Jeg fik rettet en bule i bilens…
Jeg fik rettet en bule i bilens motorhjelm af Mads fra Odense. Super flink, meget fleksibel og behagelig dialog. Og ikke mindst: Resultatet blev helt perfekt! Kæmpe tak 🙏
Team DentBusters A/S
Holmsmindevej 4, 6600, Vejen, Denmark
No recent history of asking for reviews
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.
Fik ordnet en bule på min venstre dør. Det var et super godt stykke arbejde kan intet se mere. Og mega behagelig mand. Så kan varmt anbefale dem!
Mvh Jakob
Vanvittig godt arbejde af Bjarne C. Fik rettet en bule over døren i min BMW X1, som andre bulemænd havde sagt ikke var mulige at rette uden spartling og maling.
Resultatet er perfekt, man kan ikke på nogen måde se der nogensinde har været en bule.
Dybt imponeret.
Havde en lille Bilka bule og en større i vangen under fordøren efter donkraft var gledet, havde hørt flere af dem der retter buler, hvor de afviste at kunne lave det.
Men hos dentbusters gav man det et forsøg.
Er i dag kørt derfra med et kæmpe smil på, uden buler !
De kan altså noget !
Var forbi Bjarne, hvor jeg blev godt modtaget - havde lidt forskellige størrelser af buler, værktøjet blev fundet frem - og så startede magien 3-4 min så var den første bule væk 😊 og resten forsvandt som dug fra solen, imponeret over håndværket - og kan helt klart anbefale Dentbusters 👍
Jeg har aldrig fået så god en service som idag hos Bjarne Christensen.
Waow en mand var !
Jeg vil aldrig være i tvivl om hvor jeg skal sætte min bil af henne næste gang den får en bule og ik nok med det så er han en haj til at fjerne ridser!
Total optur fra mig af !
-Emma
Helt fantastisk stykke håndværk! Bjarne er en bulemand i verdensklasse! Vil til hver en tid anbefale dentbusters/Bjarne!
Vi bruger dentbusters på arbejde, og Bjarne laver altid et flot stykke arbejde.
Jeg vil på det varmeste anbefale dem
Havde fået en "bilka" bule i døren. BMW skulle bruge bilen i 4 dage for at fixe det.
Bjarne fixede det på 20 min. Perfekt arbejde, døren er som ny igen.
Kan varmt anbefale Team DentBusters.
Jeg var så uheldig at få nogle buler i kølerhjelmen på min bil, som efter utallig besøg hos værksteder, ikke stod til at redde og krævede en ny kølehjelm. Jeg fik så nummeret på Bjarne fra DentBusters, der simpelthen kunne fikse det, så hjelmen er så god som ny.
Det tog ingen tid og for en god pris, så fiksede Bjarne det hele. Kæmpe plus på service-niveauet og venligheden hos DentBusters. 5 stjerner herfra. Kan varmt anbefale DentBusters.
Havde fået en mindre bule i taget. Jeg kontaktede Bjarne og han foreslog jeg kom forbi en lørdag eftermiddag. Det gjorde jeg så og bulen var pist væk på mindre end 5 minutter. Bjarne har virkelig styr på hvad han laver. Vil klart anbefale Dentbusters til alle som ærgrer sig over mindre skader.
Sendte via mail billeder at de buler, der var i min bil. Fik hurtigt en tilbagemelding samt tilbud. Lavet rigtig flot - kan ikke se, at der har været skader.
Learn about Trustpilot’s review process.
Here are 8 tips for writing great reviews.