Corfitz Reviews 58

TrustScore 2 out of 5

2.2

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Vi kom tilfældigt forbi....købte kaffe og brunch....fik simpelthen den lækreste brunch i mands minde...og nærværende opmærksom betjening.... Prisen er billig - og oplevelsen er helt i top! Kærlig h... See more

Rated 2 out of 5 stars

Dårlig oplevelse. Tallerkenen var varm, men maden kold ( pasta ret )Fik en ny portion som var lunken. Rigtig træls oplevelse. Personalet undskyldte , men det hjælper ikke på at maden ikke var iorden

1. Restaurant

Information provided by various external sources

Corfitz er en café, restaurant, bar og lounge under ét og samme tag. Vi byder på spændende retter og alverdens drikke fra 10.00 morgen og helt til kl. 03.00 fredag og lørdag. Vi bruger de bedste råvarer og er konstant søgende efter nye og spændende idéer. På Corfitz ser vi det som vores fornemmeste opgave, at få vore gæster til at føle sig godt tilpas og få en god oplevelse.

2.2

3-star
2-star
1-star

Rated 1 out of 5 stars

Jeg har kun spist der en gang

Jeg har kun spist der en gang. Der fik vi serveret brunch med rådne æg. Tjeneren blev sur da vi påtalte det. Og der er også virkelig beskidt der… Det undre mig overhovedet ikke at de lukker den biks. De har også fået flere sure smileys for dårlig hygiejne

July 26, 2024

Undgå at vælge cæsarsalat

Undgå at vælge cæsarsalat, med mindre du er vegetar. Bestilte en sådan, men blev ret skuffet, tror der sammenlagt var 10 gram kød, bestående af kylling og baconstykker😂. Croutonerne var så store og hårde at de var umulige at spise. Masser af parmesan på, men retten er ALT for dyr i forhold til mængde og kvalitet.

August 11, 2024

Dårlig oplevelse

August 9, 2024
Rated 5 out of 5 stars

Alle mand til Corfitz!

Prisen er billig - og oplevelsen er helt i top!
Kærlig hilsen fra sjællænderne.,.

August 6, 2024
Rated 1 out of 5 stars

Er kommet hos jer mange gange og altid…

Er kommet hos jer mange gange og altid elsket det men er godt nok blevet skuffet nu.
Fik for et år siden et gavekort til jeres sted i gave - opdagede da jeg kom hjem fra 3 ugers ferie i onsdags at det kun gælder et år, så det udløb den 17 juni - skrev straks en mail til jer men intet svar, så ringede jeg til jer og snakkede med en pige hun ville undersøge det og vendte tilbage at det kunne der ikke gøres noget ved da qr koden jo var udløbet 😡😡 hvor er det dårligt, selvfølgelig kan I gøre noget, blev så skuffet over at det bare er en pengemaskine det havde jeg aldrig troet og nu må jeg jo finde et andet sted at komme
1 meget skuffet kunde 🤔

July 5, 2024

Pariserbøf.

Har været jævnligt på Corfitz for ca. 20 år siden---det var en øjenåbner dengang --- alt var i top lige fra maden til kulturen på stedet.
Må sige den oplevelse fik jeg ikke ved mit seneste besøg. Sløv betjening ---lang ventetid på maden (der var få gæster). Bøffen er noget af det dårligste jeg nogensinde har fået. Prøv at få stedet op på niveau igen.

June 2, 2024
Rated 2 out of 5 stars

Meget lang ventetid og meget dyr…

Meget lang ventetid og meget dyr oplevelse. Jeg plejer ikke at brokke mig over prisen men at betale 90 kr for en øl er bare for meget. Den dyreste øl i Danmark i en lille provinsby Horsens.
Fantastisk placering men kvalitet og priser hænger ikke sammen.

