ashkan er sindssyg dygtig til sit arbejde og har styr på det hele.
Jeg har været i Cut forløb og bulk forløb hos Ashkan og jeg har rykket mig utroligt meget og jeg bliver ved med at rykke mig.
Han står altid klar til at besvare spørgsmål eller ændre i planerne så man er sikker på at man når sit mål.
Han har alle de gode egenskaber man ønsker hos en coach.
Jeg kan varmt anbefale ham til alle der kunne tænke sig at arbejde med en coach.

Reply from Coach Ashkan
Min træner har været en sand…
Min træner har været en sand inspirationskilde og har skubbet mig til at overgå mine egne forventninger. Han har været opmærksom på mine behov og justeret træningen, så den passer perfekt til mig. Jeg har opnået en forbløffende forandring både fysisk og mentalt. Jeg er nu i mit livs bedste form og har fået en nyfunden kærlighed til sund livsstil. Jeg kan uden tvivl anbefale denne personlige træner til alle, der søger en dedikeret coach!

Reply from Coach Ashkan
Jeg har været på forløb hos Ashkan i 3…
Jeg har været på forløb hos Ashkan i 3 måneder ca, og jeg har personligt rykket mig rigtig meget både fysisk og psykisk.
Han er meget professionel, og står altid klar til at hjælpe hvis du har brug for svar, eller er i tvivl med noget.
Jeg fortryder på ingen måde at være startet i forløb, og tænker helt sikkert også at jeg fortsætter længe endnu.
Kæmpe anbefaling herfra!⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Reply from Coach Ashkan
Uden tvivl Danmarks bedste og mest…
Uden tvivl Danmarks bedste og mest troværdige coach. Ashkan har hjulpet mig meget og jeg har opnået sund livstil i samarbejde med ham. Tøv ik med at kontakte ham!

Kan anbefale Ashkan som coach
Jeg har snart arbejdet med Ashkan i snart et år og dengang var jeg 83kg nu er jeg tæt på 100kg men stadig lean. Ashkan har rykket med meget tættere på mit mål. Han har en god viden inden for træning og kost. Man får altid en lang kommentar fra ham fyldt med motivation men han er heller ikke bange for at sige til hvis han mener man ikke er på rette kurs. Han er også hurtig til at justere programmerne så man kommer på rette kurs

Forløbet hos Ashkan 💪🏽
Har snart været i forløb hos Ashkan i 6 måneder og…….
Det skal forlænges igen 🤗
He rocks 💪🏽
Jeg har trænet i mange år og manglede sparring, accountability og friske øjne på mit velvære. Mit mål var langsigtet og skulle være stabilt og netop det har jeg fået. Konstant korrekt sparring på både mad og øvelser samt løbende justeringer ift. skader fra anden sport og andet. Hele vejen igennem en god tone med saglige argumenter for hvorfor mad- og træningsplan er som den nu er. Jeg har i min optik fået en suveræn forståelse for mine makroer og hvad der faktisk gavner eller rettere er skræddersyet til lige netop min krop, dagligdag og mad/træningsvaner. Det har jeg ramt med Ashkan og har aldrig været så vedholdende om noget i SÅÅÅÅÅÅÅÅ lang en periode. Når træneren er dedikeret så kan spilleren ikke tillade sig andet end samme. Jeg er ganske tilfreds med mine resultater og er helt vild med den jordnære dialog, videoer , podcasts og andet som Ashkan poster. Han er reel og uden filter. Han har tydeligvis erfaring 😉 Ashkan jeg er smaddervild med forløbet hos dig og snart klar til endnu et forløb med processen i sigte. Tak

Reply from Coach Ashkan
Ashkan er en coach som går op i sit…
Ashkan er en coach som går op i sit arbejde!! Det som om du for en ekstra af dig selv for han går ligeså meget op i din krop så du selv gør, kostplanerne der virkelig gode og Skræddersyet lige efter mit behov , jeg er på farten meget og har ikke tid til morgen mad så han lavede mig en Shake som jeg kunne tage med på farten når der travlt , ashkan er et virkelig godt menneske og den dygtigste coach i Danmark man ser det gang på gang med andres resultater og mine egne, stærk anbefaling her fra han er ikke bare coach men din ven 💪🏽

Startede ud på 117kg
Startede ud på 117kg og ligger pt på 94,5
Har været hos ashkan i godt og vel 1 år og han har formået at få mig godt med i vægt og fået mig til at fremstå mere sikker på mig selv iforhold til hvordan jeg ser ud!
Madplanerne er lækre og træningsprogrammerne hårde!!
Kan kun sige gode ting om ham!

Coach Ashkan
Jeg har været hos Ashkan siden slutningen af sidste år, og det har været en fantastisk oplevelse. Han er altid klar til at besvare mine spørgsmål og laver kostplaner, der er skræddersyet til mine behov - og det er de virkelig. Selvom jeg selv har meget træningserfaring, har jeg opnået virkelig gode resultater på bare et halvt år med Ashkan. Han forventer, at man gør sit arbejde, følger planerne der bliver lagt, og han er ikke den klassiske “nursings coach,” hvilket passer mig perfekt. Jeg kan varmt anbefale Ashkan som coach - uanset dit niveau!

Fantastisk 4 måneders forløb
Jeg har haft fornøjelsen af at træne med Ashkan i fire måneder, og jeg kan ikke udtrykke nok, hvor god han er som coach.
Hans dybdegående viden om både træning og ernæring har givet mig en langt bedre forståelse for, hvordan jeg kan optimere min kost og træning. Ashkan har en evne til at formidle komplekse emner på en klar og letforståelig måde, hvilket gør det nemt at følge hans råd og vejledning.
Han er utroligt hurtig til at svare på spørgsmål og give feedback, hvilket har gjort hele forløbet meget mere effektivt og motiverende. Ashkan er dedikeret, professionel og virkelig engageret i at hjælpe sine klienter med at nå deres mål.
Jeg har set markante forbedringer i min fitness og generelle velvær. Jeg kan varmt anbefale ham til alle, der ønsker at tage deres træning til næste niveau.
Jeg håber, denne anmeldelse afspejler din oplevelse og tilfredshed med Ashkan!

Reply from Coach Ashkan
Jeg har haft Ashkan i et år, det kan jeg godt anbefale
Jeg har haft Ashkan som min bodybuilding coache i næsten et år, og har gået fra 86kg, og op til 110 på min top bulk. Min udfordring før jeg valgte Ashkan var at tage muskelmasse på, da jeg er 191 cm høj, samt optimere min træning mere effektivt til størrelse. Det må jeg sige vi har opnået. Nu er vi gang med at skære mig ned igen, og måske ramme et show senere næste år.
Jeg vil godt kunne anbefale Ashkan som personlig og bodybuilding coach, hvis man gerne vil opnå resultater.

The Trustpilot Experience
Learn about Trustpilot’s review process.
Here are 8 tips for writing great reviews.