Yderst forkasteligt media. Bygget af Pseudovidenskabs fans, til Pseudovidenskabs fans. Mediet er dækket til fra top til tå af sølvpapir og en usund mængde af biased holdninger til staten og verden... See more
See what reviewers are saying
I tager journalistrollen alvorligt og går kritisk til, og belyser, ALLE holdninger. I Ukrainekonflikten ser vi en enøjet dansk presse, men Den Uafhængige går også kritisk til ukrainske diplomater... See more
Den eneste radio, jeg lytter til om morgenen. Imponerende, hvad Asger Juhl og co. har fået stablet på benene. Jeg blev medlem uden helt at tro på projektet. Kan man lave 100% brugerbetalt taleradio... See more
DUAH gør det rigtig godt for få penge og helt uden statsstøtte. De tør stille de ubehagelige spørgsmål. Mange tror desværre at uafhængig betyder objektiv. De skal have deres skolepenge tilbag... See more
No recent history of asking for reviews
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.
Yderst forkasteligt media.
Yderst forkasteligt media.
Bygget af Pseudovidenskabs fans, til Pseudovidenskabs fans.
Mediet er dækket til fra top til tå af sølvpapir og en usund mængde af biased holdninger til staten og verden omkring, uden mellemrum.
Glimrende radio!
Kan varmt anbefale at blive medlem og nyde godt af alle de gode programmer i deres app.
Super god og inspirerende…
Supergod og inspirerende radio/podcast. Frisk pust og adskiller sig fra øvrige danske medier. Imponerende arbejde - især når budgettet tages i betragtning. 0 kr i mediestøtte.
Den eneste radio, jeg lytter til om morgenen
Kan man lave 100% brugerbetalt taleradio i DK? Det kan man åbenbart, hvis man har de rigtige folk og et skarpt koncept.
Tankevækkende, at vi samtidig har 2 statsfinansierede taleradioer, som ingen gider lytte til.
Godt gået Asger
God morgenradio, dygtige værter og uvante (men relevante) vinkler. Hold deres budget op mod Rfirdio eller P1 - bliver det næsten kun bedre af :)
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Den Uafhængige - stiller de nødvendige (og nogle gange p…. irriterende) spørgsmål. Jeg er afhængig ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
God alternativ til statsmedierne
Dejligt med alternativ til statsmedierne
Saglig og lødig journalistik.
Absolut bedste morgenradio
Absolut bedste morgenradio. Skarp og kompetent journalistik.
Min foretrukne morgenradio.
Altid den mest interessante radio
Altid den mest interessante radio.
Superdygtige værter og aktuelle indslag.
Efter Radio24syv stoppede
Efter Radio24syv stoppede, havde jeg ikke længere noget at lytte til om morgenen.
De andre medier lever ikke op til den morgenflade jeg var vant til.
Men så opstod Den Uafhængige.
Det er god radio der tør sige sin mening, uanset hvad det måtte være.
Journalisterne var i starten lidt usikre, men Asger Juhl havde fat i den lange ende og førte stafetten videre fra sin tid i Radio24syv.
Som abonnent betaler man for at få indblik og medvirken til programmernes udvikling samt hvilke historier der bliver taget op.
Det er god radio og der er mange gode programmer man får adgang til som betalende medlem.
Klart værd at give en chance, også selvom man ikke altid er enig i journalisternes vinkling.
Bestemt et abonnement værd.
Bestemt et abonnement værd.
Især hvis man er glad for at støtte god journalistik
Stærk uafhængig radio med holdninger
Stærk uafhængig radio i DK med fantastisk morgenflade, hvor værterne ikke er bange for at bekende kulør. Når vi ikke kan få Den Originale Taleradio tilbage, så tager vi den næstbedste. Om ikke andet lige så original.
Min nye morgenrutine
Min nye morgenrutine. Skønt at lytte til dygtige interviewere og et format hvor dem der interviewes får tid til at folde nuancer ud. Helt uden utidig indblanding fra politikere.. ❤️
Altid god kritisk uafhængig journalistik
Super god og altid irriterende…
Super god og altid irriterende uafhængig radio. Jeg lytter til den radio hver morgen.
Jeg er dybt imponeret over hvad de har…
Jeg er dybt imponeret over hvad de har opnået på så kort tid og med så få midler. Jeg er stor tilhænger af at de lader alle komme til orde. Det er hverken venstre- eller højredrejet. Asger Juhl som den aggressive pitbull, og alle de unge journalistiske talenter, der er blevet nøje udvalgt.
Den bedste radio
Den bedste radio! Fantastisk kritisk og nysgerrig journalistik.. de bedste 59 kroner om måneden! Kan varmt anbefales!
The Trustpilot Experience
Learn about Trustpilot’s review process.
Here are 8 tips for writing great reviews.