April 20, 2024

Elendig mad

Min kone fik en spaghetti ret, men det var ikke spaghetti men nogle store pasta stykker med noget ligegyldig sovs hældt hen over, det smagte modbydeligt, tror mikroovnen har været i brug for frisklavet var det ikke, en lille portion til 145kr, jeg fik pommes frites med reven parmesan hen over, fritterne var brændte og lavet i gammel fritureolie, ulækkert når de er stegt i gammel olie. Så vi jeg sprødstegt flæske Skiver, 4 rigtig små stykker som ikke kunne være mere bløde, sprødstegt var de absolut ikke, jeg fik også en slags mini pandekage med noget kød i, kødet smagte som om det var for gammelt, endelig fik jeg 4 små rejer som var dyppet i en eller anden form for dej, de bar alle præg af at være stegt i samme gamle fritureolie, hvilket resulterede i mørke og tørre rejer.
Troede det var et godt sted, der er altid mange besøgende, derfor skulle vi lige prøve at spise der, meeen vi så skuffede over deres mad og smagen helt i bund, hold jer fra dette elendige mad sted, ondt i maven har vi begge to efter at have spist der, 475kr for os to, det var ikke engang 100kr værd, hvis i efter at have læst min anmeldelse alligevel vil prøve deres hundeæde, så sig ikke at i er blevet advaret. NB fortale dem også at maden smagte af H til, det undskyldte de og var kede af, ydermere havde jeg bestilt crispy kylling men de blev ikke serveret, men de stod på regning, havde jeg ikke været opmærksom på det, var jeg kommet til at betale for noget mad som jeg ikke har fået.
😡

March 23, 2024

Elendig betjening

Elendig betjening, de stod 3 tøser og gloede på telefoner, ryddede ikke af, ingen fornemmelse for nogen ting. Rødspætten bestod af 2 små stykker, ingen rugbrød som lovet, caesar salaten bestod af tørrede blandede franskbrødsstykker, små elendige stykker bacon og salat overdænget med revet, findelt parmesan. Det bliver et stort nej tak fremover.

March 18, 2024

Skuffende oplevelse

Skuffende oplevelse! Maden var virkelig en skuffelse! Smørstegt rødspættefilet, jo den var der, den var bare så lille man næsten ikke kunne få øje på den! Den var også over saltet. Pommes var bløde, chilli majo smagte ikke af et dyt. Pasta med hvidløg var så bare hele fede smidt ovenpå. Bearnaise sauce indeholdte så meget smør at det ikke gad at sidde fast på noget som helst! Når jeg skal betale næsten tusind kroner for tre retter mad, forventer jeg absolut mad der er bedre tilberedt! Vi er rystende skuffet!

January 13, 2024

Virkelig dårlig oplevelse

Virkelig dårlig oplevelse. Kunne ikke bestille mad fra menukortet, da der ikke var indkøbt råvarer.
Bestilte først snacks som var okay men laksen svømmede i smør så det var direkte kvalmt og kartoflerne var kolde og der var generelt ligegyldig betjener fra servitricer.
Ingen anbefaling herfra og ikke et sted jeg kommer og spiser igen.

November 27, 2023

Uengageret personale

Uengageret personale der blot lod os sidde uden at henvende sig til os. Vi hentede selv menukort. Længe efter kom servitrice, der tog mod bestilling. Vores vin kom rimelig hurtigt, men måtte bede om det bestilte vand. Mad kom først efter ca. 45 minutter. Ingen bestik på bordet, det måtte vi bede om, ingen salt/peber, som vi også måtte bede om. Kold mad, så mon de havde glemt at servere for os?
Helt igennem en dårlig oplevelse. Kan ikke anbefale.

July 29, 2023
Rated 1 out of 5 stars

Vi har for første og eneste gang besøgt…

Vi har for første og eneste gang besøgt Corfitz. Vi bestilte to fadøl og lidt fritter til at snacke. Fritterne kom rimeligt hurtigt, men de var lidt småslatne. Dem var vi længe færdige med inden vores fadøl kom. Jeg var faktisk på vej ind for at betale for fritterne da de kom. Blev alligevel noget overrasket da vi blev bedt om betaling for øllene inden vi havde drukket halvdelen. Vi kommer ikke igen. Det er altså dårlig service.

July 17, 2023
Rated 1 out of 5 stars

Har aldrig oplevet dårligere service

Har aldrig oplevet dårligere service, det tog en halv time før vi overhovedet fik lov at bestille yderligere en time før vi fik mad, der havde vi drukket vores drikkevarer og ville bestille flere, men det kunne vi ikke få lov til og hun vente aldrig tilbage. Utrolig uhøflig og mega sur servitrice. Det skal jeg nok få fortalt til alle. Bruger aldrig det sted igen

June 30, 2023
Rated 3 out of 5 stars

Bløde pomfritter

Købte en kylling burger

Men bløde pomfritter
Kaldte på tjenerne og hun kunne godt se hvad jeg mente

Jeg fik nye pomfritter men de vare også slatne

Det er ikke første gang det har været sådan

Sidste gang vare servicen helt kritisabel
De skulle ringe til chefen for og høre om de måtte lave nye pomfritter

Man mangler at tjenerne kommer og spørger om alt er som det skal være

Burgeren kan jeg kun anbefale

April 30, 2023

Is this your company?