2.8

3-star
2-star
1-star

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Rated 1 out of 5 stars

Hyrde en släpkärra för en vecka

Hyrde en släpkärra för en vecka. Det var kö i depån när kärran lämnades tillbaka. Så kärran lämnades tillbaka 30 minuter för sent.
Cramo krävde då ytterligare en dags hyra. När jag ifrågasatte fakturan/betalning per mail fick jag inget svar. Dock skickades jag på inkasso vilket ledde till ännu högre kostnad.

Nääh, det finns betydligt bättre ställen än Cramo.

(Kommer inte ihåg korrekt datum för hyran av kärran. Maj-juni 2025.)

July 1, 2025
Advertisement
Rated 2 out of 5 stars

Trevlig och hjälpsam personal

Trevlig och hjälpsam personal, smidig hantering vid hyra av stenkap. Får dock en faktura på mer än dubbla kostnaden. Stod inget om att jag skulle betala för en "ny" klinga trots att jag endast gjort ett fåtal kap.
Lurendrejeri!

August 8, 2025
Rated 1 out of 5 stars

Jag skulle hyra en byggställning som…

Jag skulle hyra en byggställning som jag gjort flera gånger tidigare men nu var det två år sen så jag hade blivit inaktiverad så personen på Cramo depån och det går inte att aktivera igen utan du måste lägga upp dig på cramo.se igen.

Jag lägger upp mig fyller i alla uppgifter legitimerar mig med BankID flera gånger men troligen tredje gången ska jag komma tillbaka till Cramo sidan men det fungerar inte provar en gång till bryter på samma ställe.

Frågar om det går lägga upp mig på erat system direkt ja det går kanske går men du ska göra det själv på hemsidan har provat två gånger men fungerar inte.

Jag åker till konkurrenten Renta de lastar på en byggställning frågar efter personnr får ett SMS med avtal klart på under även lastat 5 min mycket trevlig o hjälpsam personal jag kommer hyra där i fortsättningen.

July 10, 2025
Rated 1 out of 5 stars

Dårlig service, dårlig information, skyhøje priser

Jeg skulle hyra en betongslip for at slibe gulvet i min carport i dag. Afsted til Cramo, finder maskinen, alt er godt... men nej. Jeg kunne ikke "kreditgodkendes". Kreditgodkendes?!? Ja så, hvem siger det? - "Creditsafe". Så jeg kan ikke hyra? - "Nej".

Ok hjem med mig, hente konen, afsted igen. Hun kan godt. Hjem igen - med maskine denne gang. Ringe til Creditsafe.... "Der findes ingen negative anmærkninger på dig"... OK, men hvorfor kunne jeg så ikke kreditgodkendes? "Det er op til forhandleren [Cramo]. Det kan måske være fordi, du har din indkomst i Danmark"... Ok mærkelig policy, men pyt, nu har jeg jo med konens hjælp hyrt en betongslip...

Men fy for pokker en maskine! Det er som at forsøge at holde en olm tyr. Nå men efter lidt tid lærer man en form for teknik. Så vidt så godt. Helt blankslebet bliver det ikke, men mindre kan også gøre det. Rense maskinen og tilbage til Cramo...

Pris: 1.118 kr..?!? Nå, det var da dyrt for et par timer. - "Ja, det meste er jo slitage på diamantslipskivan". Slitage siger du? Nå, men det må jeg jo så betale...

Bagefter sidder jeg jo så i bilen og ærgrer mig over, at jeg ikke bare har betalt en professionel til at komme og slibe gulvet. Så kigger jeg på min faktura for at se, hvor meget slitage, der var tale om. Slitagen er ikke registreret. Til gengæld står der "Minsta avgift 529 kr. (+ moms)". Den dyre pris handler altså slet ikke om slitage, men om en arbitrær mindsteafgift. Flot informeret!

Næste gang jeg skal hyra noget, bliver det hos Stavdal.se, som jeg kun har gode erfaringer med (ingen problemer at arbejde i Danmark, god service, god information, rimelige priser). Aldrig mere Cramo!

June 9, 2014
Advertisement

Is this your company?

Get free account

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Learn about Trustpilot’s review process.

Here are 8 tips for writing great reviews.

Take a closer look