See what reviewers are saying

Rated 1 out of 5 stars

Teleurgesteld in Hallo Festival – Te veel aangerekend en geen reactie 👎 Tijdens het Hallo Festival bestelde ik 1 portie friet, maar er werden 5 porties in rekening gebracht. Ik merkte d... See more

Rated 1 out of 5 stars

Condooms voor langduriger plezier Durex™ Performa is voorzien van een speciaal glijmiddel in de top van het condoom dat helpt het hoogtepunt uit te stellen en de seksuele opwinding te verlengen... See more

Rated 5 out of 5 stars

Had nog geen ervaring met het kopen van erotische artikelen, condoom of sex speeltjes via internet. Ben wel eens in een sex shop geweest, maar ja loop je dan naar buiten staan mensen je toch wat raar... See more

Company details

4-star
3-star
2-star
1-star

Hasn’t replied to negative reviews

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Teleurgesteld in Hallo Festival

Teleurgesteld in Hallo Festival – Te veel aangerekend en geen reactie 👎

Ik merkte de fout meteen op, maar het personeel zei dat ze geen terugbetaling ter plaatse konden doen en vroegen me om een e-mail te sturen.

📩 Inmiddels heb ik meer dan 10 e-mails gestuurd, maar ik krijg geen enkele reactie.
Het is erg frustrerend om zo genegeerd te worden, zeker als je netjes de instructies volgt.

Wat het nog kwalijker maakt: dit gebeurde op een drukke, luidruchtige plek waar mensen aan het drinken zijn en niet altijd goed opletten wat er wordt afgerekend.
In zo’n setting kunnen dit soort fouten makkelijk over het hoofd worden gezien — en het voelt alsof daar misbruik van wordt gemaakt.

Ik hoop dat de organisatie of de betrokken standhouder alsnog hun verantwoordelijkheid neemt en het verschuldigde bedrag terugbetaalt.

#HalloFestival #FoutBijAfrekenen #GeenReactie #SlechteService #TerugbetalingNu

June 14, 2025

NIET BETROUWBAAR

NIET BETROUWBAAR! Mail gekregen waarin staat dat mijn pakket is afgeleverd. Niks ontvangen. Duurde ook al langer dan op de website staat tot het “bezorgd zal worden”. Klantenservice niet mee te communiceren. Dus oplichters.

March 17, 2025

zeer lange levering!

je bestelt met betaalde bezorging. En ze sturen u het pakket via een reguliere gratis bezorging, en u wacht een week of langer, niet slechts één dag. En je betaalt er nog steeds voor!!! En dus elke bestelling (ik heb hier meerdere keren besteld, en de levering duurt altijd een week of langer)
Er is als zodanig geen ondersteuning. Op mijn vraag waarom, als ik betaalde bezorging bestelde en zij mij gratis bezorging stuurden, ze mij negeerden. Voor zover ik het begrijp zijn de recensies nep en niet echt. Ik herhaal, ik heb meerdere keren op deze site besteld, op totaal verschillende tijdstippen. Dat wil zeggen: u bestelt eens in de paar maanden en de levertijd bedraagt ​​ALTIJD ruim een ​​week! Wat je ook kiest, de bezorging duurt lang.

July 29, 2024
Rated 1 out of 5 stars

Zondag besteld omdat er word aangegeven…

Zondag besteld omdat er word aangegeven binnen 24 uur. De reden dat ik het heb besteld is omdat er een snelle service word beloofd. Donderdag werd het pas bezorgd echt een slechte service van een slecht bedrijf die zijn afspraken niet nakomt ! NIET BESTELLEN !!

December 13, 2019
Rated 2 out of 5 stars

Jammer van de “voor 24:00 uur besteld…

Jammer van de “voor 24:00 uur besteld morgen thuis” reklame. Ik heb het na 36 uur. Nog steeds niet ontvangen. Ik vind op z’n minst dat je klanten tegemoet kunt komen indien je door (externe)factoren niet de gemaakte afspraken kunt nakomen.

Helaas, volgende keer een andere webshop proberen indien dit geen positieve draai krijgt.

June 5, 2019

harstikke goed

snelle en goede service, als er iets niet klopte qua levering: 1 telefoontje en het werd gelijk opgelost. Echt super

February 14, 2012

Snelle en discrete verzending

De bestelling had ik snel in huis en was ook discreet verstuurd.Heb niks te klagen,en zou als ik weer iets nodig heb zeker weer een bestelling plaatsen.En dan bestel ik misschien wel iets aparts als ik een vriendin heb.

February 27, 2011

Slecht

0 Bestelling geplaatst 22 feb. èn betaald. Heden, 27/2 NOG NIETS ONTVANGEN

February 27, 2011

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Take a closer look