Dashingdogs Reviews

TrustScore 4.5 out of 5

4.7

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Alltid snabb och trevlig återkoppling. Bra kvalitet och expressleverans. Dashingdogs skulle få fler stjärnor om det fanns. Rekommenderas varmt.

Rated 5 out of 5 stars

Supersnabb leverans !!! Blev förvånad att det gick så fort för jag råka glömma och beställde sent. Produkten jag beställde var en body till hund och den är perfekt i mina ögon. Enkel att ta av och på... See more

Rated 5 out of 5 stars

Allt ni säljer har hög kvalité & passande priser👌🏽♥️ Super snabb leverans ett dygn inprincip om man bor i Stockholm bör tillläggas🥰 Super snabb kundservice som verkligen lyssnar & tar till si... See more

Rated 4 out of 5 stars

Vi är mycket nöjda med den fina selen vi köpt! Leveransen gick smidigt. Vi köpte strl 2 till vår Kromfohrländer. Passade utmärkt! Det svarta spännet litet för iögonenfallande, dock.

Company details

1. Pet Store

Written by the company

Hundprodukter. Exklusiva hundbäddar, annorlunda hundleksaker, hundkläder och mycket mer till din hund.

Contact info

3-star
2-star
1-star

Asks customers to review

This company invites their customers to review, whether positive or negative

Replied to 100% of negative reviews

Typically replies within 24 hours

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

All reviews

17 reviews in the last 12 months

Write a review

Rated 5 out of 5 stars

Otroligt nöjd med denna butik

Otroligt nöjd med denna butik. Har aldrig varit med om mer service-minded personal. Koppel och halsband är otroligt fina och väldigt bra pris. Kommer absolut handla igen. /Rebecca

July 28, 2025
Unprompted review

Reply from Dashingdogs

Tack så hemskt mycket för detta fantastiska omdöme, så glada vi blir! Varmt välkomna åter! 🌸

Bästa betyg

Bästa betyg! Fått otroligt bra hjälp med mina inköp 😊

April 24, 2025

Reply from Dashingdogs

Tack snälla för ditt fina omdöme! Alltid roligt att få nöjda kunder, varmt välkommen åter! 🌸

Bra utbud

Bra utbud, lätt att hitta det jag sökte och snabb leverans.

April 28, 2025

Tack snäll för ditt fina omdöme! Varmt välkommen åter! 🌸

Rated 5 out of 5 stars

Snabb leverans, bra produkt, köpte Wahl tasstrimmer.

April 28, 2025

Tack för ditt fina omdöme! Varmt välkommen åter! 🌸

Super fint födelsedagsben

Super fint födelsedagsben som min hund älskade!! Minus & tråkigt bara att det var sönder när vi fick det - så bör fraktas mer försiktigt framöver.

April 25, 2025

Reply from Dashingdogs

Hej Evelyna! Vi är verkligen ledsna att kakan hade gått sönder, dessa är svåra att skicka tyvärr. Kontakta oss gärna på mail så att vi kan få kompensera dig på bästa sätt! Tack för att du gav oss ett fint omdöme trots detta! 🌸

En kul hundbutique

De har roliga tillbehör för hundar och fina hund kläder och lite anurlunda utbud, en riktigt bra hund Butique! Som ofta får inn nytt och snygga saker till voven
Mycket snabb leverans!!

March 26, 2025

Reply from Dashingdogs

Tack snälla för ditt omdöme! Varmt välkommen åter!

hundlyx till alla

bra sele som var väldigt svår att få tag på, pålitlig leverans, fantastiskt fin hemsida med mycket intressant urval!

January 31, 2025

Tusen tack för ditt fina omdöme! Välkomna åter! 🌸

Så fina grejer

Så fina grejer! Snabb leverans och bra hemsida.

January 24, 2025

Reply from Dashingdogs

Tack snälla för ert fina omdöme, så glada vi blir! Varmt välkomna åter! 🌸

Hundsele

Fina hundselen och mycket bra service. Jag är nöjd med mitt köp!

July 27, 2024

Tack för ditt fina omdöme! Varmt välkomna åter! 🌸

The Trustpilot Experience

Learn about Trustpilot’s review process.

Here are 8 tips for writing great reviews.

Take a closer look