Vorige week een pannen dak door dit…
Vorige week een pannen dak door dit bedrijf laten plaatsen.We zijn er enorm blij mee.Ze werken netjes en zorgvuldig bedankt👌🏽
Vriendelijke groet Marco van dijk

Reply from Dak Bedrijf Nederland
Dak Bedrijf Nederland Ons ervaren team werkt al jaren aan uiteenlopende dakprojecten in heel Nederland. Of het nu gaat om lekkageherstel, dakrenovaties, zinkwerk of schoorsteenonderhoud, wij combineren vakmanschap met oog voor detail om elke klus perfect af te ronden. We zijn flexibel inzetbaar en reizen waar nodig om u snel en professioneel van dienst te zijn. Onze expertise omvat zowel platte als hellende daken, waarbij kwaliteit en nette afwerking altijd centraal staan. Bij DakBedrijfNederland staan eerlijkheid, duidelijke communicatie en persoonlijk contact voorop. Zo zorgen we ervoor dat u zonder zorgen onder uw dak kunt blijven wonen. Dak Bedrijf Nederland – vakmanschap en vertrouwen, waar u op kunt bouwen. Meer over onze werkwijze en afgeronde projecten is eenvoudig online terug te vinden via onze bedrijfsnaam. Dakbedrijfnederland
No recent history of asking for reviews
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.
Vriendelijke groet Marco van dijk

Reply from Dak Bedrijf Nederland
Zeer tevreden over Dak Bedrijf Nederland, fijn dat ze snel beschikbaar waren om mijn dakprobleem op te lossen. Dit is keurig gebeurd.

Reply from Dak Bedrijf Nederland
Zeer tevreden over Dakbedrijf Nederland! Ze kwamen snel langs na een lekkage en hebben het dak vakkundig gerepareerd. Alles netjes achtergelaten en duidelijke uitleg gekregen over wat er precies gedaan werd. Vriendelijke en professionele service. Aanrader!

Reply from Dak Bedrijf Nederland
Blij met me nieuwe dak☺️ door de jongens van dbn mooi resultaat geleverd

Reply from Dak Bedrijf Nederland
Heel fijn geholpen door DakBedrijf Nederland. Ze kwamen snel langs, vonden direct de lekkage en hebben het netjes opgelost. Betrouwbaar en vakkundig – ik ben superblij dat het zo snel geregeld was.

Reply from Dak Bedrijf Nederland
Zeer tevreden ben blij dat ze zo snel konden komen ze hebben me geholpen met een lekkage netjes werk geleverd!!