suzuki alto aangeschaft voor 4 ruggen. binnen 1 maand “rateltje” in versnellingsbak. Professionele diagnose laten doen. conclusie: kogellager op weg naar de eeuwige jachtvelden, dus bakrevisie nod... See more
See what reviewers are saying
Een hele mooie auto gekocht bij automakelaar harderwijk. Autos staan er tiptop bij en de eigenaar is zeer vriendelijk. Na een testrit meteen de auto gekocht. We mochten (omdat de bezichtiging, te... See more
Asks customers to review
This company invites their customers to review, whether positive or negative
Replied to 66% of negative reviews
Typically replies within 1 month
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.
Voor t eerst een auto kopen (fiat panda…
Voor t eerst een auto kopen (fiat panda 2008). Voor deze garage gekozen. Wat mij betreft goede prijs-kwaliteit. Stuurde een berichtje dat ik graag kwam kijken, volgende dag. Dat was prima en meteen bij aankomst werd ik geholpen. Ze waren vriendelijk, waren begripvol dat ik t allemaal ook spannend vond. Kreeg een mooi bos mee naar huis. En na een week nog steeds gelukkig met aankoop. Geen gekke lampjes die branden of storingen etc. 👍🏻🫶🏻!
Fijn behandeld, blij met de aankoop
Omdat wij 75 minuten moesten rijden heeft de verkoper de auto die middag "vastgehouden" tot wij er waren. Heb dit weleens anders meegemaakt in het westen van het land. We zijn goed te woord gestaan, bakje lekkere cappuccino en fijn onderhandeld over de prijs van onze inruil en uiteindelijk voor beide partijen een tevreden gevoel. Mocht een mooie bos bloemen uitzoeken.
Over de auto zelf kan ik nog niet veel zeggen, vandaar 4 sterren, maar tot nu toe alles dik in orde.
Auto met lekkage gekocht
Auto gekocht bij deze handelaren. Vervolgens direct een flinke lekkage aan de auto, de auto is 3x terug geweest om de lekkage te herstellen (telkens bleef de lekkage bestaan). Het dakraam werd zonder overleg dichtgekit, uiteindelijk allemaal niet afdoende: auto bleef binnen lekken na intensieve regen. Na ruim half jaar klaar ermee, we wilden de auto inruilen voor een andere. De auto was inruil opeens minder dan de helft waard van de aanschaf ruim een half jaar ervoor (toen €4900 betaald, nu inruil €2000 waard !). Wel werd aangeboden opnieuw een poging te doen de lekkage te herstellen, maar dat was al tig keer geprobeerd. Wat de aanschaf moest zijn van een ‘leuke’ tweede auto werd een hele vervelende ervaring. Geen aanbeveling dus!
Fijn bedrijf
Wij hadden vantevoren gebeld voor een auto, omdat we anderhalf uur moesten rijden. De verkoper heeft de auto in de tussentijd nog even door de wasstraat gereden. Bij aankomst meteen verliefd op de auto, wat n plaatje! We zijn netjes behandeld en te woord gestaan, konden zonder problemen een proefritje maken en hebben ook n mooie prijs voor mijn oude auto gekregen. Kortom, een ongedwongen sfeer en fijn bedrijf. Ik ben erg blij met deze aankoop. Dank jullie wel!
Contact gehad via marktplaats omdat ik…
Contact gehad via marktplaats omdat ik de prijsopbouw nogal vreemd vond en de garantie onduidelijk.
Kreeg een antwoord dat nergens op slaat.
Hier koop ik géén auto en raad ook iedereen af om met zo'n bedrijf in zee te gaan.
Oplichter
Afgelopen zomer een auto gekocht met 12 maanden garantie, pakket c erbij. Dit houd in 12 maanden garantie op de motor. Na 3 maanden klapte me koppakking eruit. In eertse instantie leek het erop dat ze berijd waren me te helpen. Ze zouden een garage zoeken voor me in omgeving rotterdam. Na 3 weken bellen en appen kreeg ik het antwoord, dat een koppakking niet in de garantie viel. Je hebt alleen garantie op de draaiende delen van de motor werd er gezegd. Ik moest zelf ook maar zien hoe die auto van rotterdam naar hardewijk zou komen. Tijdens het telefoon gesprek werd mij verteld, dat we tot een gepaste oplossing zouden komen. Helaas, zijn we nooit tot een gepaste oplossing gekomen. Hij heeft me gewoon laten zitten met kapotte auto en met niks tegemoet gekomen.
Vervolgens heeft hij meerdere malen via Google zijn reactie op mijn review aangepast. Zijn laatste bericht in december doet hij net of hij alsnog een gesprek wil met mij. Ik heb hem meerdere keren een bericht gestuurd en gebeld maar hij weigert een gesprek aan te gaan met mij.
Prima ervaring
Prima ervaring. Auto ingeruild en gelijk achter gelaten en met de nieuwe auto naar huis gereden.
Kreeg een bos bloemen na aankoop!
Slechte service en misinformatie
Wij zijn een uur wezen rijden, om een proefrit te maken in een occasion (Ford Fiesta). Van te voren hadden we gebeld om te vragen of de distributieriem was vervangen en dat zou het geval zijn. Eenmaal daar ontvangen, mochten we zonder enig document achter te laten een proefrit maken. Wij roken een sterke lijmlucht in de auto, maar het bedrijf ontkende dat er iets gelijmd zou zijn. Eenmaal terug moesten wij onderhandelen met, zoals het eruit zag, een jongen van de werkplaats. Iedere vraag die door ons werd gesteld moest aan de "leiding gevende" gevraagd worden maar we kregen hemzelf niet te spreken. Wij voelden onszelf niet serieus genomen. Vervolgens bleek ook de informatie, die ons via de telefoon was gegeven, niet te kloppen, namelijk dat de distributieriem nog vervangen moest worden. Dit kwam dan gewoon voor onze rekening. Tot slot waren de banden aan de zijkant echt wel zwaar beschadigd (stukken rubber afgebrokkeld of los). Hierop werd vermeld dat deze gewoon apk gekeurd waren dus deze niet vervangen zullen worden of iets dergelijks met betrekking tot de onderhandelingen van de prijs. Dit heeft ons doen besluiten om het gesprek te beeindigen en huiswaards te gaan.

Reply from Deautomakelaargelderland
The Trustpilot Experience